tmoris Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Neviem ci tu bol Belmondo, ten tiež skoro v každom filme nosil hodinky naajviac sa mi páčil jeho troj registrový chronograf ???Byl mockrat a myslis zrejme Daytony
guzmic Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Byl mockrat a myslis zrejme Daytony Jjjjj vintage Daytony vlhké trenky každého vintage chronomagora, aj ty moje.
watchkrist20 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Byl mockrat a myslis zrejme Daytony Áno Rolexi. Ja som si myslel že mal wakmanny Belmondo bol a je asi frajer ! Tieto hodinky sa teda asi dosť často objavujú v jeho filmoch ? Zdá sa mi že už som ich videl vo viacerích filmoch.
VintageLover Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 šuphttp://rolexblog.blogspot.cz/2009/01/french-actor-jean-paul-belmondo.html
Ohm-Aztec Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 JB007 - Spectre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
yohoho Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 James Gandolfini aka Tony Soprano v serialu Sopranos ma na ruce Rolex DayDate na prezidentovi. Je ten tah fullgold? Asi ano, ze? Moc by mi nesedel k mafianovi pozlaceny tah... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 FG Rolby a šusťákovka asi aby je mohl schovat pod rukav V civilu poněkud střízlivější volba - SMP
yohoho Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 FG Rolby a šusťákovka asi aby je mohl schovat pod rukav V civilu poněkud střízlivější volba - SMP R.I.P... byl to vyborny herec!
railmaster Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 ano, bol to známy holywoodsky chronomagor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
railmaster Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 Tyhle Kobold jsou dobry.Dokonca im robil ambasadora.
villain83 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 Dokonca im robil ambasadora.Jo jo,uz jsem si to nasel,diky...
martar Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Vyhledávač to v tomhle vlákn? nenašel, takže: ve filmu Soudce (Judge, 2014) si hodně postav, hlavně u soudu, dává hlavu do dlaní. Což je fajn, protože se člověk může pokochat třeba JLC Deep Sea chrono Foto z netu - výřez Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 (upraveno) True Detective II Upraveno 27. července 2015 uživatelem Hasňa
Josef01 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 (upraveno) Nevím zda to tady bylo, film Nesmrtelný, Ryan Reynolds, na ruce Panerai. Ovšem pochybuju, že ten digi budík opravdu pocházel z Panerai Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. srpna 2015 uživatelem Josef01
Maxmillian Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 The Strain S02E05 This is an 18-karat gold Patek Philippe 2484.A down payment, if you will.This one, this is a Reference 1563 Split-Second Chronograph.Only three are known to exist. This is the fourth.
tenge Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Jursky park 3 a DJ u jednoho z hlavních hrdinu..
M.S. Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Nevím zda to tady bylo, film Nesmrtelný, Ryan Reynolds, na ruce Panerai. Ovšem pochybuju, že ten digi budík opravdu pocházel z Panerai Taky jsem si říkal, co to má být, jak začaly pípat No co, scénář to zjevně bohužel žádal. Každopádně hodinkám to tam moc slušelo.
organic Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 True Detective IIJo, to jsem zaznamenal taky, ale byl jsem líný printscreenovat. Nějaký tip co by to mohlo být? Čekal bych u takového mafiána RLX, ale vypadá to jak Timex?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se