warann Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Christian Bale aka Ken nosil nějaký pandy. Bohužel během filmu (btw skvělýho) jsem to nebyl schopen rozklíčovat a teď jsem aspoň v rychlosti ani nenašel žádný použitelný foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Casio ve filmu Šakal (USA / Velká Británie / Francie / Německo, 1997): P. S. Kdo zná dnes už legendární stejnojmenný snímek s Edwardem Foxem v hlavní roli (Velká Británie / Francie, 1973), s touto novější verzí neztrácejte čas. Slabota na druhou. Až mi bylo líto ústřední trojice v podání Bruce Willis, Richard Gere a Sidney Poitier. Určitý zmar dokládá i dostupný komentář na CSFD.cz: "Autor predlohy Frederick Forsyth sa vyjadril, že film je odpad a nepovažuje ho za adaptáciu svojho románu. Požiadal o odstránenie svojho mena zo záverečných titulkov." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází, jeden z kontraktorů měl na ruce suby, myslím že hulky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Jeden záběr z filmu Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (Austrálie / USA, 2016): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Vcera boli opat Madisonske mosty, Clint s Wakmannmi.Sorry za blbu fotku narychlo.Martar ich uz spominal tu.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/1298-jaké-hodinky-nosí-vip/?p=1863080 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Akorát jsem s paní dokoukal německou komedii "100 Dinge", kde byl záběr na Lolexy jednoho z hlavních představitelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 (upraveno) Bill Murray a Scarlett Johansson v snímke Ztraceno v překladuLost in Translation????????????????2003 a ROLEX ak to tu bolo tak to pardon, ale film sa mi pacil, mal svoju atmosféru , herecke výkony boli uveritelne , ľudské a nominovateľné na ceny Upraveno 28. ledna 2020 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Teď mě kolega z jinýho vlákna nasměroval na film Vanilla Sky, kde Tom Cruise nosí IWC Mark XV. Svýho času jsem těmhle hodninkám věnoval docela dost času, přesto mi tohle info uniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 ve filmu Gentlemen DayDate YG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Kontrola času ve filmu Černá sobota (Československo, 1960): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Kontrola času ve filmu Atentát (Československo, 1964): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 (upraveno) Nový film s Marky Markom.Distingvovamý gentleman, vonku žltá korveta, na ruke Invicta... Upraveno 7. března 2020 uživatelem P11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 No na hodinky nezostalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 pomohli byste mi s identifikací?https://vimeo.com/163465797 - přikládám časy, kdy jsou k vidění umělcovy hodinky. Podle mě tam jsou vidět minimálně dvoje.2:16 - na tahu2:404:155:00 - na koženém pásku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 ve filmu Gentlemen DayDate YGTen film je celkovo prehliadkou gold modelov od Rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Ceska krimi Strach a vojenske Pabedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tady jsem uz dlouho nic nedal. Pan Huml v Chaluparich (dil Sokove) si spravuje fusekle a ukazuje hodinky. Puvodne jsem tak nejak automaticky predpokladal, ze to budou Priky (Schmitzer nosi vzdycky ty svoje obligatni Prim Sport II.), ale kdyz jsem si to zastavil, tak ne. Spis mozna nejake ruske? Nevite nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Ve filmu Staříci nosí p. Mrkvička parádní Prim sport 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se