Pivas Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Jeden místní kolega si je všechny pořídil,jako správný fanoušek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Richard Hammond v nejnovějším Top Gearu a kousek, který jsem u něj ještě neviděl: Oris Williams F1 Day Date 2004 Ostatní dva mají na ruce obvyklé podezřelé, Pan Europy (které dostanou pořádnou sodu) a Planet Oceany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Breguet a Rolex ve filmu Všemocný (USA, 2011): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helvetia History Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 (upraveno) V 12/5/2020 v 6:36 PM, walter10 napsal: Time control in the film The Magic House (Czechoslovakia, 1939): Moc děkuji za tento obrázek. Je to poprvé, co jsem viděl hodinky Helvetia na fotografii tohoto období! Dík. Carl. Upraveno 31. prosince 2020 uživatelem Helvetia History Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helvetia History Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 (upraveno) V 5. 12. 2020 v 18:36, walter10 napsal: Time control in the film The Magic House (Czechoslovakia, 1939): Ahoj ještě jednou, mohl byste mi prosím říct, co se děje v této scéně z filmu, kde jsou a jaký je důvod dívat se na hodinky? Z obrázku je to trochu obtížné zjistit. Dík. Carl. Upraveno 31. prosince 2020 uživatelem Helvetia History Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 17 minutami, Helvetia History napsal: Ahoj ještě jednou, mohl byste mi prosím říct, co se děje v této scéně z filmu, kde jsou a jaký je důvod dívat se na hodinky? Z obrázku je to trochu obtížné zjistit. Dík. Carl. Scéna je ze začátku filmu, cca 00-04-31, kdy Vilém Balvín (Eduard Kohout) jede v noci na motocyklu směrem k nádraží, přičemž v jednom z okamžiků díky nevlídnému počasí zastaví a mimo jiné zkontroluje čas. Za chvíli uvidí v dáli nezvyklé světlo, posléze najde na silnici mladou ženu v bezvědomí (Adina Mandlová). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helvetia History Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 3 minutami, walter10 napsal: Scéna je ze začátku filmu, cca 00-04-31, kdy Vilém Balvín (Eduard Kohout) jede v noci na motocyklu směrem k nádraží, přičemž v jednom z okamžiků díky nevlídnému počasí zastaví a mimo jiné zkontroluje čas. Za chvíli uvidí v dáli nezvyklé světlo, posléze najde na silnici mladou ženu v bezvědomí (Adina Mandlová). Mnohokrát děkuji. Je tedy v té době v autě nebo na kole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Sedí na motocyklu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helvetia History Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 3 minutami, walter10 napsal: Sedí na motocyklu. Dík. Musí být opatrný, nejsou příliš vodotěsné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Koukám na "Složka 64" a hlavní postava má LLD (s jednou korunkou vyšroubovanou). Jako - dobrý jsou... Řízkovi v hlavní roli fakt seknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Jedny kapesní ve filmu Vianoce Adama Boronču (Československo, 1988): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 (upraveno) Asi uz to tu bylo, ale neumím to najít.... Koukám na film Terminal ( Tom Hanks aka Viktor Navorski ). Sympatický chlapík z ruskojazyčné zemičky Krakosia nosí vintážní Omega Seamaster Memomatic ze sedmdesátek Edit: Hodinky jsou vice či méně vidět v celém filmu, ale asi nejlíp ve scéně, jde Viktor vrací vozíky a vybírá čtvrťáky z automatu. Upraveno 20. ledna 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Hodinky na ruce Haleye Joela Osmenta, alias Cola Seara ve filmu Šestý smysl z r. 1999. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 (upraveno) Nevíte co má Nikolaj Lie Kaas ve filmu Špinavé spiknutí (Kandidaten)? Chrono, celkem robustní, s bílým subcifrem na šestce. Sorry za fotku lepší jsem na netu nenašel. Upraveno 26. ledna 2021 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Ještě doplnění. Ty hodinky jsou z profilu dost členitý (pouzdro, sklo) a mezi nožkama mají na pouzdru výstupek jakoby prostřední článek tahu na koncovce. Mám to hodinu na jazyku, to pouzdro znám, ale nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 V 26. 1. 2021 v 22:32, bandicoot napsal: Ještě doplnění. Ty hodinky jsou z profilu dost členitý (pouzdro, sklo) a mezi nožkama mají na pouzdru výstupek jakoby prostřední článek tahu na koncovce. Mám to hodinu na jazyku, to pouzdro znám, ale nic... To jsem teda zvědav, jestli to někdo trefí. Taky (si myslím, že) to mám na jazyku, a nic. Výstupek mezi nožkami má Armin Strom (ale jen na vnitřní straně zápěstí), některé modely Van Cleef & Arpels, Ulysse Nardin... Třetí nožičku má Roger Dubuis, Lang & Heyne... Taky by to mohla být součást řemenu a ne pouzdra, jako u nových Aqua Terra (i když to neni pravděpodobné) Ale nic z toho se tomuhle pouzdru nepodobá. Je chlápek ve filmu chudej nebo bohatej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 @martar chlápek ve filmu je elitní Kodaňský advokát, na kterýho ušijou likvidační boudu. Jinak je to skoro stejnej svéráz jako Karl, jak už velí jeho ksicht. A ty hodinky vypadaly draze, jako nějaký Lange nebo Pateky, byly fakt pěkný. Určitě to mělo korunku na trojce a dvojce, z toho jsem usuzoval na chrono a ne nějaký GMT apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Teda Bandi, čert tě vem ... myslim na to od rána. V poledne jsem to nevydržel a film si stáhnul a skouknul. Zkoušel jsem to přes pouzdro, přes stříbrnej subdial, přes tlačítka na 2, 4 a 8 (napadla mne verze rattrappante chrona ala Bulgari, Picot nebo Girard Perregaux), zkoušel jsem to přes Kaasovu hodinkovnici, všechno marně. Hlavně nechápu to hodně netypické umistěni korunky vůči tlačitkům, resp vůči střední části pouzdra... Jestli je to nějaka atrapa nebo kvarcky, budu vraždit Jestli ty hodinky někdo pozná, i kdyby to bylo něco mezi fajnšmekry všeobecně znamého a ze mne to udělalo blbce, budu vděčný za rozšířeni obzorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Ještě sem přidám takovou perličku: protože premiéra nové Bondovky "No Time to Die" se kvůli pandemii furt odsouvá, produkty v ní stihly zastarat a budou přetáčky "Společně s loňskou nokií navíc ve snímku zastaraly i další partnerské produkty, jako například boty od firmy Adidas, šampaňské Bollinger nebo hodinky Omega. To vše je teď potřeba vyretušovat, digitálně upravit, nebo dokonce přetočit celé scény tak, aby se ve finálním snímku objevily moderní produkty, které skutečně chtějí dané značky propagovat." https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/james-bond-mobil-nokia-8-3-zastaraly-smartphone.A210128_142639_mob_tech_oma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se