Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je možné, že už to tu bylo někde zmíněno, ale...Včera jsem náhodou narazil na Nova Cinema na film Zlodějská Partie (cca od půlky) a šup, Airwolfy.. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Možná už to tu je...

Po dlouhý době koukam na Žhavý výstřely 2, řežu se u toho zase jak malej a prvně sem si všimnul, že na začátku při akci komanda jsou asi tři pěkný záběry na Rolex GMT Master pepsi...:-)

v hot shots 1 mal na ruke Charlie Breitling Chronomat totozny model ktory tu pred par mesiacmi predaval fermuello mojmu kamosovi zacinajucemu cHmagorovi :) 

Odesláno

Věřim, že se pletu, ale pár věcí mi tam nesedí...

Dejme tomu, že to je verze z červeným nápisem a proto neni vidět, ale zdá se mi font datumovky silnej a hlavně na korunce neni z boku vidět vystouplá Rolex korunka...

Ale možná je to jenom blbou fotkou... :-)

Odesláno (upraveno)

Taky se mi nejak ty GMT nezdaji, podle fontu lunety to vypada na keramicke pepsi, ale ty prece byly predstavene az 2014, ne? A tenhle film je 2012. A ta korunka vypada opravdu divne, nema tak vyrazne drazkovani jako original. Zda se mi, ze v predchozich filmech nosil klasicke stare GMT Master II, ktere vypadaly ze jsou prave, daval jsem to sem asi rok a pul zpatky, ale z mych screenshotu nejde poznat nic. 

Na druhou stranu je myslim opravdu nosil i v civilu, takze je divny ze tady zrovna by mel fake - ale mozna zrovna pri nataceni nemel hodinky u sebe, tak proste filmari jen sahli do supliku. 

Upraveno uživatelem kloubik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...