radouz Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 Šílenci z Manhattanu (Mad men) - seriál odehrávající se na začátku šedesátek. Tehdá ještě asi nevěděli, co je quartz, ne? Každopádně seriál je nacpanej krásnejma hodinkama. Určitě doporučuju.
zhrado Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Teraz bol film Poslední obrněný vlak a tam Tutima Fliegerchrono 1941.
Liqid Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Jason Sudeikis v Sleeping with Other People a Daytony (film je mimochodem pěkná blbost).
siwi Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Na ČT2 právě běží Mzda strachu, verze z roku 1977. Úžasná přehlídka klasických digitálek
Leviathann Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Zdravím všechny. Dnes poněkud netradičně. pro fanoušky japonských animovaných filmů - jedna z nejlepších sérií je Appleseed (3 díly). Je to otázka i japonské popkultury a mentality, nicméně mimo to, že návrhy kostýmů postav (kreslených!) dělala PRADA, objevila se tam i dvojice velice zajímavých hodinek, patřící hlavní dvojici. Pro zájemce více na http://appleseed.wikia.com/wiki/Timepieces. A tady jsou i fotečky....
StanoBare Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 No, teda od teba dosť divný príspevok a hodinky, a že máš cit pre výber. Prekvapíš zaujímavými modelmi, ale toto, Prada...hmmm
StanoBare Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Aha, pardon. Splietol som si ťa s iným členom Leviathanom, bez dvojitého "n". Aj mi bolo divné, prečo zrazu píše po česky .
Leviathann Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 V klidu. Přezdívku používám všude léta a že tu je "jmenovec" jsem se dověděl v podstatě náhodou. Co se hodinek týče, ty s Pradou nic společného nemají, to jsem napsal pro dokreslení, kdo všechno se na filmech podílel. Hodinky jsou přímo vymyšlené pro film a díky fanouškům (japonským) začal nějakou edici vyrábět Citizen, ale víc je fakt v tom odkazu.
ave1112 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Prave teraz na nova cinema film frekvence a OMEGA Speedmaster Moonwatch :-)
Kluk jako buk Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Russell Crowe Speedmasery na stylovým dobovým tahu ve filmu The Nice Guys Co nosil Gosling jsem bohužel nevypozoroval, ačkoliv jsou pěkně a v detailech vidět i na plakátu.
Kristian.nov Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Russell Crowe Speedmasery na stylovým dobovým tahu ve filmu The Nice Guys Co nosil Gosling jsem bohužel nevypozoroval, ačkoliv jsou pěkně a v detailech vidět i na plakátu. Možná nějakej vintážní Zenith
Kluk jako buk Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Možná nějakej vintážní Zenith Spíš ne. Název byl dvouslovnej a první slovo bylo výrazně kratší, takže ani Jégry, ani Pateky... Dost možná nějaký no-name, i když u Goslinga by mě to překvapilo.
Kristian.nov Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Spíš ne. Název byl dvouslovnej a první slovo bylo výrazně kratší, takže ani Jégry, ani Pateky... Dost možná nějaký no-name, i když u Goslinga by mě to překvapilo. Nebo nějaký Seamastery... v civilu vintážní Omegy nosí...
zibarek Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Nevím, jestli už to zde nebylo. Ve filmu 13 hodin; Tajní vojáci z Benghází, slušná plejáda Géček + jedny Suby. Mimochodem moc pěkný film od Baye.
StanoBare Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Váhal som, či to nedať aj medzi VIP . Dokonca aj s kabašon korunkou.
walter10 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Foto sice velmi chabé, ale... Československý film "Bílá nemoc" (1937):
villain83 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Dobrej ulovek, krasny pilotky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se