Liqid Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Všechny prachy světa - Mark Wahlberg a suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Kapesní hodinky ve filmu Vražda v Orient expresu (USA / Malta / Velká Británie / Francie / Kanada / Nový Zéland, 2017): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Emporio Armani ve filmu Bez soucitu (Francie, 2010); nepamatuju se, že bych se kdy u akčního filmu tak nudil. Omlouvám se tvůrcům, ale sledovat snímek tohoto ražení až do konce bylo pro mě menší utrpení. P. S. Hodinek tam bylo povícero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toblaky Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) Don Draper (John Hamm) v skvelom seriály Mad Men a fantasticky obsadené JLC Reverso, ktoré nosí v 2. sérií. [EDIT:] Ehm... v češtine.... "Šílenci z Manhattanu".......... Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem toblaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Don Draper (John Hamm) v skvelom seriály Mad Men a fantasticky obsadené JLC Reverso, ktoré nosí v 2. sérií. [EDIT:] Ehm... v češtine.... "Šílenci z Manhattanu".......... Název v češtině je strašnej. Při tom je to asi jeden z nejlepších seriálů, co sem kdy viděl. Dát dohromady ustálený výraz "Ad-men" a asociaci, že lidi z téhle branže na Manhattanu jsou všichni trochu "mad" je nejspíš v našem jazyce a chápání nemožné. Kdyby se to překládalo do slovenštiny, tak by se mi líbil názve "reKlamári" - ale tam už existuje Anatomy of Lies jako Klamári. Nevím, napadá mne snad jen nic moc říkající: Prodavači snů a nebo to nechat tak. Tenhle seriál stejně není pro babku ze Lhoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 To vypadá jak zbastlené primky v automatu a kalibrem 96. Ale proč? No, posuďte sami.Tak u Breitlingu o takovém modelu podle mne neslyšeli. Asi nějaký easter egg barrandovského rekvizitáře. Jinak si to vysvětlit neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toblaky Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Název v češtině je strašnej. Při tom je to asi jeden z nejlepších seriálů, co sem kdy viděl. Dát dohromady ustálený výraz "Ad-men" a asociaci, že lidi z téhle branže na Manhattanu jsou všichni trochu "mad" je nejspíš v našem jazyce a chápání nemožné. Kdyby se to překládalo do slovenštiny, tak by se mi líbil názve "reKlamári" - ale tam už existuje Anatomy of Lies jako Klamári. Nevím, napadá mne snad jen nic moc říkající: Prodavači snů a nebo to nechat tak. Tenhle seriál stejně není pro babku ze Lhoty. Prodavači snů... skvelé. Výborné zhrnutie. Ide to viac do hĺbky a nezlacňuje to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Suunto Vector ve filmu Shooter s M.Wahlbergem:shooter1.jpgshooter2.jpg A ještě tam byly k vidění nejspíše Rolex Submariner: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Hlavní postava německýho seriálu Poslední polda má na ruce Ploprofy na meshi. Týpek je vazba a tak mu luxusně seděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Film Halo: Soumrak (USA, 2014): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Strach (Československo, 1963): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Mr. Robot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Kapesní hodinky ve filmu Smrt si vybírá (Československo, 1972): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 V tom filmu hrál můj tata. Pravěk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 serial La casa de papel ... Nairobi Casio DBC-32D-1AES, El Professor Kalenji Montre chrono W500+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 V tv Die Hard 3, John Mcclane telefonuje Simonovi a Breitling chrono na pravom zapesti dovnutra, ma styl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Smrt talentovaného ševce (Československo, 1982): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 V tom filmu hrál můj tata. Pravěk. Tak to jsem ho určitě viděl. Jenom nevím, která z postav to byla. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 To z hlediska všehomíra není podstatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Fčil na ČT2 Belmondo v Samotáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se