Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 6. 11. 2011 v 17:13, 'Horhe' napsal:

Obrázek finálního stavu snad ani publikovat nebudu, jelikož nebyl moc estetický, ale příprava je zde.

post-8501-067766000 1320599519.jpg

I přes to, že byly chuťové buňky nabuzeny tetrahydrocannabinolem, tak jsem orálního orgazmu nedosáhl.

Každopádně to bylo vynikající a s chutí dopiju tu flašku kagoru.

Sladké slamákovy večery...

Vyníkající stačí Posted Image
  • Odpovědi 197
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Toto vlakno jsem objevil az dnes a neprocital ho cele, ale jelikoz se venuji grilbe velmi casto, zde muj tip:pokud delate burgr z ciste hoveziho masa, tak to chce namlit neco prorostleho, hrudi nebo bok, pupek...ja nejradeji micham 1:1 svickovou nebo spicku s veprovym bucekm, pepr+sul. Burgr bez tuku niky nebude ono, jinak je to jak grilovany piliny. Neni treba si u toho hrat na sushi, ditea to nikda nebude, pokud to ma chutnat.

Velmi zajimavy byl muj experiment, kdy jsem do mleteho hoveziho misto mekke klobasy dal prejt z jitrnice... kombinace jak krava, nicmene sliny az na zem zaruceny... Jinak ja musim mit cheddar, rozpecenou bulku, cibuli a salat, zbytek co dum da.

Odesláno
  V 7. 11. 2011 v 8:26, 'Seamaster' napsal:

Toto vlakno jsem objevil az dnes a neprocital ho cele, ale jelikoz se venuji grilbe velmi casto, zde muj tip:pokud delate burgr z ciste hoveziho masa, tak to chce namlit neco prorostleho, hrudi nebo bok, pupek...ja nejradeji micham 1:1 svickovou nebo spicku s veprovym bucekm, pepr+sul. Burgr bez tuku niky nebude ono, jinak je to jak grilovany piliny. Neni treba si u toho hrat na sushi, ditea to nikda nebude, pokud to ma chutnat.

Velmi zajimavy byl muj experiment, kdy jsem do mleteho hoveziho misto mekke klobasy dal prejt z jitrnice... kombinace jak krava, nicmene sliny az na zem zaruceny... Jinak ja musim mit cheddar, rozpecenou bulku, cibuli a salat, zbytek co dum da.

Ni ve zlém,ale míchat svíčkovou s bůčkem je kacířství a barbarství

Odesláno

Z jakyho duvodu, to me teda pobav... jak by rek nas reznik, zjevne vis h*vno co je v pr*eli mekky :rolleyes: ale je fakt, ze je asi kacir, pac takhle u zabijacky kleje bezne. Takze asi jsem barbar, ale ja prdim na klise a zeru co me chutna. Zkus to nekdy taky! :smile_anim:

Odesláno
  V 7. 11. 2011 v 8:52, 'Seamaster' napsal:

Z jakyho duvodu, to me teda pobav... jak by rek nas reznik, zjevne vis h*vno co je v pr*eli mekky :rolleyes: ale je fakt, ze je asi kacir, pac takhle u zabijacky kleje bezne. Takze asi jsem barbar, ale ja prdim na klise a zeru co me chutna. Zkus to nekdy taky! :smile_anim:

Vybraný slovník,vybrané chutě :smile_anim:

Odesláno

Uplne te vidim, jak se zakusujes do hambace z 1000% bio svice a oba malicky ti salutujou k nebi... :D

Ja se rad necham poucit, proc je barbarske michat svicku s buckem, sam nevidim jedinej duvod, snad krom toho ze je nekdo snob co vi jen co si precte. Jo, a urazil jsi nase prase, tohle ti Alesek neodpusti... :P

NIcmene zpet k tematu, tema zanelo jak a kdo, u nas proste takto. A michani smesi na hambace neni zadnej muj vynalez, ale bezna praxe. Kdyby sis nekdy totiz namlel libovy hovezi, tak zjistis ze ti to bez pojiva nedrzi u sebe, proto se to micha a tuk je i nosicem aroma. Samo ne zadny smesi z masny, ale mlyt konkretni kusy a nejlepe mit vlastni zdroj masa.

Odesláno

Osobně jsem přemýšlel, že bych příště do toho hovězího namíchal kus bůčku. Konkrétně bok od Bejry. Včerejší burgr nebyl šťavnatej tak, jak jsem si představoval, vlastně nebyl šťavnatej skoro vůbec :( Holt mletý libový hovězí z glóbusu.

Příště to bude určitě lepší.

Odesláno (upraveno)
  V 7. 11. 2011 v 11:12, 'Seamaster' napsal:

Uplne te vidim, jak se zakusujes do hambace z 1000% bio svice a oba malicky ti salutujou k nebi... :D

Ja se rad necham poucit, proc je barbarske michat svicku s buckem, sam nevidim jedinej duvod, snad krom toho ze je nekdo snob co vi jen co si precte. Jo, a urazil jsi nase prase, tohle ti Alesek neodpusti... :P

NIcmene zpet k tematu, tema zanelo jak a kdo, u nas proste takto. A michani smesi na hambace neni zadnej muj vynalez, ale bezna praxe. Kdyby sis nekdy totiz namlel libovy hovezi, tak zjistis ze ti to bez pojiva nedrzi u sebe, proto se to micha a tuk je i nosicem aroma. Samo ne zadny smesi z masny, ale mlyt konkretni kusy a nejlepe mit vlastni zdroj masa.

Proč sem pleteš snobství a vyčtené to nechápu, myslím že jsem toho snědl a uvařil více než ty,ale to není podstatné

Barbarstvím jsem to nazval proto, že na hamburger /podle mě je plejskanica nesrovnatelně lepší/ se dá použít jako libové horní šál nebo květová špička a to umlít s bůčkem-o tom že míchání je běžná praxe nemusíš poučovat

A samotnou svíčkovou,která je to nejjemnější maso které se dá z hovězího vybrat-to zužitkuji daleko lépe at už jako carpaccio,steak, Wellington nebo tatarák,do hambáče je to prostě škoda.Ale ty tomu jistě rozumíš lépe

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  V 7. 11. 2011 v 13:04, 'marosh' napsal:

Kluci, hoďte tam volnoběh, ne?

Hádky ohledně masa jsou celkem nad rámec tohoto fora.

OK máš recht

• po měsících...
Odesláno

doma namletý hovězí, sůl, pepř, vorčeštr, najemno nasekaná cibulka a nastrouhaná brambora dle Gila - líp se ta hrouda masa zpracovává..

hambáče jsem dělal snad poprvé (nepočítám jiný pokusy s mletým masem) a jíst se to dalo.

post-5667-012178100 1331821938.jpg

post-5667-066542700 1331821948.jpg

Odesláno

Kolega básnil o bistru v Berouně, poblíž vlakovýho nádraží, který si otevřel nějaký Amík. Zapomněl jsem název. Je to blízko nádraží a hamburgery údajně nejlepší co kdy jedl, a to je mlsoun. V nejbližší době si tam udělám cestu, pak podám report.

Odesláno
  V 16. 3. 2012 v 16:42, 'Tibb' napsal:

Kolega básnil o bistru v Berouně, poblíž vlakovýho nádraží, který si otevřel nějaký Amík. Zapomněl jsem název. Je to blízko nádraží a hamburgery údajně nejlepší co kdy jedl, a to je mlsoun. V nejbližší době si tam udělám cestu, pak podám report.

asi restaurace Blackdog Cantina

http://finance.idnes.cz/american-rozjel-v-beroune-restauraci-korupce-je-tu-vsude-posteskl-si-1jt-/podnikani.aspx?c=A110616_1604321_viteze_bab

Odesláno

Tak jsem taky experimentoval, dnes první pokus. Pročetl jsem to tu a dal se do výroby. Hovězí, trochu bůčku, brambora, hotové kolečko omatlat hořčicí, doprostřed důlek a bylinkové máslo a směr grill. Kdesi jsem vyčetl ještě karamelizovanou cibulku na závěrečné sestavení. Bylo to moc dobré a určitě ne naposled.

Výsledek (porce pro dva):

post-5056-071939300 1332077707.jpg

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...