Frantik Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 V 6. 11. 2011 v 17:13, 'Horhe' napsal: Obrázek finálního stavu snad ani publikovat nebudu, jelikož nebyl moc estetický, ale příprava je zde. I přes to, že byly chuťové buňky nabuzeny tetrahydrocannabinolem, tak jsem orálního orgazmu nedosáhl. Každopádně to bylo vynikající a s chutí dopiju tu flašku kagoru. Sladké slamákovy večery... Vyníkající stačí
Seamaster Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Toto vlakno jsem objevil az dnes a neprocital ho cele, ale jelikoz se venuji grilbe velmi casto, zde muj tip:pokud delate burgr z ciste hoveziho masa, tak to chce namlit neco prorostleho, hrudi nebo bok, pupek...ja nejradeji micham 1:1 svickovou nebo spicku s veprovym bucekm, pepr+sul. Burgr bez tuku niky nebude ono, jinak je to jak grilovany piliny. Neni treba si u toho hrat na sushi, ditea to nikda nebude, pokud to ma chutnat.Velmi zajimavy byl muj experiment, kdy jsem do mleteho hoveziho misto mekke klobasy dal prejt z jitrnice... kombinace jak krava, nicmene sliny az na zem zaruceny... Jinak ja musim mit cheddar, rozpecenou bulku, cibuli a salat, zbytek co dum da.
Conrad Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 V 7. 11. 2011 v 8:26, 'Seamaster' napsal: Toto vlakno jsem objevil az dnes a neprocital ho cele, ale jelikoz se venuji grilbe velmi casto, zde muj tip:pokud delate burgr z ciste hoveziho masa, tak to chce namlit neco prorostleho, hrudi nebo bok, pupek...ja nejradeji micham 1:1 svickovou nebo spicku s veprovym bucekm, pepr+sul. Burgr bez tuku niky nebude ono, jinak je to jak grilovany piliny. Neni treba si u toho hrat na sushi, ditea to nikda nebude, pokud to ma chutnat. Velmi zajimavy byl muj experiment, kdy jsem do mleteho hoveziho misto mekke klobasy dal prejt z jitrnice... kombinace jak krava, nicmene sliny az na zem zaruceny... Jinak ja musim mit cheddar, rozpecenou bulku, cibuli a salat, zbytek co dum da. Ni ve zlém,ale míchat svíčkovou s bůčkem je kacířství a barbarství
Seamaster Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Z jakyho duvodu, to me teda pobav... jak by rek nas reznik, zjevne vis h*vno co je v pr*eli mekky ale je fakt, ze je asi kacir, pac takhle u zabijacky kleje bezne. Takze asi jsem barbar, ale ja prdim na klise a zeru co me chutna. Zkus to nekdy taky!
Conrad Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 V 7. 11. 2011 v 8:52, 'Seamaster' napsal: Z jakyho duvodu, to me teda pobav... jak by rek nas reznik, zjevne vis h*vno co je v pr*eli mekky ale je fakt, ze je asi kacir, pac takhle u zabijacky kleje bezne. Takze asi jsem barbar, ale ja prdim na klise a zeru co me chutna. Zkus to nekdy taky! Vybraný slovník,vybrané chutě
Seamaster Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Uplne te vidim, jak se zakusujes do hambace z 1000% bio svice a oba malicky ti salutujou k nebi... Ja se rad necham poucit, proc je barbarske michat svicku s buckem, sam nevidim jedinej duvod, snad krom toho ze je nekdo snob co vi jen co si precte. Jo, a urazil jsi nase prase, tohle ti Alesek neodpusti... NIcmene zpet k tematu, tema zanelo jak a kdo, u nas proste takto. A michani smesi na hambace neni zadnej muj vynalez, ale bezna praxe. Kdyby sis nekdy totiz namlel libovy hovezi, tak zjistis ze ti to bez pojiva nedrzi u sebe, proto se to micha a tuk je i nosicem aroma. Samo ne zadny smesi z masny, ale mlyt konkretni kusy a nejlepe mit vlastni zdroj masa.
Horhe Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Osobně jsem přemýšlel, že bych příště do toho hovězího namíchal kus bůčku. Konkrétně bok od Bejry. Včerejší burgr nebyl šťavnatej tak, jak jsem si představoval, vlastně nebyl šťavnatej skoro vůbec Holt mletý libový hovězí z glóbusu.Příště to bude určitě lepší.
Conrad Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 (upraveno) V 7. 11. 2011 v 11:12, 'Seamaster' napsal: Uplne te vidim, jak se zakusujes do hambace z 1000% bio svice a oba malicky ti salutujou k nebi... Ja se rad necham poucit, proc je barbarske michat svicku s buckem, sam nevidim jedinej duvod, snad krom toho ze je nekdo snob co vi jen co si precte. Jo, a urazil jsi nase prase, tohle ti Alesek neodpusti... NIcmene zpet k tematu, tema zanelo jak a kdo, u nas proste takto. A michani smesi na hambace neni zadnej muj vynalez, ale bezna praxe. Kdyby sis nekdy totiz namlel libovy hovezi, tak zjistis ze ti to bez pojiva nedrzi u sebe, proto se to micha a tuk je i nosicem aroma. Samo ne zadny smesi z masny, ale mlyt konkretni kusy a nejlepe mit vlastni zdroj masa. Proč sem pleteš snobství a vyčtené to nechápu, myslím že jsem toho snědl a uvařil více než ty,ale to není podstatné Barbarstvím jsem to nazval proto, že na hamburger /podle mě je plejskanica nesrovnatelně lepší/ se dá použít jako libové horní šál nebo květová špička a to umlít s bůčkem-o tom že míchání je běžná praxe nemusíš poučovat A samotnou svíčkovou,která je to nejjemnější maso které se dá z hovězího vybrat-to zužitkuji daleko lépe at už jako carpaccio,steak, Wellington nebo tatarák,do hambáče je to prostě škoda.Ale ty tomu jistě rozumíš lépe Upraveno 7. listopadu 2011 uživatelem Conrad
Seamaster Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Tak, a ted si budeme dokazovat kdo je nejstarsi, kdo ho ma nejvetsiho a nakonnec si roztrhame obcanky. Ja jen rikam jak u nas na dvorku.
marosh Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Kluci, hoďte tam volnoběh, ne? Hádky ohledně masa jsou celkem nad rámec tohoto fora.
Conrad Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 V 7. 11. 2011 v 13:04, 'marosh' napsal: Kluci, hoďte tam volnoběh, ne? Hádky ohledně masa jsou celkem nad rámec tohoto fora. OK máš recht
Seamaster Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 a ja se tesil, ze po sobe zacneme hazet virtulani sekanou...mate recht, kasleme na to, ale jak me nekdo sahne na bucek, tak se neznam
lub Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 doma namletý hovězí, sůl, pepř, vorčeštr, najemno nasekaná cibulka a nastrouhaná brambora dle Gila - líp se ta hrouda masa zpracovává..hambáče jsem dělal snad poprvé (nepočítám jiný pokusy s mletým masem) a jíst se to dalo.
Tibb Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Kolega básnil o bistru v Berouně, poblíž vlakovýho nádraží, který si otevřel nějaký Amík. Zapomněl jsem název. Je to blízko nádraží a hamburgery údajně nejlepší co kdy jedl, a to je mlsoun. V nejbližší době si tam udělám cestu, pak podám report.
Filippo Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 V 16. 3. 2012 v 16:42, 'Tibb' napsal: Kolega básnil o bistru v Berouně, poblíž vlakovýho nádraží, který si otevřel nějaký Amík. Zapomněl jsem název. Je to blízko nádraží a hamburgery údajně nejlepší co kdy jedl, a to je mlsoun. V nejbližší době si tam udělám cestu, pak podám report. asi restaurace Blackdog Cantina http://finance.idnes.cz/american-rozjel-v-beroune-restauraci-korupce-je-tu-vsude-posteskl-si-1jt-/podnikani.aspx?c=A110616_1604321_viteze_bab
Radek K Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Tak jsem taky experimentoval, dnes první pokus. Pročetl jsem to tu a dal se do výroby. Hovězí, trochu bůčku, brambora, hotové kolečko omatlat hořčicí, doprostřed důlek a bylinkové máslo a směr grill. Kdesi jsem vyčetl ještě karamelizovanou cibulku na závěrečné sestavení. Bylo to moc dobré a určitě ne naposled.Výsledek (porce pro dva):
Adam99 Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Japonský, instantní hamburger. http://www.youtube.com/watch?v=Cnkaa7XmhoY&feature=player_embedded#!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se