Bells Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 před 2 hodinami, Beet napsal: Manželka má nějaké problémy s T-mobilem, tak se poohlížíme kam od nich utéct. Mám v práci možnost O2family kde vidím aktuální nabídku neomezené volání/SMS a 1GB dat za 399Kč, nebo 5GB dat za 549Kč. Momentální potřeba by byla tak někde kolem 3GB dat, ale to tam nemají. Je ta cena v pohodě nebo se dá aktuálně dostat níž? Jestli máte nějaké tipy, sem s nima. To nemá problém jen manželka, ale i ty 1GB za 400, to se asi zbláznili ne? 5GB za 549 dnes je taky slušně vyděračské, před 2 lety jsem se dostal na lepší podmínky...podotýkám, že obyč smrtelník. Akorát mi bude opět končit smlouva, tak jsem zvědavý, co bude teď. Mám svojí jasnou hranici a to 500 a vzhledem k tomu, co jsem měl do teď, tak budu chtít minimálně 10GB+ Btw: VF tarif neomezené volání/SMS + 4GB za 399 má, takže to vážně problém není, ale já bych jim za to ty peníze nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Nevím jak je velká firma, ale my jsme vyjednali teď pro firmu tarif pro zaměstnance a jejich rodinné příšlušníky. nejoblíbenější je tam neomezené volání/SMS, 15GB dat + Video a Music Pass. Pro méně náročné tam byl za 399 nemozené volání/SMS, 5 GB dat + Social a Chat Pass. Možná čas na revizi tarifu od firmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Co si tak pamatuju, vodafone vzdycky umel firmam nabidnout tarify za lepsi cenu nez O2. Ta nabidka u O2 family mi prijde ze je delana tak na oko, aby si firma do inzeratu mohla napsat ze ma zamestnanecky tarif. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heather7 Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Zrovna teď jsem řešila přechod. Původní operátor T-Mobile, v minulosti jsem s nimi měla spor kvůli jejich neschopnosti dohledat uhrazenou platbu, vyřešeno až písemnou stížností. Využila jsem slevu na telefon a odejít jsem mohla až úplně poslední den, kdy mi končila smlouva, jinak by mě čekala docela mastná pokuta. Internet mám od UPC, tak mi Vodafone nabídl 397 Kč za 4GB (víc nepotřebuji) a neomezené volání. T-Mobile dokázal nabídnout max 3GB za 410 Kč. Takže jasná volba a vidina jednotné fakturace v budoucnu je pro mě příjemným bonusem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Ted jsme vybirali do firmy, vyhral to vodafone, s t-mobilem stejne podminky, jen vodafone neomezoval pocet sim pro rod.prislusniky.jen si nejsem jistej tim pokrytim, uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Za me vodafone v budovach rozhodne lepsi pokryti nez O2 a s tmobile nemam zkusenost. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Za me vodafone v budovach rozhodne lepsi pokryti nez O2 a s tmobile nemam zkusenost. Pardon. Tapatalk doubleSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Ted jsme vybirali do firmy, vyhral to vodafone, s t-mobilem stejne podminky, jen vodafone neomezoval pocet sim pro rod.prislusniky.jen si nejsem jistej tim pokrytim, uvidime. Mám VF 11 let, pokrytí stejné jako O2 (mají i hodně společných BTS), tzn. dost dobré plus ty vnitřky budov. Samozřejmě, jako u každého lze najít bílá místa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Mám VF 11 let, pokrytí stejné jako O2 (mají i hodně společných BTS), tzn. dost dobré plus ty vnitřky budov. Samozřejmě, jako u každého lze najít bílá místaS tím souhlasim, čas ukazeOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 V 15. 5. 2020 v 23:11, Bells napsal: To nemá problém jen manželka, ale i ty 1GB za 400, to se asi zbláznili ne? 5GB za 549 dnes je taky slušně vyděračské, před 2 lety jsem se dostal na lepší podmínky...podotýkám, že obyč smrtelník. Akorát mi bude opět končit smlouva, tak jsem zvědavý, co bude teď. Mám svojí jasnou hranici a to 500 a vzhledem k tomu, co jsem měl do teď, tak budu chtít minimálně 10GB+ Btw: VF tarif neomezené volání/SMS + 4GB za 399 má, takže to vážně problém není, ale já bych jim za to ty peníze nedal. Já problém nemám. Ty ceny jsou pro rodinné příslušníky. Pro nás zaměstnance budou ceny asi jinde, ale do toho já nevidím, já to neplatím. Kde najdu ten tarif VF neomezené volání/SMS + 4GB za 399? Na jejich stránkách vidím cenovku 599. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Co vidíš na webu ber jako vzdáleně informativní, bohužel to vždy funguje jako na trhu. Nech si zavolat a ten tarif dostaneš, nabízí ho jak stávajícím, tak i právě přebíhajícím zákazníkům. Za mě je to teda nabídka nic moc, respektive, když mi to nabídnou po tom, co aktuálně mám, tak mi to přišlo spíš jak sranda, ale pokud s tím budeš ty OK, tak proč ne Na dnešní dobu a možnosti je v mých očích adekvátní neomezené + alespoň 10GB za 500, což je i mé minimum. Ještě spíš bych chtěl to, co je pro studenty - tam je 15GB + pass, který neřeším a i bez smlouvy za 500. Vzhledem k tomu, že pro studenty to mají takto i na webu, tak to já chci jako podpultovku taky, moc dobře vím, že to nic nemožného není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 před 20 hodinami, Beet napsal: Kde najdu ten tarif VF neomezené volání/SMS + 4GB za 399? Na jejich stránkách vidím cenovku 599. Ten platí, když máš UPC...stačí zajít na pobočku VF. Také jsem o něm nikde neslyšel, až mi ho jednou sami od sebe nabídli na pobočce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 před 1 hodinou, Tondaa73 napsal: Ten platí, když máš UPC...stačí zajít na pobočku VF. Také jsem o něm nikde neslyšel, až mi ho jednou sami od sebe nabídli na pobočce. Hmm. UPC nemám. Takže nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 V 19. 5. 2020 v 7:22, Tondaa73 napsal: Ten platí, když máš UPC...stačí zajít na pobočku VF. Také jsem o něm nikde neslyšel, až mi ho jednou sami od sebe nabídli na pobočce. Platí i bez toho, UPC nemám, jen se prostě nesmí nechat člověk jen tak odpálkovat s tím, že existuje jen to, co je na webu, tak to holt prostě je. Chápu, že ne každému se chce dohadovat, ale pokud chce lepší podmínky, tak musí, jinak to s nima nejde. Dalo by se na to použít to přísloví "Líná huba, hotové neštěstí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 ...jj...vyhádat se dají poklady...já píši o tomto konkrétním... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Já taky, tento konkrétní za tuto cenu a to bez UPC nabídne i jouda z obyčejného callcentra, takže to není o dohadování. Vyhádat se dají právě zcela jiné podmínky, já bych 400 za 4GB nedal, ale pokud to někomu jinému přijde v pohodě, tak proč ne. Proto jsem to sem psal, že pokud to někomu stačí a cena mu přijde adekvátní, tak tento tarif VF bez problémů dá. To, že se někdo podívá jen na web a tam si to odklikne za full je sice nejpohodlnější, ale taky holt dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Tak jo... .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Ja furt nevim, jak vy se hadate.. me zavolala tak příjemna slovenka, ze jsem ji kejvnul hned.. na ty 400 za neomezene volani +4GB dat... Mel jsem nejake zamestnanecke volani (pro manželku a pro kluka) u o2 a stejne to bylo horsi... :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Já mám za 450 neomezené volání a SMS a 4,5gb dat. Teď mě končí smlouva v červenci,tak jsem zvědavěj, co nabidnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Ja uz byl psychicky připravenej na tu zmenu k Vodafone (4 za 400).. A sup vola O2, ze jsem krásnej a ze me maj radi a ze daj 5 za 430... tak jsem zase kejvnul.. ja vsem kyvu :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se