Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Návštěvník Snow
Odesláno

Nezaregistroval a nenašel jsem elegantní Hamiltony Jazzmaster Traveller. Solidní GMT, co říkáte ?

Návštěvník Snow
Odesláno
  Baker napsal:
Tak to datovy okno je hodne divny, obecne nemam rad kdyz je na ciferniku videt ktereho je zitra a vcera, ale toto je hruza.

Asi to je móda, podívej se na poslední modely EDOXU. Mrkni sem, EDOX to vzal z gruntu.

• po 3 týdnech...
Odesláno

No nevím... v odkazu pod obrázkem jsou nějaký živý fotky z eBay a mám trochu obavu, jak budou vlastně vypadat naživo. Navíc mám dojem, že to co vypadalo jako karbon je jen nějaká forma perličkovýho zdobení, či jak se to jmenuje. Prostě kruhová stopa po fréze. Ale zase skončily za dobrou cenu...

post-1975-1249038990.jpg

Zdroj/source: eBay

• po měsíci...
Odesláno
  lolohh napsal:
Až na to debilní okýnko u datumky, to mi přijde otřesné.

Čitelnost dvanáctihodinového sčítače chronografu asi taky nebude nic moc, vzhledem k tomu, že je na něm třeba rozlišit i půlhodiny. Zřejmě chtěli dosáhnout elegantnosti hodinek s dvěma subciferníky, ale tohle tak trochu spojuje nevýhody obojeho.

Odesláno

nemůžu si pomoct, ale jak u těch chron, tak u těch travellerů mi vadí ta datumka... vypadá to jako by někdo začal otevírat konzervu a pak si to rozmyslel...

Odesláno
  tombed napsal:
nemůžu si pomoct, ale jak u těch chron, tak u těch travellerů mi vadí ta datumka... vypadá to jako by někdo začal otevírat konzervu a pak si to rozmyslel...

Přesně tak. Traveler vypadá moc pěkně, ale datumovka to zabila :thumbsdown_anim: Nebo to má nějaký vyšší význam? Abych věděl kolikátýho bylo včera a jaký den následuje po dnešku? :blink:

• po měsíci...
Odesláno

Kdyz uz nejaky tak asi ty X-Mach... vypadaj velice dobre..

otazkou je jestli clovek opravu vyuzije chrono a nebo je to jen pro paradu ze tam ma "budicky", ktery ve finale nepouzije,,

k tem prvnim jsem se uz vyjadroval v jinem vlakne a nechci nikoho nastvat..;-)

• po měsíci...
Odesláno

Mne se ty první Hamiltony moc líbí ... (KHAKI BASE Jump Auto chrono)

už na ně mohu nějakou dobu oči nechat a koumám co mi připomínají....

a ejhle... dnes mne osvítila můza ... designově připomínají automobilovou pneumatiku ... :P :rolleyes: (především černá varianta)

Stříbrná působí o dost jinak ...

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...