Gilius Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 a hele,jak to z vás leze........:lol2: a pánové,v klidu....Kibi ji nosí v báglu,páč do kapes se mu už nevejde....to je samá kudla,boxer a podobný hračky....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Taky se těším na Kibiho fotku denní výstroje (výzbroje), ta se zároveň bude moct poslat do Zbraně a střelivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Prakticky vždy a všude nosím u sebe toto, plus hodinky (vis podpis) a pár peněz. Čas od času k tomu ještě něco přidám, ale jen vyjímečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 vy me, panove, velmi prijemne precenujete... spis jde o to, ze nepouzivane casti vystroje nenosim na tele, ale odsouvam je do perifernich baglu... a uz jsem desne dlouho neplaval s bouchackou (ano, na hlaven je to skvele)... tak ja to zkusim vyhazet z kapes a z baglu a vyfotit... to bude drina... Po té vaší debatě jsem si vzpoměl na Eugena Tackleberryho (policejní akademie). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 neska ještě nevím a včéra jsem měl u sebe jenom tohle Mohu se zeptat, co tě spojuje z Jižní Afrikou, když vidím vlaječku na klíčích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Čas od času k tomu ještě něco přidám, ale jen vyjímečně... Třeba granát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Dneska tohle Můžu se zeptat naco sebou taháš kompas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Můžu se zeptat naco sebou taháš kompas? Kdybych se ztratil. Nevím totiž, jestli mech na stromech roste na severní nebo jižní straně ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 tak ja to zkusim vyhazet z kapes a z baglu a vyfotit... to bude drina... Puodne jsem te tipoval spis na klasickou proutenou nusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 kazdodeni bordel (kolobezku a kudlu vetsi na stul davat nebudu - i bez toho si kolegove myslej, ze jsem se zblaznil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 OT: Co máš za koloběžku? Já denně jezdím do práce na Kostka - Laser star 26" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 OT: Co máš za koloběžku? Já denně jezdím do práce na Kostka - Laser star 26" OT2 Kdyz je posmourno a nebo mam vicero drobnych zarizovani po meste tk Micro White. Jinak K-Bike K6 - 12" blesk ze Zlina. Letos uz mame nalitano tisic kilaku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Hodinky, nůž a nějaký prachy.... Když se dívám na to co ssebou někteří nosí, tak žiju v relativně poklidném Matrixu ... jo a ještě nosím teleskop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Penezenka, komunikator, ciga s ohnem, klice, hodinky, nuz. Nekdy podle situace zbran. Veci nosim na stale stejnych mistech, jakmile nejakou nemam na svem miste jsem nervozni a nevyvazeny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 jsem to taky rychle blejsknul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Třeba granát? to rozhodně ne a pevně doufám, že nic takového nebude potřeba ani v budoucnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Na základě tohoto vlákna jsem zjistil, že s sebou nosím celkem slušnej bordel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) ty voe lidi to sebou tahate kufry nebo co? si pripadam uplne menecenej. ja u sebe mam jen kartu a bankovku a velmi tenky telefon Upraveno 8. července 2009 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Já mám s sebou každý den manželku. Žijeme spolu, pracujeme spolu, na dovolené jezdíme spolu, takže ji vidím každý den tak od 5:45 do 23:30 hodin. Je multifunkční, využívám ji jako komunikátor, paměť, obranný prostředek značné kadence, navigaci, diář, zdroj mrzké obživy (náhodou ale velmi dobře vaří), atd. Joj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 ty voe lidi to sebou tahate kufry nebo co? si pripadam uplne menecenej. ja u sebe mam jen kartu a bankovku a velmi tenky telefon No jooooo , zlata VISA nahradi vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se