Navros Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Včera bylo hezky, tak jsme se vydali do terénu kolem Morávky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
efreeti Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) Nevadí vám ta lahev dole u stupátka? Já sem ji musel odmontovat - furt sem o ni zachytával - hlavně při střídání noh do kopce. na jedné kolobce mam druhý mount point výš (yedoo trexx) na druhé je to problém bo je jen jeden dole(yedoo dragstr) Upraveno 17. dubna uživatelem efreeti
Navros Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) před 41 minutami, efreeti napsal: Nevadí vám ta lahev dole u stupátka? Já sem ji musel odmontovat - furt sem o ni zachytával - hlavně při střídání noh do kopce. na jedné kolobce mam druhý mount point výš (yedoo trexx) na druhé je to problém bo je jen jeden dole(yedoo dragstr) Trochu mi tam vadí, ale jen tahle velká láhev, která trčí více do prostoru. Bohužel na tomhle Kickbiku ta horní pozice na druhý košík taky chybí, uvažoval jsem o nějaké objímce a pak bych ten spodní košík zrušil. Ale zatím jsem si láhev nevykopl Edit: přítelkyně má Kickbike Cross 29er, má košíky v obou polohách a nemá s tím žádný problém Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. dubna uživatelem Navros
lub Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Navros Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Dneska kratší projížďka, částečně po nové cyklostezce kolem přehrady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Navros Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Vyzkoušel jsem si delší trasu. Noční jízda z Olomouce do Hodonína v rámci III. Morava Footbike 2026. Celkem 118.9 km Jelo se po silnicích a cyklostezkách, takže volba koloběžky byla jasná - Mibo revoo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Navros Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Tak jsem se posunul z Kbike, treti majitel tady na foru, to uz je skoro putovni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Navros Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července @Prochy68 Gratuluji, ať slouží. Putovní často znamená, že jsou vychytané mouchy
Tomak Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Vodní nádrž Nové Mlýny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Prochy68 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Tak nevim cim se odrazim nebo jestli u toho chci vzlitnout, ale po dvou dnech me boli akorat lopatky Dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ivan Lelák Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Letos jsem na koloběžku zatím kašlal a byl jen 2x v hospodě. Mrzí mne to, aleje toho tolik, že na Kostku nezbývá čas. Jasně, moje chyba. Včera jsem to nevydržel a po práci si dal aspoň kousek, zajímalo mne jak to půjde, protože od poslední delší jízdy jsem zhubnul 20 kilo. No a ono to bylo super - brnda jela skoro sama, každý odraz mne vystřelil dopředu, vydupal jsem i mírné kopečky, co byly po cestě. Bylo ale vedro, kolem 30°C, na slunci asi víc a ve stínu nepatrně méně, takže když jsem dorazil na otočku do Týniště, myslel jsem, že zdechnu. Cesta zpátky byla už proto pomalejší, ale i tak dobrý kardiotrénink - průměrná tepovka 159, maximum 171, 540 kcal a litr potu pryč, prý mám 69 hodin regenerovat.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Tomak Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
gunman Odesláno pondělí v 08:56 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:56 Šestý rok s Kostkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
AlfGS Odesláno pondělí v 09:19 Nahlásit Odesláno pondělí v 09:19 Já si na koloběžku ještě "chvilku" počkám po zlomenině levého zápěstí ( podle papírů to byla částečně otevřená zlomenina) aktuálně 3,5 týdne od první operace. Ještě musím 3 týdny vydržet, než mi vyndají to železářství z ruky a pak přijdou rehabky. Jen dotaz, neměl někdo tady podobnou zlomeninu zápěstí? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se