Přejít na obsah

Koloběžky

Gilius

Doporučené příspěvky

Tommasi přišly již minulý týden, tedy první modelu Mezeq Disc II :) . Já budu mít toho svého snad koncem tohoto týdne, protože na něm budou speciální úpravy, ale těším se jak malej :) . Vyměnil jsem ho za starší model.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

jj jsou kostky s vyšší nostností ale muj limit je 5 K (max plus dvě tri stokoruny) a přes to vlak nejede..a po pravdě o co míň o to líp ale ne na úkor kvality.

Koukni po starší Kostce,nebo Mibu.... ;-)

Odkaz ke komentáři

Pánové jste mě nakazili, odpoledne jdu na kolobku místo běhání :)

Jo a já mám cca 105 kíílo . . ale makám na tom.

A mám pocit že modely Kostka s označením Fun jsou něco jako entry level stupeň daného modelu?

@Sphinxx - nemáš prosím info kdy bude k mání New Mezeq Disc? Díky

edit překlep

Přesně...označení fun,jsou ty úplně obyč.... :-)

Odkaz ke komentáři

Tyjo, pár týdnů jsem tu nebyl a nestačím se divit, jak tu kolobrndy ožily. Jóóó, je to fakt návykový - taky jsem to původně zamýšlel jen na 5km nádraží a zpět a ejhle, občas vyrazím na celodenní vyjížďku blížící čítající 80-100km. Pro ty co tu řeší nosnost, tak mám se svými téměř 200cm výšky krásných 75kg, takže podle dnešních bio-eko-sexy standardů vlastně podvýživa :) Ale zase nemusím tahat zbytečný kila navíc, že jo...

A abych aspoň odpověděl co se týká bot, jezdím v tom v čem normálně chodím (takže prakticky výhradně sportovní), ale nijak to cíleně nerozlišuju. Koupil jsem si i klasický kotníkový kecky, kde je výhodou alespoň částečná ochrana kotníku jejich tvrdým plátnem proti okopnutí. Kamarádka ale jezdí v sandálech, ve kterejch bez problémů ujela tenkrát i tu skorostovku-devadesátku nebo kolik to přesně bylo. Obecně ale speciální boty/hadry na kolo apod. vůbec neřeším a jezdím v tom v čem i normálně chodím.

Co se značky týká, už jsem to tu asi psal, že preferuju Mibo, ale každý asi bude chválit tu svoji. A na velikosti kol mám názor asi takový, že do města bez problémů 16/12 nebo 16/16 (samozřejmě nafukovací, jakékoliv MICRO apod. vůbec nepočítám), na delší vyjížďku už 20/16 nebo 20/20 a pro fajnšmekry 26/20. Mimochodem i tu celodenní skorostovku jsem jel na 16/12 a kamarádka dokonce na Mibo Tiny 12/12 - to jen pro pochybovače, kteří by si mysleli, že to nejde :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Není nad foto, tak taky pár přihodím (a klidně přihoďte něco i ostatní, hodinky v záběru nejsou v tomhle vlákně podmínkou - stačí, když byly na ruce:) ).

post-14317-0-89125200-1413227753_thumb.jpg

A můj první stroj, který jsem asi před rokem prodal kamarádovi:

post-14317-0-16490600-1413227806_thumb.jpg

A ještě v podzimních barvách (to už bude možná předloňská, to to letí...)

post-14317-0-96493800-1413227844_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pochopil-li jsem to dobře, je tam elektromotor jen pro rychlejší chůzi/jízdu (tj. něco jako PedalAsistant u kol, kdy nešlapeš-li, nepomůže ti), jinak to lze provozovat i bez motoru (?!), kdy řídítka (kromě řízení) fungují i jako opěrný (tlačný) prvek a nohy posouvají pás, který přenáší energii na převody a ty uvedou a drží celý stroj v pohybu? No každopádně zajímavý. Těch neobvyklejch strojů je víc, viz např. toto, kdo ještě neviděl :)

Upraveno uživatelem Radik
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...