Sphinxx Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Tommasi přišly již minulý týden, tedy první modelu Mezeq Disc II . Já budu mít toho svého snad koncem tohoto týdne, protože na něm budou speciální úpravy, ale těším se jak malej . Vyměnil jsem ho za starší model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paso12 Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 jj jsou kostky s vyšší nostností ale muj limit je 5 K (max plus dvě tri stokoruny) a přes to vlak nejede..a po pravdě o co míň o to líp ale ne na úkor kvality.Koukni po starší Kostce,nebo Mibu.... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paso12 Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Pánové jste mě nakazili, odpoledne jdu na kolobku místo běhání Jo a já mám cca 105 kíílo . . ale makám na tom.A mám pocit že modely Kostka s označením Fun jsou něco jako entry level stupeň daného modelu? @Sphinxx - nemáš prosím info kdy bude k mání New Mezeq Disc? Díky edit překlepPřesně...označení fun,jsou ty úplně obyč.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 todle je fakt nádhera .... já si to asi budu muset koupit http://www.nej-kolobezky.cz/Kolobezky-SIXTEEN-c3_0_1.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 a po jízdě todle http://blog.brooksengland.com/wps/a-relaxing-randonneur/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 todle je fakt nádhera .... já si to asi budu muset koupit http://www.nej-kolobezky.cz/Kolobezky-SIXTEEN-c3_0_1.htmHezkej design, ale jinak to nad ostatními nijak nevyčnívá... Ta jejich "nízká hmotnost" je v podstatě stejná jako u konkurence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 dyť jo ... vyčnívá to dyzajnem .... dyž se na tom mám potit, tak ať je to aspoň hezký ..... na hnusný by mě to nebavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 dyť jo ... vyčnívá to dyzajnem .... dyž se na tom mám potit, tak ať je to aspoň hezký ..... na hnusný by mě to nebaviloZníš jako moje lepší polovička Ale kdyby sis to chtěl vyzkoušet, tak řekni, půjčím ti mojí Kostku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 zajímalo by mě... jaké doporučujete boty na kolobku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Tyjo, pár týdnů jsem tu nebyl a nestačím se divit, jak tu kolobrndy ožily. Jóóó, je to fakt návykový - taky jsem to původně zamýšlel jen na 5km nádraží a zpět a ejhle, občas vyrazím na celodenní vyjížďku blížící čítající 80-100km. Pro ty co tu řeší nosnost, tak mám se svými téměř 200cm výšky krásných 75kg, takže podle dnešních bio-eko-sexy standardů vlastně podvýživa Ale zase nemusím tahat zbytečný kila navíc, že jo... A abych aspoň odpověděl co se týká bot, jezdím v tom v čem normálně chodím (takže prakticky výhradně sportovní), ale nijak to cíleně nerozlišuju. Koupil jsem si i klasický kotníkový kecky, kde je výhodou alespoň částečná ochrana kotníku jejich tvrdým plátnem proti okopnutí. Kamarádka ale jezdí v sandálech, ve kterejch bez problémů ujela tenkrát i tu skorostovku-devadesátku nebo kolik to přesně bylo. Obecně ale speciální boty/hadry na kolo apod. vůbec neřeším a jezdím v tom v čem i normálně chodím. Co se značky týká, už jsem to tu asi psal, že preferuju Mibo, ale každý asi bude chválit tu svoji. A na velikosti kol mám názor asi takový, že do města bez problémů 16/12 nebo 16/16 (samozřejmě nafukovací, jakékoliv MICRO apod. vůbec nepočítám), na delší vyjížďku už 20/16 nebo 20/20 a pro fajnšmekry 26/20. Mimochodem i tu celodenní skorostovku jsem jel na 16/12 a kamarádka dokonce na Mibo Tiny 12/12 - to jen pro pochybovače, kteří by si mysleli, že to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 ze včerejší projížďky. barevně to samozřejmě musí ladit. jak už tu zaznělo - jízda na kolobce je fakt jako droga. dost mi chybí, když se na ni nedostanu. v podstatě u mě skoro nahradila kolo, který mě nějak přestalo bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Není nad foto, tak taky pár přihodím (a klidně přihoďte něco i ostatní, hodinky v záběru nejsou v tomhle vlákně podmínkou - stačí, když byly na ruce:) ). A můj první stroj, který jsem asi před rokem prodal kamarádovi: A ještě v podzimních barvách (to už bude možná předloňská, to to letí...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 To už jste všichni zazimovali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Pekne fotky! (Kolobku nemam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Hezký prostředí, tam se musí jezdit jedna radost...Já nezazimoval, rád bych se ještě párkrát projel. Poslední měsíc jsem se k tomu kvůli zdraví vůbec nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 todle je dobrá pakárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 (upraveno) Pochopil-li jsem to dobře, je tam elektromotor jen pro rychlejší chůzi/jízdu (tj. něco jako PedalAsistant u kol, kdy nešlapeš-li, nepomůže ti), jinak to lze provozovat i bez motoru (?!), kdy řídítka (kromě řízení) fungují i jako opěrný (tlačný) prvek a nohy posouvají pás, který přenáší energii na převody a ty uvedou a drží celý stroj v pohybu? No každopádně zajímavý. Těch neobvyklejch strojů je víc, viz např. toto, kdo ještě neviděl Upraveno 14. února 2015 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Hoši tak nakonec jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se