Přejít na obsah

Koloběžky

Gilius

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Já právě dumám,jestli mám koupit nějaký odpružený,běžecký(krosový).....nebo něco jako Nike Air.....třeba.....moje klouby jsou vážně špatné,nerad bych se odvařil kvůli nekvalitnímu obutí......když mne to jinak neničí.

být tebou tak bych klidně zkusil MTB cyklistické boty - ta podrážka něco vydrží x dokonce jsem z nich jednou sundal i "kufry" a hrál v nich wolejbal :) - mám Northwave a jsou výborný, akorát si pamatuji, že to stálo nějaký nesmysl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky za rady na boty,pořeším.

Teď jsem na tom stál 3/4 hoďky....pohonil jsem se s jedním pubošem,co se chtěl blejsknout před slečnama,jel na inlajnech(salát,vzdal to po kilásku ostřejší jízdy)......propotil jsem triko. Zaměřil jsem se na to,jak se odrážím a fakt že jo,kolikrát jde na zem nejdříve pata,častěji celá šlapka. Asi podvědomě šetřím nohu,bo co.......schválně se nechám natočit.........ale jede mi to,takže to nějak extra řešit nebudu.

Odkaz ke komentáři

Ale da, jen to neni tak jednoduchy jako na kole

pepee.webnode.cz/fotky-nalozenych-kolobek/

dík za odkaz, zajímavý konstrukce, některý docela drsný (třeba tahat za sebou ještě ten bombón). přemýšlel jsem původně o předním nosiči, ale nechci si představit tu ovladatelnost...

Odkaz ke komentáři

Díky za rady na boty,pořeším.

Určitě NE cyklistické tretry - mají tvrdou výztuhu v celé podrážce, kvůli rozložení síly při šlapání - tudíž jsou na jízdu na koloběžce špatně použitelné, je potřeba aby se noha pěkně mohla odvíjet od povrchu a dobře se odrazila špičkou.

Lezečky si nedovedu také představit :suicide_anim: používám je na lezení, ale na koloběžce bych s nima jet nechtěl - vždyť je to úplně jinak konstruovaná bota a špička je prohlá obráceně kvůli držení na malých chytech.

Já občas používám na ježdění do práce a na kratší vzdálenosti po městě - Fivefingers od vibramu:

fivefingers mám model sprint.

Jsou fajn ve vedrech a je v nich vše cí*** - prostě jako na boso, ale na koloběžku si je beru jen na kratší vzdálenosti do cca 10 km.

Na větší vyjížďky a hlavně když makám používám běžecké Nike.

Dle mě nejvhodnější bota na koloběžku je jakákoliv kvalitní běžecká - logicky - člověk vždy jednou nohou defakto běží ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Pokud by to mělo být tak, jak píše Tom Sawyer, že se jedná de facto o běh, měl bych jeden nápad. Doporučil bych běžeckou obuv od Asics, která má gel v podstatě po celé ploše podešve. Model Asics Gel Nimbus by měl plnit Tvá přání, například dobře tlumí rázy.

Edit - oprava odkazu

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

No ja bych se bal, ze s nalozenym nosicem mi pujde kolobezka na cumak :-)

dík za odkaz, zajímavý konstrukce, některý docela drsný (třeba tahat za sebou ještě ten bombón). přemýšlel jsem původně o předním nosiči, ale nechci si představit tu ovladatelnost...

Odkaz ke komentáři

noo - koukaj co ti budu povídat :smile_anim:

Ono týpka na divné koloběžce ještě v těchto "žabích" botech často nevidí :lol:

Jinak mám konkrétně tyto:

sprint_taupe.jpg

A jsou úplně super, odchodil jsem v nich 14 dní v Řecku na ostrovech, výšlapy po kamenech a skalách, plavání v moří atd..

a vše vydržely - jen ze začátku si musí zvyknout svaly plosky a nártu, protože díky chůzi v uzavřených botech je máme málo používané. Takže ze začátku bolí i lýtka. A pak si člověk na kamenech musí vybírat cestu, přeci jen je podrážka extrémně slabá a je vše cí***, prostě jako na boso akorát si člověk neodře a nepoškrábe nohy.

Odkaz ke komentáři

Hele stejne jsi borec. V tvym veku (navic mi z fotky prijdes jako porizek) zacit takhle drajvovat...

Je fakt, ze bych si to taky rad zkusil. Jak tohle vlakno vzniklo zkusil jsem kolobrndu me netere, ale holt jsem moc tezkej. Mel jsem sice chodidlo 4cm nad zemi, ale to protoze byla podlaha pode mnou prohnuta jak luk:-( Tak jsem radsi slezl.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Tak jsem si právě naběhl.....vyrazil jsem na svých 6 km,půlku jsem jel proti větru a zpátky v průtrži mračen......fakt paráda :rip: :withstupid: :skull:

Neblázni :) pořád, ještě to přenežeš !! Už máš boty ?

Mohu Ti doporučit Saucony, nosím Hurricane 8, Hurricane 9 a Saucony Paramount, jenom ta nejlepší spokojenost. Vyzkoušel jsem snad úplně všechny značky, ale Saucony mi přišli jako ty nejlepší, systém odpružení mají unikátní.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

4Cody-dík...hele a v jakým věku???Však mi teprve bude 32 :lol2: Kila nějaký mám,ale doufám,že to trochu sleze ;)

A ja myslel zes starsi nez ja... Jsme na tom asi tak stejne, me je o jeden vic a vazim cca 90kg.

A pri jakemkoliv sportu uz citim, ze forma jaka byla uz nebude:-(

Odkaz ke komentáři

já vážím by voko 93kg na 181 cm. Vždycky jsem byl tlustej(i 135 kg jsem měl).......pak jsem shodil a poslední dva roky,co jsem necvičil,mi zase roste pupek. Takže cválat....a cítím,že se tělo raduje,že zase může makat !!!! :)

A forma...tss....co nenaženeš silou a formou,naženeš zkušenostma. I jako poloviční lemra jsem si na šermu vychutnal všechny......při "volném boji"......a pak mne začalo sr*t,že i při jakékoliv fyzické aktivitě(nechtělo se jim,zmetkům,makat)......tak jsem je poslal do řiti.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...