xbenny Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 120kg se vetsinou bere staticky. Dynamicky to bude jinak -80 kilovej chlap pri skoku v nejaky rychlosti vyvyne urcite vetsi tlak nez 80 kilo. Stejne jako 100m vodotesnost u hodinek :-) U tech levnejch takykolobezek muzou byt kola problem. Moje kolo vypada takhle (http://kolobezka.com/htmls/katalog_k6.html - sekce kola a plaste) a osmu jsem na nem jeste nevyrobil a to ma nalitano skoro 2000km a jezdim s nim kde co. Byla...120 kg. To fakt nemám(schválně jsem vybíral i podle nosnosti). Technik v kšeftě byl ochotnej,jenže tam nemá stojan,aby to vycentroval....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Já neskáču.....sice jezdím rychle,ale neskáču. Pečlivě měním nohy. A kolobrnda za 2500 kč mi jako levnější takykoloběžka nepřijde. Čort vie........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 No, ja ji mam v zakladu za necely 4.000. Uz bych si asi nic od jine firmy nez K Bike/Mibo/Kostka nekoupil. Ty panove vedi co a proc delaji, protoze (az na Kostku) na tech svejch koloberndach jezdi nebo zavodi (K Bike). K bike ma o dost tlustejsi draty nez jine bezne kolobky a vlastni naboj - pevnost toho kola je pak vyssi. Skakanim jsem nemyslel zrovna U-rampu. Staci v rychlosti sjet obrubnik.l Já neskáču.....sice jezdím rychle,ale neskáču. Pečlivě měním nohy. A kolobrnda za 2500 kč mi jako levnější takykoloběžka nepřijde. Čort vie........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) Tak mám na čas utrum.....čort vie proč,na zadním kole osmička. Protože je stroj v záruce,šel jsem do kšeftu,kde jsem kupoval a očekával,že to daj do kupy na místě. Prd....zabalili a posílaj výrobci(a prej neví,jestli uzná reklamaci-což je mi fuk,já chci jezdit-i když,vezmu-li cesty,kde jsem jezdil,pak nechápu termín "neopatrná jízda"). Maj 30 dní....tož uvidíme. Ále, tak to mi je líto, jsem zvědavý, jestli třicet dní vydržíš čekat. Ani bych se nedivil, kdyby sis zítra koupil novou. Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 na to nemám.......pevně věřím,že to bude dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 No, ja ji mam v zakladu za necely 4.000. Uz bych si asi nic od jine firmy nez K Bike/Mibo/Kostka nekoupil. Ty panove vedi co a proc delaji, protoze (az na Kostku) na tech svejch koloberndach jezdi nebo zavodi (K Bike). Na tohle téma jsem se bavil s p. Michálkem a rychle jsem pochopil, proč si nekupovat čínu, ale něco kvalitního - mibo (nebo kostku, k-bike). Jinak nedávno dávali na Primě reportáž s p. Kostkou, jak jezdí po světě na kolobce se zavěšeným vozíkem - vyprávěl o cestě po Rusku a Bělorusku. Starší sympatickej týpek, docela frajer. Myslel jsem, že je to přímo ten majitel-výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Já myslel,že skákáním myslíš přeskoky,střídání nohy.Nejezdím ani obrubáky(abych si nerozbil hubu)........nejsem extreme-rider........jezdím pro radost a pro pohyb. Doufám,že bude ta moje holka rychle ok a budu moci zase drandit...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 (upraveno) Pane moderátore, neudělal jste chybu ve značce ? edit - zdroj http://www.cartuning.sk/tuning-trabant Upraveno 26. srpna 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Ne-e...to určitě ne. Trabant kolobrndy nedělá....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Jezdíte někdo po Brně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2009 Tak...stroj mám zpět. Trvalo to tak dlouho proto,protože ji museli posílat na opravu 2x. Poprvé se vrátila s přetrženým kablíkem od tachometru......paní je tam seřvala,že takhle mi to nemůžou vrátit a poslala jim to zpět. Teď už je vše v pohodě a můžu,konečně,zase koloběhat. Akorát prej má začít bejt hnusně.......ale co,nějaký počasí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2009 Neni spatny pocasi, jen spatny obleceni. Ja jezdim porad - jen pokud extramoc prsi nebo je nasnezeno tak ne :-) Tak...stroj mám zpět. Trvalo to tak dlouho proto,protože ji museli posílat na opravu 2x. Poprvé se vrátila s přetrženým kablíkem od tachometru......paní je tam seřvala,že takhle mi to nemůžou vrá*** a poslala jim to zpět. Teď už je vše v pohodě a můžu,konečně,zase koloběhat. Akorát prej má začít bejt hnusně.......ale co,nějaký počasí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Tož jsem odvedl prcky do školky a školy a dal si dnes,jen tak zlehka,dvacýtku.....rychlostní průměr 18,7 km.......soustředil jsem se na dejchání,jelo to samo.Ale je fakt,že fouká......půlku cesty mi foukalo do zad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Moje Blata Blatino scooter. . EDIT - obrovskou fotku jsem Ti smazal......pošli mi ji zmenšenou a já jí do toho příspěvku mrsknu.....Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Tož....pokud sleze ten zbytek těch bílejch sraček,už brzo vyrazím řádit!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Tož....pokud sleze ten zbytek těch bílejch sraček,už brzo vyrazím řádit!!!!! Včera jsem vytáh brndu ze skříně po zimě a mam defekt na kole Rubena jede jako fík, ale je to každou chvíli děravý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 U nas uz sracky slezly, tak jsem utery nazul novej plast a taky vyrazim. Momentalne je jedinej problem moje lenost a mrznouci usi :-) Po neprijemnejch zazitcich s rubenama jsem presedlal na Schwalbe Big Apple. Jsou hodne tlusty a mestu dost odolavaji. Zadni jsem bohuzel po 2000 kilometrech Plzni znicil (prorezanej na spouste mist), ale predni porad drzi. Ted mam vzadu Schwalbe City Jet a vypada to, ze to bude podobnej drzak :-) Mimochodem: az trochu rozhejbu vanocni cukrovi, tak bysme zas mohli vyrazit na projizdku :-) Včera jsem vytáh brndu ze skříně po zimě a mam defekt na kole Rubena jede jako fík, ale je to každou chvíli děravý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 dnes jsem se byl konečně trochu projet. na některých místech jsem byl teprve poprvé ...docela ostuda, musím jezdit častěji.. tak sem hodím pár snímků, jestli neva povinná výbava byl jsem mile překvapenej těmi zajímavými kulisami uprostřed Prahy, klidné a příjemné místo. podařilo se mi vyblesknout i moje oblíbený zvířátko (vlasně snad poprvé jsem je viděl takhle za světla) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 Sedne ti ke geckam Kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 Kde to je? Na Rohanským nábřeží, cyklostezka probíhá skrz demolovaný průmyslový závod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se