Bert Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 8 minutami, Duke650 napsal: O něčem bych věděl https://www.audionirvana.cz/e-shop/napajeci-kabely-230v/furutech-project-v1-2089/?var=1+kus To nemůže hrát dobře. Za tak mrzký peníz se jednoduše nedá slušný kabel vyrobit. Navíc tam zjevně chybí 99,999999999999 sříbro těžené trpaslíkem Gimlim těsně před tím, než vyrostl. Kde máš hedvábí sbírané panami za úplňku a zpracované indickým mistrem, který kvůli tomu držel 5 let půst? Ty koncovky jsou hrůza. Nikdy bych nešel do něčeho, co neukul mistr Jošigava, který před tím 50 let dělal samurajské meče, aby nakonec zjistil, že dělat koncovky pro hifisty je mnohem složitější ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Tak to pozor kluci, já slyším i své vlasy růst, když v noci usínám Jde přeci o zábavu, já se na ten poslech moc těším, pokec s pohodovými lidmi, kávička, prohlédnu si hračky v řádech statisíců, pohoda -jazz. A Prochy68 má naprostou pravdu a jak říká prodejce, vy mě nevyděláte pane Afričane ani na slanou vodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 13 minutami, Andrew napsal: Na člověka, který neuznává kult analogové reprodukce, se nějak nápadně vyznáš v gramofonech a kabeláži Měl jsem totiž indiánské jméno "Ten kdo prozkoumal každou slepou uličku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 10 minutami, African napsal: Tak to pozor kluci, já slyším i své vlasy růst, když v noci usínám Jde přeci o zábavu, já se na ten poslech moc těším, pokec s pohodovými lidmi, kávička, prohlédnu si hračky v řádech statisíců, pohoda -jazz. A Prochy68 má naprostou pravdu a jak říká prodejce, vy mě nevyděláte pane Afričane ani na slanou vodu A přemejšlel si nad umístěním beden? Basreflex naraženej na zeď, bedny kolmo na zeď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 55 minutami, Duke650 napsal: Měl jsem totiž indiánské jméno "Ten kdo prozkoumal každou slepou uličku" Těším se, až dojdeme k diskusi o rezonátorech a DIY kabelových podložkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 1 hodinou, elloco napsal: A přemejšlel si nad umístěním beden? Basreflex naraženej na zeď, bedny kolmo na zeď... Bedny jsou od zdi správně jak doporučuje Dali okolo 30cm myslím, nábytek a kytky mě manželka z balkónu vyhodit nedovolila, že tam prý bydlí také Vždycky to může hrát lépe, ale jsme maximálně happy, neboj se nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 4 hodinami, African napsal: Bedny jsou od zdi správně jak doporučuje Dali okolo 30cm myslím, nábytek a kytky mě manželka z balkónu vyhodit nedovolila, že tam prý bydlí také Vždycky to může hrát lépe, ale jsme maximálně happy, neboj se nic OK, asi ta fotka zkresluje. Ale natočit bys je trochu mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Gramofon, to je nekonečný nastavování a hledání... Roksan radius 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 3 minutami, prowler napsal: Gramofon, to je nekonečný nastavování a hledání... Roksan radius 7 pekné....nechýbajú ti hĺbky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 8 minutami, zerrou napsal: pekné....nechýbajú ti hĺbky? Tak v kanceláři poslouchám 802 D4 tam jsou ty basy výraznější, ale na doma je to dostačující a hlavně velký se nevejdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 24 minutami, prowler napsal: Tak v kanceláři poslouchám 802 D4 tam jsou ty basy výraznější, ale na doma je to dostačující a hlavně velký se nevejdou... parádny kancl musíš mať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 [mention=679]Andrew[/mention] Tak zmínka o kabelech? V Hifi .... Blahopřeji k velmi sofistikovanému pokusu o předvánoční flame Návnadu jsem nespolknul, ale jen těsně. Jsem na sebe pyšný, že jsem odolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Měl jsem totiž indiánské jméno "Ten kdo prozkoumal každou slepou uličku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Nekorunovaný král všech subjektivistů... nenašel jsem sílu dokoukat to do konce. Vzdal jsem poté, co nasadil mikrofony, aby divákům YT zprostředkoval zážitek z jeho poslechovky. Do té chvíle moje manželka napočítala 29 x facepalm a 44 výkřiků WTF P.S. je to srdcař, a přes všechny kecy máme hodně společného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Tohle nedám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 6 hodinami, prowler napsal: Gramofon, to je nekonečný nastavování a hledání... Roksan radius 7 Krásný gramec, když je zrovna o nich řeč, wow....celé to máš fajnový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 (upraveno) Kdy že je ten Ježíšek? Děti si složí Lego, tatínek gramec a pěkně začne komorně s první plackou, která bude také pod stromečkem a to Vivaldiho čtyřmi obdobími, yes, nemůžu se dočkat Upraveno 15. listopadu 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Se mi začíná líbit u nějakých komponentů retro look, třeba tento zesík za ty prašule fajnově vymazlený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 NAD byl (je) fajn, pár kousků jsem měl někdy v devadesátkách (integrovaný zes., CD player a dokonce i gramo, což nebylo nic jiného, než Tesla s logem NAD) Tento C3050 má moderní pajšl, moduly UcD (třída D) od Hypexu, což není špatná volba, ačkoli bych od Hypexu raději něco z řady NCore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Ten NAD mi také vrtá hlavou. Pokud bych na to došlo, tak bych ho bral i s bluOS modulem, nejlépe za zvýhodněnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se