Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

před 8 minutami, Duke650 napsal:

To nemůže hrát dobře. Za tak mrzký peníz se jednoduše nedá slušný kabel vyrobit.

Navíc tam zjevně chybí 99,999999999999 sříbro těžené trpaslíkem Gimlim těsně před tím, než vyrostl. Kde máš hedvábí sbírané panami za úplňku a zpracované indickým mistrem, který kvůli tomu držel 5 let půst? Ty koncovky jsou hrůza. Nikdy bych nešel do něčeho, co neukul mistr Jošigava, který před tím 50 let dělal samurajské meče, aby nakonec zjistil, že dělat koncovky pro hifisty je mnohem složitější .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to pozor kluci, já slyším i své vlasy růst, když v noci usínám :punk:Jde přeci o zábavu, já se na ten poslech moc těším, pokec s pohodovými lidmi, kávička, prohlédnu si hračky v řádech statisíců, pohoda -jazz. A Prochy68 má naprostou pravdu a jak říká prodejce, vy mě nevyděláte pane Afričane ani na slanou vodu 😆

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, African napsal:

Tak to pozor kluci, já slyším i své vlasy růst, když v noci usínám :punk:Jde přeci o zábavu, já se na ten poslech moc těším, pokec s pohodovými lidmi, kávička, prohlédnu si hračky v řádech statisíců, pohoda -jazz. A Prochy68 má naprostou pravdu a jak říká prodejce, vy mě nevyděláte pane Afričane ani na slanou vodu 😆

A přemejšlel si nad umístěním beden? Basreflex naraženej na zeď, bedny kolmo na zeď... 🙄

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, elloco napsal:

A přemejšlel si nad umístěním beden? Basreflex naraženej na zeď, bedny kolmo na zeď... 🙄

Bedny jsou od zdi správně jak doporučuje Dali okolo 30cm myslím, nábytek a kytky mě manželka z balkónu vyhodit nedovolila, že tam prý bydlí také 😆 Vždycky to může hrát lépe, ale jsme maximálně happy, neboj se nic :punk:

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, African napsal:

Bedny jsou od zdi správně jak doporučuje Dali okolo 30cm myslím, nábytek a kytky mě manželka z balkónu vyhodit nedovolila, že tam prý bydlí také 😆 Vždycky to může hrát lépe, ale jsme maximálně happy, neboj se nic :punk:

OK, asi ta fotka zkresluje. Ale natočit bys je trochu mohl... 😉

Odkaz ke komentáři

Nekorunovaný král všech subjektivistů... nenašel jsem sílu dokoukat to do konce. Vzdal jsem poté, co nasadil mikrofony, aby divákům YT zprostředkoval zážitek z jeho poslechovky. Do té chvíle moje manželka napočítala 29 x facepalm a 44 výkřiků WTF 

P.S. je to srdcař, a přes všechny kecy máme hodně společného 😉

Odkaz ke komentáři

Kdy že je ten Ježíšek? 😆 Děti si složí Lego, tatínek gramec a pěkně začne komorně s první plackou, která bude také pod stromečkem a to Vivaldiho čtyřmi obdobími, yes, nemůžu se dočkat :punk:

DSC_5577~2.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

NAD byl (je) fajn, pár kousků jsem měl někdy v devadesátkách (integrovaný zes., CD player a dokonce i gramo, což nebylo nic jiného, než Tesla s logem NAD)

Tento C3050 má moderní pajšl, moduly UcD (třída D) od Hypexu, což není špatná volba, ačkoli bych od Hypexu raději něco z řady NCore

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...