Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
24 minutes ago, zerrou said:

bude to iba očami? 

nie iba, ale do velkej miery ma na to vplyv aj cena, znacka, tvoje ocakavania napr. na zaklade recenzii, odporucani a pod.

25 minutes ago, zerrou said:

takže skarede repro budu hrať horšie?

Ano. Teda tvoje subjektivne vnimanie bude, ze hraju horsie, ked ich budes vidiet, oproti tomu, ked ich budes pocuvat naslepo (doslovne, so zakrytymi ocami).

Pozri cast 9. toho clanku.

• Dát hlas 1
Odesláno
4 minutes ago, African said:

Přesně 😆 Já teď vybírám očima lyže a to je jako taky dobrá loterie... naposledy když jsem vybíral, tak jsem makal ve Špindlu a za víkend když byli testovací dny, tak jsem vystřídal několik modelů od Atomicu, Volkle až po Elány. Těžká pohoda a poté koupil co mě bavilo nejvíc. Teď už na to není nálada takhle blbnout. U audia je obrovská výhoda, že když člověk neslyší nic jiného tak se mu to jeho většinou líbí, ale třeba lyže když nejedou dle představ, tak to stojí za prdlačku....

Potvrdzujem 😀. Tiez som poskusal teraz par top Atomicov (X9, Q9, skoda  ze nemali Q9.8 co som chcel najviac vyskusat ☹️) a nejake Volkl. Mal som moznost v pozicovni v ramci tyzdna vymienat modely. Nevyberal som ale vobec ocami, ale podla rcenzii. U lyzi je to ovela komplikovanejsie, kazde jazdia inak a vela zalezi na podmienkach, teren, sneh, pocasie, kondicka, na aky styl mas prave naladu.. a pod. 😆 Do inych podmienok, ine lyze. Ale nebudem to tu v audiu dalej plevelit lyzami, nemame tu na to nejake vhodnejsie vlakno?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Kdyz uz se tu zas objevilo tema kabelu, pripojim se s dotazem. 
Mladej si tady nedavno koupil zesik

https://hifi-wiki.com/index.php/Onkyo_A-8850
plus nakonec vzal i CD, tape deck a radio. Navic ma gramec - nejaka zakladni AT, model ted nevim. Takze potrebuje dost kabelu. Zatim si to resi ze svyho kapesnyho, takze kabely za tisice nepripadaji v uvahu. Nejakej tip - cena/vykon?

Dal, ma tam zatim obsolentni bedynky, ciste nahodou rovnez Onkyo. Chtel by nejaky odpovidajici regalovky. Pokojik ma malej a opet plati nase dohoda, ze si to hradi (prevazne) sam. Takze i tady bysme uvitali nejakej tip, klidne i na konkretni inzerat pokud by nekdo vedel. Diky. 

Odesláno
3 hours ago, warann said:

Kdyz uz se tu zas objevilo tema kabelu, pripojim se s dotazem. 
Mladej si tady nedavno koupil zesik

https://hifi-wiki.com/index.php/Onkyo_A-8850
plus nakonec vzal i CD, tape deck a radio. Navic ma gramec - nejaka zakladni AT, model ted nevim. Takze potrebuje dost kabelu. Zatim si to resi ze svyho kapesnyho, takze kabely za tisice nepripadaji v uvahu. Nejakej tip - cena/vykon?

Dal, ma tam zatim obsolentni bedynky, ciste nahodou rovnez Onkyo. Chtel by nejaky odpovidajici regalovky. Pokojik ma malej a opet plati nase dohoda, ze si to hradi (prevazne) sam. Takze i tady bysme uvitali nejakej tip, klidne i na konkretni inzerat pokud by nekdo vedel. Diky. 

Jen tak aby řeč nestála, Onkyo vstalo z mrtvých a přišli s Iconem...za mě velmi povedený restart :punk: Potěšilo mě to stejně jako onehdá oživení Technicse 👍

https://www.hifi-voice.com/vsimli-jsme-si/5906-icon-m-a-p-a-take-a-onkyo

Odesláno
V 25. 11. 2025 v 7:24, VS napsal:

https://www.kvelektro.cz/kabel-h05vv-f-4gx2-5-bila-cysy-4bx2-5-metraz-p1203717

Spojit 2x2 vodiče do kříže. Doporučuje 11 z 10 Hifistů. 

Ok, dal jsem na tvuj tip ohledne cinchu (objednano a diky), tady by to taky mohlo klapnout, ale jeste tip na bananky. Mam sikovnyho (na rozdil ode me) kamose, co mi to spolehlive spoji, aby to hralo a nedelalo neplechu, ale vybirat to za me nebude. Dikes komukoli za tip. 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Neodolal jsem a na zkoušku pořídil tohle. Asi dostanu bídu, ale za ty peníze to hraje neuvěřitelně. Za "5 korun" koupím ještě jeden zesilovač a budu mít dva monobloky🫣

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Priatelia, potrebujem nové slúchadlá (in ear) a rád by som nejaké tipy a nápady od Vás audiofilov. 
Samozrejme musia znieť dobre, o tom sa baviť nejdem, čo je ale veľmi dôležité, aby čo najmenej (a ideálne vôbec) netrčali z uší, pretože ich plánujem používať aj na motorke a potrebujem si prilbu po jazde dať dole z hlavy bezbolestne a aby slúchadlá ostali v ušiach. Budget nie je veľmi dôležitý, keďže si ich plánujem nechať dlho ak mi budú sedieť (pár sto eur zvládnem ak budú fakt dobré). 

Ak máte vlastnú skúsenosť, nehanbite sa podeliť :) 

Za každý tip vopred vďaka! 

Odesláno

Asi zde budu něco jako za provokatéra (nejsem audiofil, hudebním sluchem moc neoplývám), ale přece. Plánuji k TV pořízení soundbaru, asi Samsung. A řeším, jak na rádio nebo spíše hudbu. Dnes mám receiver a Dali bedny, ale skoro to nepoužívám. Spíš jede jen televize. 

Tak jsem se chtěl zeptat zkušenějších, zda ten soundbar je na hudbu aspoň trochu použitelný. Ty vyšší řady prý umí přidané zadní repro přepnout jako přední, což by mohlo také pomoci zlepšit reprodukci hudby.

Předpokládám, že to bude puštěné spíše jako kulisa, než že bych u toho seděl a vychutnával si to. 

Díky za názory, zkušenosti. 

Odesláno
před 21 hodinami, Vir napsal:

Do přilby jsem namontoval tohle. Ale žádný hifi to není. Na mašinu to bohatě stačí

INTERPHONE U-COM 7R single

ahoj, vďaka za tip ale hľádám klasické káblové štuple, ktoré budem používať aj ako slúchadlá mimo motorky a nechcem mať BT pri hlave. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...