African Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 2 hodinami, Duke650 napsal: Tak to ti ho někdy rád půjčím, 455 koní a 709 Nm potěší, a "obyčejný" podvozek je o dost jistější než ten přepínací (Sport / Normal / Comfort) u předchozího Superbu To né, díkas, já bych ti ho prosím tě rozbil No, jsem rád že Volvo tu poblázněnou elektrifikaci odsunulo a uvidíme co bude dál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) Ééééé... a všimol si si, že to spomínané Volvo s fajnou muzikou je elektrifikované? Upraveno 13. září uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Před hodinou, wawrik napsal: Ééééé... a všimol si si, že to spomínané Volvo s fajnou muzikou je elektrifikované? Já upřímně nepovažuji čtyřválcového benzín dvoulitra za elektrifikované...to jsme si trochu nerozuměli Mrkni na harmonogram výroby Volva....2030 prostě nedopadne, což je logické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září ...po nejakom čase môžem ohodnotiť kúpu Isoacoustic Gaia 2. Za tento produkt dostali cenu Eisa,niežeby to znamenalo vela,vieme ako to funguje a práve preto som bol skeptický...počuval som ich na Kantách aj Soprách a vplyv na zvuk,prekonáva,vplyv káblov,filtrov..je to najlepší upgrade po akustike miestnosti...posúva repro o level hore..doporučujem! 20240920_180419.heic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Zhruba po 8 letech spokojeného soužití s Bose soundlink color přišel čas na upgrade. A teda jako nehraje to vůbec zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Prosím o radu. Na Macu se mi při každém spuštění automaticky otevře Tidal což nechci. Zaškrtnutí x odškrtnutí v aplikaci nepomáhá nebo nefunguje. Dá se to někde vypnout v nastavení Macu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října B&W znova a znova dokazuje, že umí... tato skladba nemá nárok hrát v autě tak čitelně, transparentně. Přesto hraje, i ty nejhlubší basy bez náznaku dunění. Boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Pokusim sa opytat tu, na gramofon Pro-ject 6 Perspex potrebujem remen pohonu, ale neviem, aky je rozdiel medzi 6 Perspex AC a 6 Perspex DC? Na oznaceni to nemam Budem rad za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října AC má čtvercový průřez https://www.hifi-audio.cz/reminek-pro-xperience-6-perspex-xtension-10-12-1940675028-hranaty-p33928/ DC kulatý https://www.gramodesky.cz/audiotechnika/reminek-pro-6-perspex-dc-2-xperience-ac-classic-dc-sb-197948 tak se podívej na řemenici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Tak já dnes objednal zásadní vylepšení zvuku. 10 m² molitanový nopovky a lepidlo ve spreji. Poté co jsem se zbavil velké části nábytku to bylo potřeba, protože akustika místnosti šla úplně do prdele. Až dorazí a nalepím ji, tak poreferuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října (upraveno) V 5. 10. 2024 v 9:33, Duke650 napsal: B&W znova a znova dokazuje, že umí... tato skladba nemá nárok hrát v autě tak čitelně, transparentně. Přesto hraje, i ty nejhlubší basy bez náznaku dunění. Boží A to nejdůležitější pro každého audio fandu, cédéčko to papá koníku? Upraveno 10. října uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října LOL máš tam pár drobných překlepů "nejdůležitější" = zajímavé "pro každého" = pro někoho Už je to mnoho let, co jsem vyrostl z tahání tašek s cédéčkama do auta.... několik stovek CD jsem ripnul na domácí NAS, pak na SSD do auta. A co nemám na SSD, to najdu na Tidalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 3 hodinami, Duke650 napsal: LOL máš tam pár drobných překlepů "nejdůležitější" = zajímavé "pro každého" = pro někoho Už je to mnoho let, co jsem vyrostl z tahání tašek s cédéčkama do auta.... několik stovek CD jsem ripnul na domácí NAS, pak na SSD do auta. A co nemám na SSD, to najdu na Tidalu Já vím jak to máš, ale stejně mi to nedalo Nový Outlander zdá se už ho také nemá, asi to půjde řešit nějakým CD changerem, nějaký vstup tam snad pro fajnšmejkry dali Kámoš ho má v nové X7, tak asi nějaké možnosti jsou..... doufám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října ..hifi v aute je riadny motor,zvuk sania,prdy do laufu,kvíliaci velavalec...nič viac basta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Každý hifista přece ví, že jednička přečtená z točícího se polykarbonátového kolečka má mnohem lepší kvalitu než jednička přečtená z křemíkové destičky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října A co teprve ty nuly... z CD jsou kulatejší, z křemíku drsnější 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Jó, to byli časy a zase skončíme u toho nejlepšího A jelikož se všechno točí v magické osmičce, Lexus říká, již brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Lexus neříká již brzy. Je to jediný kus v rámci marketingového bullshitu. Ale bylo by super, kdyby to nabízeli jako volitelnou výbavu. Kdo by si to zaškrtnul v konfigurátoru, tomu by mohli rovnou sebrat řidičák pro zdravotní nezpůsobilost 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 4 hodinami, Duke650 napsal: Lexus neříká již brzy. Je to jediný kus v rámci marketingového bullshitu. Ale bylo by super, kdyby to nabízeli jako volitelnou výbavu. Kdo by si to zaškrtnul v konfigurátoru, tomu by mohli rovnou sebrat řidičák pro zdravotní nezpůsobilost Ty jsi hroznej morous.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se