Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Duke650 napsal:

Tak to ti ho někdy rád půjčím, 455 koní a 709 Nm potěší, a "obyčejný" podvozek je o dost jistější než ten přepínací (Sport / Normal / Comfort) u předchozího Superbu

To né, díkas, já bych ti ho prosím tě rozbil 😅 No, jsem rád že Volvo tu poblázněnou elektrifikaci odsunulo a uvidíme co bude dál....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, wawrik napsal:

Ééééé... a všimol si si, že to spomínané Volvo s fajnou muzikou je elektrifikované?

Já upřímně nepovažuji čtyřválcového benzín dvoulitra za elektrifikované...to jsme si trochu nerozuměli 😆 Mrkni na harmonogram výroby Volva....2030 prostě nedopadne, což je logické. 

Odkaz ke komentáři

...po nejakom čase môžem ohodnotiť kúpu Isoacoustic Gaia 2. Za tento produkt dostali cenu Eisa,niežeby to znamenalo vela,vieme ako to funguje a práve preto som bol skeptický...počuval som ich na Kantách aj Soprách a vplyv na zvuk,prekonáva,vplyv káblov,filtrov..je to najlepší upgrade po akustike miestnosti...posúva repro o level hore..doporučujem!

20240920_180419.heic

Odkaz ke komentáři

Pokusim sa opytat tu, na gramofon Pro-ject 6 Perspex potrebujem remen pohonu, ale neviem, aky je rozdiel medzi 6 Perspex AC a 6 Perspex DC? Na oznaceni to nemam 🤷🏻‍♂️
Budem rad za radu.

Odkaz ke komentáři

V 5. 10. 2024 v 9:33, Duke650 napsal:

B&W znova a znova dokazuje, že umí... tato skladba nemá nárok hrát v autě tak čitelně, transparentně. Přesto hraje, i ty nejhlubší basy bez náznaku dunění. Boží 

20241005_092854~2.jpg

A to nejdůležitější pro každého audio fandu, cédéčko to papá koníku? 😆

DSC_7374~2.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

LOL máš tam pár drobných překlepů

"nejdůležitější" = zajímavé

"pro každého" = pro někoho

Už je to mnoho let, co jsem vyrostl z tahání tašek s cédéčkama do auta.... několik stovek CD jsem ripnul na domácí NAS, pak na SSD do auta. A co nemám na SSD, to najdu na Tidalu

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Duke650 napsal:

LOL máš tam pár drobných překlepů

"nejdůležitější" = zajímavé

"pro každého" = pro někoho

Už je to mnoho let, co jsem vyrostl z tahání tašek s cédéčkama do auta.... několik stovek CD jsem ripnul na domácí NAS, pak na SSD do auta. A co nemám na SSD, to najdu na Tidalu

Já vím jak to máš, ale stejně mi to nedalo 😁 Nový Outlander zdá se už ho také nemá, asi to půjde řešit nějakým CD changerem, nějaký vstup tam snad pro fajnšmejkry dali 😅 Kámoš ho má v nové X7, tak asi nějaké možnosti jsou..... doufám.

Odkaz ke komentáři

Lexus neříká již brzy. Je to jediný kus v rámci marketingového bullshitu. Ale bylo by super, kdyby to nabízeli jako volitelnou výbavu. Kdo by si to zaškrtnul v konfigurátoru, tomu by mohli rovnou sebrat řidičák pro zdravotní nezpůsobilost

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Duke650 napsal:

Lexus neříká již brzy. Je to jediný kus v rámci marketingového bullshitu. Ale bylo by super, kdyby to nabízeli jako volitelnou výbavu. Kdo by si to zaškrtnul v konfigurátoru, tomu by mohli rovnou sebrat řidičák pro zdravotní nezpůsobilost

Ty jsi hroznej morous.... 😆

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...