Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Ja. 3,5 kV, na zakazku motane, v Plzni delane, dedikovana zasuvka na konec, predek, CD, PC, plus nejake dalsi, cele je to tezke jak cyp a funguje to dobre. Ale o konstrukci ti nereknu nic, bo tomu nerozumim. Zajimavosti ovsem je, ze jeho tvurce a legenda cekeho custom made HiFi je take chronomagor a aktivni zde na foru! To jsou veci, co? Konec hlaseni v ruskem jazyce.   

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze máš všechny vyjmenované komponenty společně na výstupu z trafa?

Chtěl bych tam mít zesilovač, DAC co má 5V trafíčko u zásuvky, pak CD a nakonec i notebook. Ale sem tam se píše, že by každý přístroj měl mít svoje trafo.

Takže se dá říct, že je rozdíl slyšitelný?

Odkaz ke komentáři

Ja. 3,5 kV, na zakazku motane, v Plzni delane, dedikovana zasuvka na konec, predek, CD, PC, plus nejake dalsi, cele je to tezke jak cyp a funguje to dobre. Ale o konstrukci ti nereknu nic, bo tomu nerozumim. Zajimavosti ovsem je, ze jeho tvurce a legenda cekeho custom made HiFi je take chronomagor a aktivni zde na foru! To jsou veci, co? Konec hlaseni v ruskem jazyce.   

Kto je to ? PMA? :)))

Odkaz ke komentáři

Takze máš všechny vyjmenované komponenty společně na výstupu z trafa?

Chtěl bych tam mít zesilovač, DAC co má 5V trafíčko u zásuvky, pak CD a nakonec i notebook. Ale sem tam se píše, že by každý přístroj měl mít svoje trafo.

Takže se dá říct, že je rozdíl slyšitelný?

Jo. Do zdi mám jen pračku, všechno ostatní do ni, CD, PRE, AMP, TV, SAT, HDD, PS3.
Odkaz ke komentáři

Ne, Pavel oddělovací trafa nedělal, pokud vím. Hogy. Mám od něj pračku, tuning na CD a všechny kabely.

Noo super. Ja musim dokoncit dedikovanu miestnost akusticky a rychle zapojit aparat, lebo uz mam abstak riadny.  Trafo nemam, iba zapozicany regenerator siete (ps audio p5) , ale pravdepodobne si ho nenecham. Ma svoje + aj -  cize investovat do takehoto kompromisu nebudem.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ahoj kluci. zachranil jsem pred vyhozenim do kontejneru archaickou audio sestavu z 80. let (gramofon Denon Quartz DP-21F, CD prehravac Denon DCD-500, kazetak Yamaha K-222, zesilovac Denon PMA-300V, tuner Denon TU-400, bedny QUADRAL).

Ted jsem oddekloval ty bedny a vysypaly se na me membrany basaku. :) Vubec nevim, cim to nahradit. Nechci do toho nejak investovat, jen nejak rozumne nahradit, aby to solidne hralo, nejsem audiofil. Zmeril jsem prumer, dira v bedne je 26 cm, takze asi reprak 10 inch? Pak tam je vyznaceny odpor 4 ohmy. Zbytek mi nic nerika. Muzete me nasmerovat, pls?

post-3194-0-09124200-1530212460_thumb.jpg

post-3194-0-54185600-1530212470_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

10-palec má montážnu dieru cca 23 cm. Zmeraj vonkajší priemer repro. Tipujem okolo 31 cm, podla označenia.

Čo to je za bedne? Model, foto? Ide o to, že nech už to nahradíš čímkoľvek, ťažko sa budeš približovať originálu.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Vyskúšaj, či hrajú zvyšné reprá. Kľudne to pusti bez basáku, akurát pozor, aby neboli skratované odpojené káble. Ak do toho naozaj chceš investovať, môžeš pomerne lacno skúsiť:
Monacor SP-252E 4Ohm - to je repro pre uzatvorené bedne, nemusel by v tom hrať zle, akurát má trochu vyššiu citlivosť, môže to byť basovejšie.
Visaton W250S 4 Ohm - dal by sa vyskúšať

Obidva som našiel aj na https://www.ebay-kleinanzeigen.de
Ten Monacor skoro za facku:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/monacor-sp-252e-basslautsprecher-4ohm/895280100-172-8415

Ale ako už som písal, je to len barlička. Repas, ktorý spomína Effe, je tiež možný, len bude drahší.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...