palmone1 Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Ahojte, dnes som si kupil BT sluchadla a myslel som si, ze aj moje Ibasso DX80 ma bluetooth, no nema. Da sa to riesit nejakou redukciou, aje ked si myslim, ze tam nejaka zvukova strata bude, no predsa by som to riskol. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 (upraveno) Marná snaha, zapomeň na BT sluchátkahttps://www.sunnysoft.cz/zbozi/168PCI-146/bluetooth-prijimac-vysilac-a2dp-stereo-dongle-adapter.html?source=googleps&utm_source=google&utm_medium=nakupy&utm_campaign=google_feed&gclid=CjwKCAiA8P_TBRA9EiwAJrpHM-fdacpSSetGYhmqPPUaTfbbZnOxBablWW1JJmGhDVGVqpMLe8vraxoCSvIQAvD_BwE Upraveno 11. února 2018 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 (upraveno) k vacsine BT sluchadiel ti staci slusny mobil.. Upraveno 12. února 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 mna vcera potesil dodavatel ozvucnic. zvysok harampadi nachytal uz slusnu vrstvu prachu, ale cakanie stalo za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Dik za info, no tak som si to prekonvertoval z flacu na mp3 do iphoniku a myslim ze sa da - stuple Magnat LZR 948 BT pininfarina - aj ked s touto znackou velke skusenosti nemam, hraju velmi slusne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 v pohode len na tieto hracky je tu separatne vlakno.. s temou "audiofilovo okenko" to vela spolocne nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Používáte někdo v řetězci oddělovací trafo? Co jsem tak četl, názory se různí. Tedy ne na jeho účinky, spíš na zapojení komponentů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 (upraveno) Ja. 3,5 kV, na zakazku motane, v Plzni delane, dedikovana zasuvka na konec, predek, CD, PC, plus nejake dalsi, cele je to tezke jak cyp a funguje to dobre. Ale o konstrukci ti nereknu nic, bo tomu nerozumim. Zajimavosti ovsem je, ze jeho tvurce a legenda cekeho custom made HiFi je take chronomagor a aktivni zde na foru! To jsou veci, co? Konec hlaseni v ruskem jazyce. Upraveno 15. března 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Takze máš všechny vyjmenované komponenty společně na výstupu z trafa? Chtěl bych tam mít zesilovač, DAC co má 5V trafíčko u zásuvky, pak CD a nakonec i notebook. Ale sem tam se píše, že by každý přístroj měl mít svoje trafo. Takže se dá říct, že je rozdíl slyšitelný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Ja. 3,5 kV, na zakazku motane, v Plzni delane, dedikovana zasuvka na konec, predek, CD, PC, plus nejake dalsi, cele je to tezke jak cyp a funguje to dobre. Ale o konstrukci ti nereknu nic, bo tomu nerozumim. Zajimavosti ovsem je, ze jeho tvurce a legenda cekeho custom made HiFi je take chronomagor a aktivni zde na foru! To jsou veci, co? Konec hlaseni v ruskem jazyce. Kto je to ? PMA? )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Takze máš všechny vyjmenované komponenty společně na výstupu z trafa? Chtěl bych tam mít zesilovač, DAC co má 5V trafíčko u zásuvky, pak CD a nakonec i notebook. Ale sem tam se píše, že by každý přístroj měl mít svoje trafo. Takže se dá říct, že je rozdíl slyšitelný?Jo. Do zdi mám jen pračku, všechno ostatní do ni, CD, PRE, AMP, TV, SAT, HDD, PS3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 (upraveno) Kto je to ? PMA? ))Ne, Pavel oddělovací trafa nedělal, pokud vím. Hogy. Mám od něj pračku, tuning na CD a všechny kabely. Upraveno 15. března 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Ne, Pavel oddělovací trafa nedělal, pokud vím. Hogy. Mám od něj pračku, tuning na CD a všechny kabely.Noo super. Ja musim dokoncit dedikovanu miestnost akusticky a rychle zapojit aparat, lebo uz mam abstak riadny. Trafo nemam, iba zapozicany regenerator siete (ps audio p5) , ale pravdepodobne si ho nenecham. Ma svoje + aj - cize investovat do takehoto kompromisu nebudem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Ahoj kluci. zachranil jsem pred vyhozenim do kontejneru archaickou audio sestavu z 80. let (gramofon Denon Quartz DP-21F, CD prehravac Denon DCD-500, kazetak Yamaha K-222, zesilovac Denon PMA-300V, tuner Denon TU-400, bedny QUADRAL). Ted jsem oddekloval ty bedny a vysypaly se na me membrany basaku. Vubec nevim, cim to nahradit. Nechci do toho nejak investovat, jen nejak rozumne nahradit, aby to solidne hralo, nejsem audiofil. Zmeril jsem prumer, dira v bedne je 26 cm, takze asi reprak 10 inch? Pak tam je vyznaceny odpor 4 ohmy. Zbytek mi nic nerika. Muzete me nasmerovat, pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) 10-palec má montážnu dieru cca 23 cm. Zmeraj vonkajší priemer repro. Tipujem okolo 31 cm, podla označenia. Čo to je za bedne? Model, foto? Ide o to, že nech už to nahradíš čímkoľvek, ťažko sa budeš približovať originálu. Upraveno 28. června 2018 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Jsem blb, sorry za mystifikaci. Dira je 23 cm, pak roztec mezi dirkama na sroubky je 24 cm a vyfrezovani je 26,2 cm... Vnejsi prumer repro je tedy ca. 26 cm. Edit: QUADRAL jine oznaceni nebo specifikaci jsem nenasel. Upraveno 28. června 2018 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Kokos, nie aby to odfotil aj zozadu . Má to vzadu bassreflex (veľkú okrúhlu dieru), či nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Kokos nema, neni tam nic, jenom jedna cerna a jedna cervena svorka. A nerikej mi, ze to mam vyfotit zespodu, taky tam nic neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Před časem jsem si nechal znovu nalepit membrány , dělá to jeden chlapík v Šenově (u Havířova ).Pokud chceš můžu pohledat kontakt . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 (upraveno) Vyskúšaj, či hrajú zvyšné reprá. Kľudne to pusti bez basáku, akurát pozor, aby neboli skratované odpojené káble. Ak do toho naozaj chceš investovať, môžeš pomerne lacno skúsiť:Monacor SP-252E 4Ohm - to je repro pre uzatvorené bedne, nemusel by v tom hrať zle, akurát má trochu vyššiu citlivosť, môže to byť basovejšie.Visaton W250S 4 Ohm - dal by sa vyskúšať Obidva som našiel aj na https://www.ebay-kleinanzeigen.deTen Monacor skoro za facku:https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/monacor-sp-252e-basslautsprecher-4ohm/895280100-172-8415 Ale ako už som písal, je to len barlička. Repas, ktorý spomína Effe, je tiež možný, len bude drahší. Upraveno 29. června 2018 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se