Duke650 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 To byla miniserie asi 3 kousky ale nutno číst v kontextu předchozích příspěvků toho vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Já vím, sledoval jsem to tehdy celé v přímém přenosu. Teď jsem si to z nostalgie prolít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Před hodinou, nickolas napsal: Já vím, sledoval jsem to tehdy celé v přímém přenosu. Teď jsem si to z nostalgie prolít Ten soundbar asi není úplně blbý nápad do té tvé místnosti a za ty prašule, které jsi si dal bokem už můžeš mít vcelku solidní kousek. Mrkni třeba na JBL 9.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Himl, radost se odklada. Vanocni letargie zasahla do vnitrofiremni komunikace a zpusobila klasicky nesoulad mezi virtualnim a realnym stavem skladovych zasob. Cekame na bedny, ktere kolega prodal a nezapsal. Nebo jen klasicky nesvar garazovych e-shopu, hlaska mame skladem vsechno a kdyz to nekdo objedna, jeee pane pardon... Tak nebo tak, cekame na dodani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 10 minutami, nickolas napsal: Himl, radost se odklada. Vanocni letargie zasahla do vnitrofiremni komunikace a zpusobila klasicky nesoulad mezi virtualnim a realnym stavem skladovych zasob. Cekame na bedny, ktere kolega prodal a nezapsal. Nebo jen klasicky nesvar garazovych e-shopu, hlaska mame skladem vsechno a kdyz to nekdo objedna, jeee pane pardon... Tak nebo tak, cekame na dodani. Tak to je mrzuté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Je to lump a zlocinec! Chtel jsem at mi da nejake jine, ze uz to nevydrzim, ale rikal at si pockam, ze mi ty Klipsche budou sedet. Tak sedim a cekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Tak půjčit ti naky mohl, aspoň by jsi měl srovnání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Před hodinou, nickolas napsal: Je to lump a zlocinec! Chtel jsem at mi da nejake jine, ze uz to nevydrzim, ale rikal at si pockam, ze mi ty Klipsche budou sedet. Tak sedim a cekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) Asi na nej zitra vlitnu at mi neco pujci. Sichr je sichr, jeste mi zasantroci receiver nez prijdou bedny! Edit: hned jsem mu to napsal a neco mi pujci. Kwa, ze me to nenapadlo hned! Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Já ti nevím, ty Klipsche nejsou žádný zázrak, má tam i lepší bedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Asi na nej zitra vlitnu at mi neco pujci. Sichr je sichr, jeste mi zasantroci receiver nez prijdou bedny! Edit: hned jsem mu to napsal a neco mi pujci. Kwa, ze me to nenapadlo hned!Afri, víš o tom, že mít tady 2 profily je proti pravidlům Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Ja to s nim jeste proberu. Ptal jsem se na ty Focal Chora 806, Oberon 3, nebo Magnat signature 703 a porad se drzel tech Klipschu. Evidentne je ma rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 8 minutami, Andrew napsal: Afri, víš o tom, že mít tady 2 profily je proti pravidlům Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Ahoj poradíte prosím? Po dlouhé době budeme mít zase TV. A s tím i nějaké audio. Pravděpodobně SONOS Arc. Sloužilo by to k TV i k hudbě z iPhone. Občas posloucháme i zahraniční rádio stanice z druhého konce světa. A to tak, ze máme appku v mobilu a přes tu do BT repro.Napadlo mě, jak by to fungovalo s hi-fi soustavou co tu řeší Nickolas? Mohl bych to použit i pro TV? Pozná ta hi-fi bedna sama, ze jsem do ni začal streamovat hudbu z mobilu, a vypne zvuk z TV? Nerad bych řešil přepínání zdrojů pomoci dálkového ovládání.Láká mě hlavně představa ze nebudu muset používat tu appku na zahraniční rádia. Jen bych zmacknul knoflík na hi-fi věži. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 19 minutami, nickolas napsal: Ja to s nim jeste proberu. Ptal jsem se na ty Focal Chora 806, Oberon 3, nebo Magnat signature 703 a porad se drzel tech Klipschu. Evidentne je ma rad. Kup Xavian třeba bazarovky. Kamarád je má a je to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) před 13 minutami, sejkoram napsal: Ahoj poradíte prosím? Po dlouhé době budeme mít zase TV. A s tím i nějaké audio. Pravděpodobně SONOS Arc. Sloužilo by to k TV i k hudbě z iPhone. Občas posloucháme i zahraniční rádio stanice z druhého konce světa. A to tak, ze máme appku v mobilu a přes tu do BT repro. Napadlo mě, jak by to fungovalo s hi-fi soustavou co tu řeší Nickolas? Mohl bych to použit i pro TV? Pozná ta hi-fi bedna sama, ze jsem do ni začal streamovat hudbu z mobilu, a vypne zvuk z TV? Nerad bych řešil přepínání zdrojů pomoci dálkového ovládání. Láká mě hlavně představa ze nebudu muset používat tu appku na zahraniční rádia. Jen bych zmacknul knoflík na hi-fi věži. Dík. Pokud máš na mysli některou z těch sestav Yamaha, tak sám přístroj nepozná, který z několika vstupů je v danou chvíli tebou preferovaný. musel bys dálkovým ovladačem nebo ručně přepnout vstup Yamaha např. z optického vstupu (většina nových TV má optický výstup) na vstup Bluetooth, aby začala hrát hudba z mobilu. A v mobilu bys pro ovládání streamovacích funkcí stejně musel mít jejich appku Musiccast. Vypadá to složitě, ale je to easy Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 37 minutami, Andrew napsal: Afri, víš o tom, že mít tady 2 profily je proti pravidlům Sent from my iPhone using Tapatalk +1 Jinak mám nickolasi Oberon 5 a jsou výborný, je jich tedy upřímně plná místnost když duní. Nejsou úplně tak neutrální jak mnozí audiofilové vyhledávají, na druhou stranu jsou velmi zábavné, basů trocha víc. Chce to tedy opravdu aspoň těch minimálně dvacet cm od zdi. A ty piliny v membránách jsou top, kámoši budou koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Proč máš tak dojebaný membrány? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Nebo to je origo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Zrovna ty Oberony s nim chci zitra prodiskutovat. A ja prave hledam jednoduchy a zabavny poslech. 20cm od zdi neni problem. Ty trojky se mi tam celkove dobre vlezou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se