Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Výběr beden vs. prostor co pro ně člověk má, je peklo. Měl jsem kdysi velký třípásma a byl jsem s projevem spokojenej, je mi doma trochu duněly a tak jsem to vždycky ztlumil a pak ještě jednou, až jsem to nakonec vypnul a ten poslech mi tím pádem nedělal moc radosti.

Tak jsem začal shánět a poslouchat. Nakonec mi zapnul v jednom sklepním studiu Sonus Faber Venere 1.5 a já se opakovaně přistihl, že u nich přestávám hodnotit jednotlivé části skladby, ale vypínám ostražitost na poslouchám hudbu a tak jsem si řekl, že to je ono. Že to vlastně chci. Neužívat si 10 minut hutný basy a pak to radši vypnout, ale poslouchat jako relax. Nehraju asi ultra věrně, ale zábavně. Neduní mi tady a můžu je i celkem přisolit v noci, kdy kluk a manželka spí. Já i trochu tlačil na pilu, jestli bych neměl vzít ty větší, ale prodejce byl nekompromisní a já jsem za to rád. Mám přesně co jsem chtěl. On totiž koukal na plánek obýváku a prohlásil ho za rozpůlenou krychli a to že mi na myslím dvou frekvencích může rezonovat a tak jsem namísto přehnaných basů vybral zábavnější poslech.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Oplt
Odesláno
před 3 hodinami, elloco napsal:

Hmm, dva gramofony - a kde máš elpíčka??

Na co LP? 🤣

Odesláno

Nekdo ma dva gramofony a nekdo zase kulove. Ten jeliman se od rana jebe v nejake Karvine (kde to vubec je???) s instalaci projektoru v aule Slezske univerzity! Ja se zabiju 😭😭😭

Návštěvník Oplt
Odesláno

Neboj LP samozřejmě jsou.  A na co dva gramce, vlastně na hovno, ale každej je do jiný sestavy. To máš stejný, jako na co dvoje hodinky 🤩

Návštěvník Oplt
Odesláno
Právě teď, nickolas napsal:

Nekdo ma dva gramofony a nekdo zase kulove. Ten jeliman se od rana jebe v nejake Karvine (kde to vubec je???) s instalaci projektoru v aule Slezske univerzity! Ja se zabiju 😭😭😭

To vydržíš. O to víc se na to budeš těšit.

Držím palce ať to brzy dopadne !!!

Odesláno
před 1 minutou, Oplt napsal:

Neboj LP samozřejmě jsou.  A na co dva gramce, vlastně na hovno, ale každej je do jiný sestavy. To máš stejný, jako na co dvoje hodinky 🤩

Já jsem na tom hůř. Gramofon mám v krabici a v regálu cca 200 LP. Vždycky, když si řeknu, že bych ho měl zase vybalit, tak si uvědomím, jak mě otravuje si pustit CD...

Návštěvník Oplt
Odesláno

Já taky poslouchám jen občas, hlavně v zimě. Zbytek roku z toho jen otírám prach.😁

Odesláno

Ty Tannoye ale nebyly špatné... kvůli jedné jejich recenzi jsem si koupil album Rhythmeen od ZZ Top 🙂 protože nějaký pisalek tvrdil že skladba She's Just Killing Me způsobila že se mu třepetaly nohavice u kalhot 

Odesláno

Ad otrava s pouštěním LP a CD. LP jsem roz(pro)dal, CD uložil na síťový disk a sám jsem nechtěl věřit jak to pomohlo "objemu" poslechu. Ta instantní dostupnost tisíců skladeb je návyková. I před home office to bylo fajn, a teď to je denně 4 až 8 hodin z beden a 1 až 2 hodiny ze sluchátek - DAP s DLNA a Tidalem budiž pochválen 

Návštěvník Oplt
Odesláno

Není nad ten pocit držet v ruce placku, LP nebo pásek. Všechny dálkáče od komponentů jsou schovaný. Kromě domácího kina ,dvd  a tv.

Tak to mám prostě hozený. Asi nejsem úplně normální. Dřív jsem na to neměl a tak si posledních pár let plním klukovský sny. Jednou to děti odvezou do sběrnýho dvora 😭

Odesláno

Blizko asi jsou, ale bude to muset stacit. 
A vic jsme toho nezvladli. Jsem rad, ze jsem si stihl vyzvednout aspon toto. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...