Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak už týden se, když to počasí dovolí, pohybuju po Praze na tomto přibližovadle a musím říct, že to funguje přesně tak, jak jsem si představoval. Skůtr nechci, protože se bojím, že mne někdo sestřelí (a taky nemám garáž) a na tomhle jsem král cyklostezek, parků a chodníků. Do města s kopcovitým terénem je to skvělé, pedal asistent je vynikající antiperspirant :thumbsup_anim: .

post-755-1247831901.png

Odesláno (upraveno)

Tak to pak jo :) Hezké, hezké, v Brně občas přemýšlím, proč naši předci nevymysleli nějakou rovnější zem :)) Tohle to vhodně eliminuje :D

Upraveno uživatelem honny
  • po měsících...
Odesláno
  decebal napsal:
Tak už týden se, když to počasí dovolí, pohybuju po Praze na tomto přibližovadle a musím říct, že to funguje přesně tak, jak jsem si představoval. Skůtr nechci, protože se bojím, že mne někdo sestřelí (a taky nemám garáž) a na tomhle jsem král cyklostezek, parků a chodníků. Do města s kopcovitým terénem je to skvělé, pedal asistent je vynikající antiperspirant :thumbsup_anim: .

To je PODVOD!! :o Na kole se musí šlapat, taková šidítka by se měla dovolit pouze s lékařským potvrzením. ;)

Odesláno

Když elektrokolo, tak jedině od bejvalýho konstruktéra McLaren. 16,2 kg hořčíkový slitiny Magflow a zbylých komponentů, 5 patentů a to za cenu průměrnýho skůtru. Má to ale jedno omezení, nesmíte mít jateční váhu, proto žijte eko.

post-817-1266490152.jpg

Odesláno
  hciq napsal:
Když elektrokolo, tak jedině od bejvalýho konstruktéra McLaren. 16,2 kg hořčíkový slitiny Magflow a zbylých komponentů, 5 patentů a to za cenu průměrnýho skůtru. Má to ale jedno omezení, nesmíte mít jateční váhu, proto žijte eko.

Myslis tu skladacku, co nedavno prosla TopGearem? :D

link (nekde kolem 8:30)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...