decebal Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Tak už týden se, když to počasí dovolí, pohybuju po Praze na tomto přibližovadle a musím říct, že to funguje přesně tak, jak jsem si představoval. Skůtr nechci, protože se bojím, že mne někdo sestřelí (a taky nemám garáž) a na tomhle jsem král cyklostezek, parků a chodníků. Do města s kopcovitým terénem je to skvělé, pedal asistent je vynikající antiperspirant .
decebal Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2009 honny napsal: Chodníků? No jistě, když na nich nejsou davy lidí. Na některých místech po chodnících vede i cyklostezka.
honny Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 (upraveno) Tak to pak jo Hezké, hezké, v Brně občas přemýšlím, proč naši předci nevymysleli nějakou rovnější zem ) Tohle to vhodně eliminuje Upraveno 17. července 2009 uživatelem honny
filo-boxer Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 decebal napsal: Tak už týden se, když to počasí dovolí, pohybuju po Praze na tomto přibližovadle a musím říct, že to funguje přesně tak, jak jsem si představoval. Skůtr nechci, protože se bojím, že mne někdo sestřelí (a taky nemám garáž) a na tomhle jsem král cyklostezek, parků a chodníků. Do města s kopcovitým terénem je to skvělé, pedal asistent je vynikající antiperspirant . To je PODVOD!! Na kole se musí šlapat, taková šidítka by se měla dovolit pouze s lékařským potvrzením.
mechano Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 filo-boxer napsal: To je PODVOD!! Na kole se musí šlapat, taková šidítka by se měla dovolit pouze s lékařským potvrzením. Moje řeč.
Bert Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 ... a jaký nosíš k týhle obludnosti hodinky?
Skalamander Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Bert napsal: ... a jaký nosíš k týhle obludnosti hodinky? k "ekolo" jedině "ecodrive"
Bert Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Skalamander napsal: k "ekolo" jedině "ecodrive" Nebo třeba tyto: Nike Men's Lance Armstrong 4 Watch #A0020-013
hciq Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Když elektrokolo, tak jedině od bejvalýho konstruktéra McLaren. 16,2 kg hořčíkový slitiny Magflow a zbylých komponentů, 5 patentů a to za cenu průměrnýho skůtru. Má to ale jedno omezení, nesmíte mít jateční váhu, proto žijte eko.
bandicoot Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Dantechno napsal: Na co tam je ta vodovaha? Kvůli přesnýmu nastavení při módu kompas? Nebo je to Bauhaus a nemyslím tím umělecký směr...
Dantechno Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 bandicoot napsal: Nebo je to Bauhaus a nemyslím tím umělecký směr...
Jakubisko Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 hciq napsal: Když elektrokolo, tak jedině od bejvalýho konstruktéra McLaren. 16,2 kg hořčíkový slitiny Magflow a zbylých komponentů, 5 patentů a to za cenu průměrnýho skůtru. Má to ale jedno omezení, nesmíte mít jateční váhu, proto žijte eko. Myslis tu skladacku, co nedavno prosla TopGearem? link (nekde kolem 8:30)
kamilb Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Taky řeším dilema,kolo nebo hodinky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se