Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkné fotečky kluci :notworthy:  Sakra, já bych nejradši někam letěl zítra"

vždyť už se za chvíli nalítáš, až tě to bude mrzet...

Odesláno

F.B. Ten Island to je parada, krasny fotky. Doufam ze se tam jednou podivam. Cyrilova expedice taky skvela, to musi byt super zazitky a dobrodruzstvi. 

Odesláno

Jo, jo, letošek bude asi v pohodě, ještě se musíme s klukama domluvit na Himalájích a bude to příjemný rok  :cheers: Lítání a letiště mám moc rád, takže no problem...

vždyť už se za chvíli nalítáš, až tě to bude mrzet...

Odesláno

F.B. Ten Island to je parada, krasny fotky. Doufam ze se tam jednou podivam. Cyrilova expedice taky skvela, to musi byt super zazitky a dobrodruzstvi. 

Jj, určite si to tu musíš namieriť, kloubíku!

Btw, pridám tu Cyrilovu expedíciu, perfektné fotky i čítanie. Vďaka, Cyril!

http://www.cyrilmoto.com/cestovani/cestovani/cestovani/tunisko-2013-2014

F.

Odesláno (upraveno)

Island se dnes uz da zvladnout za par krejcaru letadlem a auto pujcit tam. Bohuzel se na jizdy 4x4 do vnitrozemi nevztahuji ani ta jejich pojisteni. Takze se tam kazdej pousti pouze na vlastni riziko. Proto jsme tam jeli vlastnim terenakem. Ale i letadem to bude krasnej vylet. Jestli to nekoho zajima a jeste to nevidel, tak tady odkaz na moje povidani a kratky videa z Islandu v rocé 2012. http://www.cyrilmoto.com/cestovani/cestovani/cestovani/cyrilova-cesta-islandem-na-defiku

Taky bych se tam jeste nekdy rad podival. A klidne i letadlem. 90 hodin na trajektu a presun do Hirtshalsu a zpet byl fakt zdlouhavej.

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno (upraveno)

Jo diky. Bylo. Jeste mam rozepsano par temat, ktera by mohla byt uzitecna i pro ostatni lidi, kteri by se tam nekdy radi podivali. Jidlo, jak vybirat kde prespat, mentalita a par dalsich rad co a jak. Z meho subj. pohledu. Nekdo muze mit samozrejme i opacne zkusenosti.. V kazdym pripade se to detem fakt libilo a snad jim to da do zivota vic, nez je vypustit k hotelovemu bazenu nekde v tichomorskym resortu. I kdyz ani to memusi byt spatny. Ja to zkusil jednou a po dvou dnech jsem se skoro ukousal nudou.

Upraveno uživatelem Cyril
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Parádička, nepsal jsi naposledy ty, že dáme na Zélandu pivko ? :cheers:  Máš to tam moc hezký"

Přesně tak, ale nezahlédl jsem tu náhodou nějaký detox? to už asi pivko nebude :) každopádně teď jsem zase v ČR, takže foto starší, ale samozřejmě vše super. Nemůžu si to vynachválit, U sousedů na Zélandu jsem zatím nebyl tak to nechám asi až na to "pivko".

Bedjasson: Kde v AUS jsi byl?

Upraveno uživatelem Bells
Odesláno (upraveno)

Jo, jo, ten můj slavnej detox :oneeyed02:  Jsem právě marně hledal, kdo to na NZ měl vlastně žít, tak už konečně vím" Budeš tam duben?

Přesně tak, ale nezahlédl jsem tu náhodou nějaký detox? to už asi pivko nebude :) každopádně teď jsem zase v ČR, takže foto starší, ale samozřejmě vše super. Nemůžu si to vynachválit, U sousedů na Zélandu jsem zatím nebyl tak to nechám asi až na to "pivko".

Bedjasson: Kde v AUS jsi byl?

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Kde je tak hezky? U nás už je asi definitivně po zimě, v sobotu odpoledne bylo ve 2000 tisících metrech snad 15 nad nulou :-(

post-17375-1394425024,79.jpg

post-17375-1394425077,22.jpg

Upraveno uživatelem kloubik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...