Frostie Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Pěkné fotečky kluci Sakra, já bych nejradši někam letěl zítra"vždyť už se za chvíli nalítáš, až tě to bude mrzet...
kloubik Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 F.B. Ten Island to je parada, krasny fotky. Doufam ze se tam jednou podivam. Cyrilova expedice taky skvela, to musi byt super zazitky a dobrodruzstvi.
African Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Jo, jo, letošek bude asi v pohodě, ještě se musíme s klukama domluvit na Himalájích a bude to příjemný rok Lítání a letiště mám moc rád, takže no problem...vždyť už se za chvíli nalítáš, až tě to bude mrzet...
F.B. Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 F.B. Ten Island to je parada, krasny fotky. Doufam ze se tam jednou podivam. Cyrilova expedice taky skvela, to musi byt super zazitky a dobrodruzstvi. Jj, určite si to tu musíš namieriť, kloubíku! Btw, pridám tu Cyrilovu expedíciu, perfektné fotky i čítanie. Vďaka, Cyril! http://www.cyrilmoto.com/cestovani/cestovani/cestovani/tunisko-2013-2014 F.
tenge Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Ten island je skvělý..tam bych z fleku jel..
Cyril Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 (upraveno) Island se dnes uz da zvladnout za par krejcaru letadlem a auto pujcit tam. Bohuzel se na jizdy 4x4 do vnitrozemi nevztahuji ani ta jejich pojisteni. Takze se tam kazdej pousti pouze na vlastni riziko. Proto jsme tam jeli vlastnim terenakem. Ale i letadem to bude krasnej vylet. Jestli to nekoho zajima a jeste to nevidel, tak tady odkaz na moje povidani a kratky videa z Islandu v rocé 2012. http://www.cyrilmoto.com/cestovani/cestovani/cestovani/cyrilova-cesta-islandem-na-defikuTaky bych se tam jeste nekdy rad podival. A klidne i letadlem. 90 hodin na trajektu a presun do Hirtshalsu a zpet byl fakt zdlouhavej. Upraveno 25. ledna 2014 uživatelem Cyril
filo-boxer Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Cyrile, ta reportaz (cetl jsem Tunis 13/14) na tvem webu je vyborna a (nejen) pro deti to muselo byt opravdu nezapomenutelne!
Cyril Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 (upraveno) Jo diky. Bylo. Jeste mam rozepsano par temat, ktera by mohla byt uzitecna i pro ostatni lidi, kteri by se tam nekdy radi podivali. Jidlo, jak vybirat kde prespat, mentalita a par dalsich rad co a jak. Z meho subj. pohledu. Nekdo muze mit samozrejme i opacne zkusenosti.. V kazdym pripade se to detem fakt libilo a snad jim to da do zivota vic, nez je vypustit k hotelovemu bazenu nekde v tichomorskym resortu. I kdyz ani to memusi byt spatny. Ja to zkusil jednou a po dvou dnech jsem se skoro ukousal nudou. Upraveno 25. ledna 2014 uživatelem Cyril
Pavel K. Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Pěkný čtení Cyrile, i fotky. Zpříjemnilo mě to večer v práci
Bells Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Ani ne z dovolené, ale z druhého domova
African Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Parádička, nepsal jsi naposledy ty, že dáme na Zélandu pivko ? Máš to tam moc hezký"
gougy Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 wow, to vypadá bezvadně a vůbec, počítá se výlet do ZOO jako dovolená?
Filip.J Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 počítá se výlet do ZOO jako dovolená? Podle mě jo
Bells Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 (upraveno) Parádička, nepsal jsi naposledy ty, že dáme na Zélandu pivko ? Máš to tam moc hezký" Přesně tak, ale nezahlédl jsem tu náhodou nějaký detox? to už asi pivko nebude každopádně teď jsem zase v ČR, takže foto starší, ale samozřejmě vše super. Nemůžu si to vynachválit, U sousedů na Zélandu jsem zatím nebyl tak to nechám asi až na to "pivko". Bedjasson: Kde v AUS jsi byl? Upraveno 7. března 2014 uživatelem Bells
African Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 (upraveno) Jo, jo, ten můj slavnej detox Jsem právě marně hledal, kdo to na NZ měl vlastně žít, tak už konečně vím" Budeš tam duben?Přesně tak, ale nezahlédl jsem tu náhodou nějaký detox? to už asi pivko nebude každopádně teď jsem zase v ČR, takže foto starší, ale samozřejmě vše super. Nemůžu si to vynachválit, U sousedů na Zélandu jsem zatím nebyl tak to nechám asi až na to "pivko". Bedjasson: Kde v AUS jsi byl? Upraveno 7. března 2014 uživatelem African
tombed Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Bells: nejkrásnější na té přírodě je ta slečna, nemáš na ni číslo?
tenge Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Tak trochu zimní dovolené Odesláno z Red rice
kloubik Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 (upraveno) Kde je tak hezky? U nás už je asi definitivně po zimě, v sobotu odpoledne bylo ve 2000 tisících metrech snad 15 nad nulou :-( Upraveno 10. března 2014 uživatelem kloubik
tenge Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 to bylo v Itálii, kousek od Švýcarska...je to týden a půl, ale přijde mi to jako kdybych tam byl půl roku zpátky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se