Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V neděli na Primátorkách byly k vidění dost exkluzivní kousky, AP chrono, IWC Kurt  :eek: a další  , ale mě se naživo nejvíc zalíbily Omegy PO v růžovém zlatě, pecka.

Odesláno

Včera na dětském dni v Horoměřicích nějaký vášnivý fotograf zřejmě Omega Ploprof nebo caymany...byl jsem na odchodu, obklopen rozjetýma harantama, koza nebyla vůbec možná :D

Ty jsi z Horoměřic?

Odesláno (upraveno)

Na dnešní ranní schůze měl pan advokát limitku IWC, tuším Pilot, "sport for good foundation"

very nice!  :)

Upraveno uživatelem martigen
Odesláno

Čo je toto za machrov ? Dizajn je pekný i ked zrejme inšpiráciu odkiałsi berie. Cenovo od 900 ? up

Tady jsou jejich stránky Alexander Shorokhoff. Rychlé zařazení - High End Poljot. Ruský designér a majitel, kromě už zmíněného používá i ETU/Valjoux, výrazně zdobené.

Odesláno

Tady jsou jejich stránky Alexander Shorokhoff. Rychlé zařazení - High End Poljot. Ruský designér a majitel, kromě už zmíněného používá i ETU/Valjoux, výrazně zdobené.

jj, dělá hezké věci. jeho Babylonian mi už dlouho nedá spát ;)

Odesláno

V Brně je mají v Olympii ve výloze. Když jdu okolo mrknu na to, ale moc mě ten jejich design nebere.

Mě se vryl pod kůži. Tak nějak jsem se s tím dizajnem ztotožnil a myslím, že v mnohém vyjadřuje můj život ;)

Odesláno

dnes metro B, menší Omega bondovky, pán silnější, pantofle Crocs...to by mohl být někdo odsud

Odesláno

Chlapi,kdo byl za posledni tejden,naposledy asi pred hodkou,v kavarne v Hradci Kralove?Jeden divery na vlnkaty gume(tipuju Citizen,mozna Seiko)druhej neco na kovovym naramku(nepoznal jsem),tutove nekdo odsud,oba v kosilich,jeden hulil velbloudy,kolega s diverama L&M:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...