Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dnes na military burze v dejvicich psonka na ruce pravy luftwaffe chrona na baterku! I za tri litry by original z ruky sundal! Mozna i smenil za moje herculesy! No fuj!

Upraveno uživatelem Hasič
Odesláno

Prilis male rozliseni. Skoro to nejde precist. Sorry.

sorry, v telefonu to bylo ok. Asi se to něja zkomprimovalo při vkládání. No je to z chrono24, tak se můžete kouknout tam :-)

Odesláno

Tak dneska parádička, na jednání poměrně slušně vypadající třicítka z Athén a na ruce Panerai Luminor s ouškem. Je vidět, že jsem úchyl, protože kolega si všiml zlatého klíčku, co měla ve výstřihu, já nikoli.

Odesláno

Dnes viděla manželka v Nextu na Chodově pána s paní, a pánovi v klasické kožené bundě pro piloty vykoukly při placení z pod rukávu Béčka. Někdo odsud? Manželka na "kozu" nenašla odvahu :)

Odesláno

dneska Bratislava, Polus City Center, pán tak do 60 a  na ruke Rolex Sky-Dweller Overose Gold s kozenným strapom :eek:  :eek:  :helpsmilie:   

Odesláno

Dneska v metru cca v 18:30 mladej vystajlovanej týpek v modrých jeansech a zelené bundě se sluchátky Beats for Dr.Dre na hlavě s nějakým béžovým sportovním báglem, na ruce tohle:

ft7yoe-l.jpg

Odesláno

Dnes v práci chlapík na ruce toto. Připadá mi to jako Porsche design, ale nevím zda to není jen fashion.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...