paya01 Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Jakub Prachař - Máme rádi Česko a na ruce stříbrné Landdwelery?
Popelec Hadimrška Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září před 18 hodinami, paya01 napsal: Jakub Prachař - Máme rádi Česko a na ruce stříbrné Landdwelery? Přesně tak a bylo tam toho k vidění víc. Libor Bouček - Breitling, Richard Genzer - Breitling, Jan Maxián - Rlx Daytona
paya01 Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září A Bouček byly jeho původní Chronomaty, nebo má nové? Mám pocit, že měl modré, tyto byly světlé. Geňa má Breitling už roky...
tikzot Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Je to tak a v superstar Habera Daytona Black, Prachař Landwellery a sednou mu super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borra Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září před 9 hodinami, tikzot napsal: Je to tak a v superstar Habera Daytona Black, Prachař Landwellery a sednou mu super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prachař má, nebo míval i Suby ne? Nijak jsem to nestudoval, ale občas kouknu na Máme rádi Česko a přišlo mi, že jo.
Frantik Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Má. A i tyhle. Proste ma toho plnou kabelku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Jojo pres Pamy se kterejma začínal se dostal k Rlx a pak už to jeloale hezký to má, Suby, OP, LD. Ty OP má myslím i ty nové
Mareka01 Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září První cena na farmářských trzích: Perníkové hodiny 4
soldier Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září V Lidlu za pouhych 200,- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Sphinxx Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Vyladěný frajer... Ikonická Géčka na ruce. Tvl., tyhle spyshoty, to je taky adrenalin, třeba - "tak jo snad tam teď neskončí blesk.." Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Povidláček Odesláno úterý v 18:07 Nahlásit Odesláno úterý v 18:07 Blesk anebo zvuk spouště to se mi jednou stalo a byl jsem rudej až na prdeli 1
bohus76 Odesláno úterý v 18:22 Nahlásit Odesláno úterý v 18:22 Minule jsem kolem toho chlapíka poskakoval jak postrelený klokan,jen abych udělal fotku 3
Borra Odesláno středa v 04:43 Nahlásit Odesláno středa v 04:43 před 20 hodinami, soldier napsal: V Lidlu za pouhych 200,- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Limitky
DarylVanHorne Odesláno středa v 14:06 Nahlásit Odesláno středa v 14:06 Hrad Pernštejn a místní hodiny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kopis Odesláno středa v 23:24 Nahlásit Odesláno středa v 23:24 Pernštejn mám rád. Vypadá jak když jsem kreslil hrady jako šestileté dítě !
Seamaster Odesláno čtvrtek v 05:22 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:22 Pernstejn dobry, jen by mohli rozjet ten datovej venec, kdyz uz tam na to maji v cifru okynko 1 2
Lookyn Odesláno čtvrtek v 17:51 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:51 Tudory v metru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
DarylVanHorne Odesláno pátek v 16:40 Nahlásit Odesláno pátek v 16:40 Otec Casio G-Shock, Kikuo Ibe byl dnes v Praze. Kdo se zúčastnil, mohl mistra pozdravit, potřást rukou, společně se vyfotit a nechat si i něco podepsat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se