Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Proč tam fotíš toho sekuriťáka??

Nemohol by som tam robiť ostrahu,asi by som to tam skôr či neskôr vykradol...  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Upraveno uživatelem Baldur
Odesláno

Včera večer na zkoušce ve škole doktor něco, co připomínalo Longines heritage 1935, nebo Precista PRS-9 na černém řemeňovi, koza neproběhla - zkoušel před celou grupou a byl jsem docela nervní, takže jsem radši nic nezkúšal :)

tak malé doplnění, sebral jsem odvahu a mailem pochválil a dotázal se - jsou to opravdu Longines :)

Odesláno

Kolegyně v práci dostala pod stromeček nové hodinky. Trošku jsem jí s výběrem před nadílkou pomáhal a myslím, že vzhledem k jejím požadavkům a udanému rozpočtu nakonec vybrala dobře. Moc jí sluší a jí těší, takže mise úspěšná no a já hned chodím do práce zase o trochu víc rád

post-32970-1451474842,01.jpg

Návštěvník dabelM
Odesláno

Dnes jsme byl koupit na Silvestrovkou oslavu několik pet lahví piva z Beskydského Pivovárku a viděl jsem Panerai na zápěstí majitele pivotéky Pivo & Beer v Brně - Bystrci.

Koza neproběhla, někdo zdejší ?

Odesláno

Dnes v přímém přenosu novoročního koncertu Vídeňské filharmonie (kdo nezná - top annual koncert, účastni světoví lídři apod.) měl jeden z flétnistů Breitle, nějaké Windrider nejspíše. Nesedělo mu to.

Celá akce je presented by Rolex, taky jim mohli půjčit nějaké Day Date nebo Cellini... :-D

Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...