bandicoot Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 To je vono: v hlavní roli Ajay Devgn, režie a kamera jako v Singham (kdo nezná, šup na youtube). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Tvl, já bych chtěl ve svých 40 vypadat jako Craig v 50... Bond neBond. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 ... jsem chvilku přemýšlel, jaké čtu vlákno :-))) Ale u několika příspěvků jsem se dobře zasmál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Ten článek s kandidátama na Bonda mě baví... nechci vypadat jak rasista, ale jak píšou u toho Elby: "Why not: His age has been the biggest factor in the argument against Idris Elba..." Really? A hned pod ním o několik odstínů světlejší Riz Ahmed a podtitulek "The first brown Bond?" Jako na Craiga jsem si taky musel zvykat, ale černej Bond je fakt moc.... Stejně tak by mi vadilo kdyby novej Blade měl bejt třeba Tom Cruise a třetího Equalizera hrál Luděk Sobota... měla by být zachována nějaká tradice.... novej Tomb Raider taky nebyla krátkovlasá blondýna nebo Asiatka atd.... Jinak to už tam můžou rovnou obsadit třeba toho piráta z Kapitána Phillipse...tomu oblek sluší Tak tohle mě fakt pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Já bych chtěl vypadat jak vypadám a mít jeho prachy. Bond ne Bond. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Bonda by mal hrať podľa tradícií Brit alebo niekto z Commonweathu. Napríklad taký Clive Owen. Ten bol uveriteľný napríklad v sérii The Hire. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 hmmm ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Poslednich x prispevku = krasna ukazka malosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Jeste ze jsou tu porad ti velcí, jako ty, kteri to tady zachrání. Ufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Takovou ambici rozhodne nemam. Vzdyt si to po sobe jen prectete. Existuje nejaky rozumny duvod k podobnym nazorum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 A co je za problém? Mas jinej názor, tak ho napis a prispej do diskuze. Ale nekadruj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Ok, tak proc by filmovy britsky agent nemohl mit jinou barvu pleti nez bilou? O jakou konkretni tradici se ty nazory opiraji? Felix Leieter a Moneypenny mohou byt cernosi? M muze byt zena? Padousi mohou byt gayove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Bond je běloch. Brit. Tak byl napsán a historicky filmovan. Je to jednoduché. Jako John Rambo nebo Sedm statečných. Proste to byli běloši. V tom není nic rasistickeho. Naopak pseudokorektni a módní snaha to změnit, aby ?to jako bylo vyvážené? je rasismus jako vysitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Další bude cernej Robin Hood, Santa Klaus nebo Jezis. Aby to bylo vyvážený :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Přesně jak píše Frantík. Zkrátka Bond je brit, běloch, odjakživa, ta postava tak byla historicky koncipovaná. Nevidím důvod v rámci korektnosti něco měnit. Nespoutaného Djanga taky nehrál běloch, protože to prostě byl černošský otrok a prostě se tam běloch nehodí. Tahle korektnost mě začiná pěkně srát. Sám dělím lidi na dobré a zlé. Ale tohle vnucování se různých menšin a orientecí které už mají dávno stejná práva jako všichni ostatní mi je proti kůži. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Ale az jednou vznikne nejakej romskej film, hlavniho cikanskyho hrdinu bude hrat beloch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 A ona postava Jamese Bonda prestane byt Brit, kdyz ji ztvarni herec jineho puvodu? To se tim padem neco pokazilo hned po Connerym, pokud se nepletu. Flemingove explicitnimu popisu Bonda neodpovida ani Daniel Craig a dokonce si myslim, ze barvu pleti Fleming nezminuje (muzu se mylit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Bond neni hostoricka postava, jeho puvod neni pro pribeh podstatny, takze argumenty o belosich v rolich Romu nejsou validni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Další bude cernej Robin Hood, Santa Klaus nebo Jezis. Aby to bylo vyvážený :-) Jenom technicka, Frantiku. Jezis byl de facto palestinec, ne, teda aspon podle dnesni terminologie. Ja jen abys ho moc neodbarvoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 A osobne se mi taky prici jakakoli forma "pozitivni diskriminace", ovsem v pripade predstavitele fiktivni postavy ve filmu, kde se auta meni v ponorky a hodinky jsou vyzbrojene laserem, mne to cele prijde jako nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se