SadClown Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tak kokota co má na každý ruce jedny chytrý hodinky jsem viděl dneska asi poprvý Znám pár lidí co to tak nosí. Většinou kvůli sledováním přehledů o aktivitě (pohyb, tep atd.), zároveň ale nedokáží být bez svých milovaných mechanických hodinek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Tady ale nejsou milovaný mechanický hodinky Jen dva naprosto zbytečný přístroje. 3 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Amen. Dávám lajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června mladá paní s Tanky, ... a moc jí slušely 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Letiste Mnichov, fotky strasny, foceno pri prestupu za pochodu, ale vyber i ceny dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Display only Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Par z Floridy pri prohlidce Antelope canyon. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Brno, Grand Hotel a fg daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června před 38 minutami, AndyAaron napsal: Brno, Grand Hotel a fg daytony Ty brdooo jsi si jistej..? Vypadà to takhle na hroznej fakír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Tak zapesti jsem mu z 10cm nestudoval a je pravda, ze zas daytony detailne nastudovane nemam. Ale jak je znam, tak to celkem odpovidalo. Plus jeste vem v potaz, ze to je spy foto a jeho kvalita tomu odpovida Byl to nejakej starej Nemec, coz ale fejk nevylucuje… Vic ti k tomu rict ted nedokazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Koukal jsem jeste na reference a necemu takovemu by to odpovidalo.Ony ty zlaty hodinky, zvlast kdyz jsou noseny, tak mi prijdou takovy ohnusaly Btw Invictu jsem s panda dial nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Jasný jasný, no offensespy super foto, jen ty kukačky mi přijde divná i luneta sklo a case, jak miluju Daytony a nosim je, tak to trochu poznám na první dobrou, ale je možné že se pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června I když je zlato drahý kov a hodinky jsou to kvalitní tak minimálně ve zlaté barvě to na mě působí lacině (jako od kolotočů). Ale třeba bílé zlato to je jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Dnes na porade kolega s timto skvostem…Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Ve fronte na jidlo.Jedny BrajtleA jedny PO s modrym fume cifrem. Neni to nejaka limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Vedle mě sedící Španěl v letadle do Madridu… Casia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Krasa! @Marcus o tomto jsme se ondyno bavili, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června prodej, servis a půjčovna nářadí v Hradci Králové a Breitling Transocean day-date 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června Včera na na food festivalu v Pardubicích šéf restaurace Long Story Short Omegy Speedmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června před 55 minutami, gunman napsal: Včera na na food festivalu v Pardubicích šéf restaurace Long Story Short Omegy Speedmaster A Zdéňa měl co? Nevíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se