milomac Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října (upraveno) Včera v pořadu Klenoty s vůní benzínu na ČT2 - TAG Heuer aquaracer Upraveno 3. října uživatelem milomac 1 1
bandicoot Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Dneska časně odpo ve Střešovicích černej mergl, čtyřoký éčko v kombajnu, vzadu na víku kulatý logo Chronomagu.
bandicoot Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Dneska na jednání dáma od protistrany novodobý Prim Elegant 39C v barvě champagne. Potěšilo, jsou to pěkný hodinky. 1
Michallcz Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října V Dubai Mallu všechno od nejlevnějších Casií až po Pateky.
ragu Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Nebyli jste dneška něco na obědě v restauraci Zlaté Sele na Proseku? Přišlo mi že jsem viděl GO Seventies Chrono.
Zdenek1307 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Nevím jestli se to tady už neobjevilo, ale dám to sem. Původně jsem to chtěl připnout na 10.10., ale na výlet jsem jel až dnes. 5 1
misso Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Dnešní video Kluci z Prahy/Honest guide o kupování koláčků v Praze. Jinak Janek velmi často nosí ve videích Moonswatche. 1
Dez123 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října V 11. 10. 2025 v 19:31, Zdenek1307 napsal: Nevím jestli se to tady už neobjevilo, ale dám to sem. Původně jsem to chtěl připnout na 10.10., ale na výlet jsem jel až dnes. Kde to prosím je?
Zdenek1307 Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října před 11 hodinami, Dez123 napsal: Kde to prosím je? Muzeum řemesel Letohrad. 2
AlfGS Odesláno 14. října Nahlásit Odesláno 14. října Objevil jsem tohle téma kde se draží i nějaké ty hodinky ( Rolex, Cartier, Tag Heuer, IWC, Breitling atd....) Beautiful Life Auction
DaLo Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Dneska na obede naproti me sedel pan s BP Perpetual Calendar. Velka nadhera. 4
Potkan Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Dnesek byl vyzivny Perpetualni Portugaly Nardenky Slecna letuska mela krasne Longines, bohuzel fotka se nepovedla A pan s Tissot PRX mi pochvalil moje PAM, coz se mi stalo poprve. 3
Panchart Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října Pěkný, ale minimálně měsíc jim jdou o tři minuty napřed... 1
gathis Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října V 11. 10. 2025 v 11:30, rodrigez napsal: Manželka dnes překvapila: Stojí to za to? Reklama na mne všude vyskakuje, ale je to napsané dobře? Jsou kvalitní fotky? Stojí text za to, nebo je to jen souhrn fotek a k nim obecné bláboly? Chtěl bych si o tu knížku napsat Ježíškovi ale přemýšlím, jestli to má smysl?
Dreak Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října V 12. 10. 2025 v 22:36, misso napsal: Dnešní video Kluci z Prahy/Honest guide o kupování koláčků v Praze. Jinak Janek velmi často nosí ve videích Moonswatche. Hrozně mě mrzí, že už Janek nemá ty mondainy, které míval tak někdy před 4 lety
rodrigez Odesláno 20. října Nahlásit Odesláno 20. října V 18. 10. 2025 v 23:10, gathis napsal: Stojí to za to? Reklama na mne všude vyskakuje, ale je to napsané dobře? Jsou kvalitní fotky? Stojí text za to, nebo je to jen souhrn fotek a k nim obecné bláboly? Chtěl bych si o tu knížku napsat Ježíškovi ale přemýšlím, jestli to má smysl? Texty jsou storky vyprávěné lidmi, kteří ty hodinky nosili. Fotky skutčných hodinek se skutečnou patinou. Dověděl jsem tam hodně nových věcí. Za mě je to dobře udělaná knížka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se