lib Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Proc myslis, ze se nekdo prihlasi, kdyz nevime, jestli treba nedelas v bordelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Proc myslis, ze se nekdo prihlasi, kdyz nevime, jestli treba nedelas v bordelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Lukoil Vyškov - krásné IWC Spitfire. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Bordelem by se to taky dalo nazvat ,ale ne pracuju v Datartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Bordelem by se to taky dalo nazvat ,ale ne pracuju v Datartu Tak v Datartu jsem nebyl nikdy. Ani jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Včera na vlakovém nádraží v Brně cca v 11:30 pán s bondovkami na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 klenoty aurum maj slevu 50% na všechno... škoda, že nemaj na krámě ROLEX... nejvíc jsem zahlíd louis erard... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 O víkendu v Nuslích jedny krásné nezvyklé černé Bondovky. Ale kde je největší seskupení kvalitních hodinek je ve Wine Food Marketu na Smíchově. V pondělí jsem tam viděl mimo jiné dvoje Submarinery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Dnes měl jeden zákazník Breitling Galactic se světlým cifrem v bicoloru...hrozně úchylný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Můj první den v práci byl celkem výživnej....jeden nový kolega Omegy SM ve quartzu a majitel firmy Omegy SM chrona.....oby byli vykulení, když jsem jim je pochválil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Dneska v práci klientka Hublot Big Bang Black Caviar Limited Edition. N-Á-D-H-E-R-A !!!!!!! Ty hodinky jako by byly stvořený pro ní ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Můj první den v práci byl celkem výživnej....jeden nový kolega Omegy SM ve quartzu a majitel firmy Omegy SM chrona.....oby byli vykulení, když jsem jim je pochválil šplhák jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 V sobotu na plzeňské dálnic v 10:00že by někdo místní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 šplhák jeden csss.....to nemám zapotřebí a stejně by mi to nepomohlo. Jen jsem pochválil hodinky.....a majitelovi firmy jsem je zároveň trochu pohanil, páč ty ve quartzu bych bral raději, než jeho chronoautomaty. Ani jeden z nich není hodinkář, prostě nosej dárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Dneska v práci klientka Hublot Big Bang Black Caviar Limited Edition. N-Á-D-H-E-R-A !!!!!!! Ty hodinky jako by byly stvořený pro ní ! Nějak mám problém tomuto uvěřit, se na mně nezlob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 ...jestli dělá na soukromý klinice, kam chodí ruský pacoši, proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Nějak mám problém tomuto uvěřit, se na mně nezlob. ...jestli dělá na soukromý klinice, kam chodí ruský pacoši, proč ne. co je na tom divne? ved stoja len milion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Vzhledem k tomu, ze byl vyroben jenom 1ks, tak se mi tomu taky nechce verit. Odhadl bych to spis na "obyc" Hublot Big Bang Black Caviar . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 (upraveno) Za posledne dva dni 3 x fejk Breitling Navimeter s turbillonom zacinam sa s tymi mojimi originalnymi ocelovymi Avenger-mi citit ako menej cenný Kua si mozu myslet, ze ani na turbillon nemam Upraveno 3. května 2012 uživatelem Giovany21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Včera borec na ruce černo-zlatý Rado s šutrama na indexech (asi po mámě).A minulej týden paní s Moonwatchema, to byla pecka, seděly jí skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se