Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

V sobotu ve Vídni toho byla spousta. Z toho co jsem rozluštil byly jedny rolex daytona (jak jsem je viděl živě poprvé, tak mě překvapilo, že jsou relativně malé... holt 40mm), 3x submariner, 2x datejust, 1x omega seamaster a ve výlohách obchodů od panerai až po pateky calatravy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem dnes na obědě v jedné mé oblíbené restauraci, vedle u stolu seděli místní kolotočáři, za oblečení bych jim dal 5, ale za hodinky 1.Viděl jsem Rolex Sea Dweller 40mm, Bicolor Daytona, Chopard a jeden kousek, který jsem přesně neidentifikoval, ale podle tahu mi to připomínalo AP, řekl bych Royal Oak. Musí se nechat, že na hodinky mají opravdu vkus. Dosti podezřele jsem je okukoval, ale nakonec jsem nebyl zastřelen, pánové si všimli mých Milgaussů :)

Odkaz ke komentáři

Dnes v Bratislave v Mlynskej doline v internatnej jedalni jeden zahranicny student mal na ruke Rolexy GTM-master II s pepsi lunetou... :thumbsup_anim:

toho som videl aj ja.. nejaky arab, alebo turek alebo grek, proste taky pocernjsi :) no stal som v rade, on prave vychadzal.. takze som sa ho na ne nespytal.. snad nabuduce

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

toho som videl aj ja.. nejaky arab, alebo turek alebo grek, proste taky pocernjsi :) no stal som v rade, on prave vychadzal.. takze som sa ho na ne nespytal.. snad nabuduce

Presne, bol to taky ten vysolarkovanejsi...

A dnes v Michalovciach v Kauflandovskej lekarni mal mlady "lekarnik" na ruke biele Fortis B-42 flieger... :notworthy:

Odkaz ke komentáři

znám je jen v TOMTO( KLIK )provedení.

Mimochodem,už se to i fejkuje(odkaz z pochopitelných důvodů nedám).

EDIT - u LED digitálek to tak je,že se musí zmáčknout,aby byl vidět čas. Takové retro.....:)

Gille, řekl bych, že jsou to všechno fejky. V době červených digi, byl TagH ještě bez Tagu :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...