FiXilVer Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 dnes - Croatia - Medulin - hotell medulin - v restauracii - nove rolex datejust v bicolorepan je skor clenom uhr_forum.de ako nasho tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 Při čekání u lékaře měl vedle sedící dědoušek velice zachovalé Spartaky. Potkal jsem je takhle naživo (na ruce) prvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Při čekání u lékaře měl vedle sedící dědoušek velice zachovalé Spartaky. Potkal jsem je takhle naživo (na ruce) prvně. A kolik jsi mu za ně nabídl? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 V sobotu ve Vídni toho byla spousta. Z toho co jsem rozluštil byly jedny rolex daytona (jak jsem je viděl živě poprvé, tak mě překvapilo, že jsou relativně malé... holt 40mm), 3x submariner, 2x datejust, 1x omega seamaster a ve výlohách obchodů od panerai až po pateky calatravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Byl jsem dnes na obědě v jedné mé oblíbené restauraci, vedle u stolu seděli místní kolotočáři, za oblečení bych jim dal 5, ale za hodinky 1.Viděl jsem Rolex Sea Dweller 40mm, Bicolor Daytona, Chopard a jeden kousek, který jsem přesně neidentifikoval, ale podle tahu mi to připomínalo AP, řekl bych Royal Oak. Musí se nechat, že na hodinky mají opravdu vkus. Dosti podezřele jsem je okukoval, ale nakonec jsem nebyl zastřelen, pánové si všimli mých Milgaussů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 (upraveno) Dnes v Bratislave v Mlynskej doline v internatnej jedalni jeden zahranicny student mal na ruke Rolexy GTM-master II s pepsi lunetou... Upraveno 3. srpna 2010 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 A kolik jsi mu za ně nabídl? :-) Šlo mě to taky hlavou! Třeba by je pustil např. za 2k,ale jsem velice plachý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Tento týden, urologická klinika Praha 4, mladý vysoký lékař, na ruce gumové rukavice, dlouhé prsty na pravačce a na levé Tag Heuer Carrera Chrono . Na kozu jsem se neptal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Dneska jednání s dvěma Indy, jeden měl na ruce bílý čtvereček, tak 5x5 centimetrů, uvnitř tři kulaté registry chronografu. Takove peklo jsem ještě neviděl...To asi dělají v Dílí...Dostal jsem od nich darem eklovní žlutou kravatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Dnes na Kampě zlaté Royal Oak na hnědém aligátorovi. Chlapec mluvil francouzsky, takže nepředpokládám že by to byl Chronomagor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraxxus Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Dnes kolem oběda v Jihlavě v City Parku, Pán proti mě na vedlejším eskalátoru tyhle parádní Moony. Někdo odsud? Na kozu nebyl čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Dnes v Bratislave v Mlynskej doline v internatnej jedalni jeden zahranicny student mal na ruke Rolexy GTM-master II s pepsi lunetou... toho som videl aj ja.. nejaky arab, alebo turek alebo grek, proste taky pocernjsi no stal som v rade, on prave vychadzal.. takze som sa ho na ne nespytal.. snad nabuduce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novic Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Včera kolem půl desáté ráno před hotelem Central, čekající cizinec kontroluje čas na Tag Heuer Monaco v barvách Gulf.Moc pěkný kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 V úterý v kavárně na náměstí v Uhříněvsi - číšník s Bondovkama - milé překvapení, dnes šatna bazénu Slávie, postarší důchodce si u šatnářky nechával šrajtofli a Prim Diplomat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Dnes na Czech Open 2010 na Čeladné - málem jsem si hlavu ukroutil, co tu bylo krásných kousků (a to nemluvím jen o hodinkách). Kdybyste tu měli někdo zítra cestu, dejte vědět přes PM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 toho som videl aj ja.. nejaky arab, alebo turek alebo grek, proste taky pocernjsi no stal som v rade, on prave vychadzal.. takze som sa ho na ne nespytal.. snad nabuduce Presne, bol to taky ten vysolarkovanejsi... A dnes v Michalovciach v Kauflandovskej lekarni mal mlady "lekarnik" na ruke biele Fortis B-42 flieger... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 znám je jen v TOMTO( KLIK )provedení. Mimochodem,už se to i fejkuje(odkaz z pochopitelných důvodů nedám). EDIT - u LED digitálek to tak je,že se musí zmáčknout,aby byl vidět čas. Takové retro..... Gille, řekl bych, že jsou to všechno fejky. V době červených digi, byl TagH ještě bez Tagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Já nevím.....ona je teď doba,kdy se LEDky vrací do módy a vůbec bych se nedivil,kdyby se i TH na této vlně svezl. Ale vážně nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Nádherný sloupový APčka na prvé a desáté jamce v Lignanu. Bohužel, foťák nebyl k dispozici :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 vcera na bratislavskom letisku nemecky turista a breitling navitimer na kovovom tahu. jednym okom skulil na moje novonadobudnute RLT17 LE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se