sicq Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Nebyla to nějaká takováhle nádhera? Na fejkařskejch stránkách to stojí okolo 300 dolarů a je v tom jakási čínská kopie valžuku 7750. Dobrej tip, těsně vedle... našel jsem ještě podobnější, u kterých nesedí jen ta barva (a je to King Power, ne Classic - to byla ale spíš moje chyba): Každopádně se dají sehnat za ohromujících 140$... ) A tím s tím končím, nevěřil bych, kolik času strávím prohledáváním replik Hublotů...
Mirek Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Včera na kamošově svatbě, člověk z rodiny od nevěsty s Monacama na ruce, všiml jsem si toho hned v kostele, tak jsem si řekl, že večer posonduju a nahodím kozu, strejda byl už ale na večírku celkem v ráži, i tak jsem za ním přišel a zeptal se, jestli koza dojí krev, nejdřív nerozuměl, napodruhé odpověděl, že to hned zjistí a začal se sápat na ňadra nevěstiny matky, která v ten okamžik stála vedle, takže hned po tom, co dostal od svatební matky facana, jsem se dozvěděl, že chronomag nezná a že hodinky před rokama dostal od rodiny k padesátinám...
F.B. Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Subway, Reykjavik...celkom sa mi páčili :-) F.
Frostie Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Včera na kamošově svatbě, člověk z rodiny od nevěsty s Monacama na ruce, všiml jsem si toho hned v kostele, tak jsem si řekl, že večer posonduju a nahodím kozu, strejda byl už ale na večírku celkem v ráži, i tak jsem za ním přišel a zeptal se, jestli koza dojí krev, nejdřív nerozuměl, napodruhé odpověděl, že to hned zjistí a začal se sápat na ňadra nevěstiny matky, která v ten okamžik stála vedle, takže hned po tom, co dostal od svatební matky facana, jsem se dozvěděl, že chronomag nezná a že hodinky před rokama dostal od rodiny k padesátinám...myslím, že tento zážitek pomalu vydá za sraz Chronomagu...
Radius Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 Včera po páté u Hájka v Průhonicích lížu zmrzlinu (s béčkama) a říkám otci (s béčkama), hele támhle je někdo s béčkama! Bílý SuprerAvengery s bílejma subciframa na Pro2, přiznejte se!
DaLo Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Po cestě na oběd na Andělu - POčka na tahu a Longines Master Moonphase
JaVo1 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Dneska u nás byla na servisu paní a na ruce měla tyto Edoxy. Hodinky jsem jí pochválil a dali jsme řeč o hodinkách. Preferovala baterkáče, protože jich má více na střídání a nechce kupovat winder.
Filip.J Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 V Parku jsou k videni rolady, heuerky, franc mullery, iwc, oris,atp... Jak pises staci prijit i na kafe a je na co koukatTak to asi dělám chybu, že si většinou vařím vlastní kafe v kuchyňce a nevystrkuju nos ven Včera na kamošově svatbě, člověk z rodiny od nevěsty s Monacama na ruce, všiml jsem si toho hned v kostele, tak jsem si řekl, že večer posonduju a nahodím kozu, strejda byl už ale na večírku celkem v ráži, i tak jsem za ním přišel a zeptal se, jestli koza dojí krev, nejdřív nerozuměl, napodruhé odpověděl, že to hned zjistí a začal se sápat na ňadra nevěstiny matky, která v ten okamžik stála vedle, takže hned po tom, co dostal od svatební matky facana, jsem se dozvěděl, že chronomag nezná a že hodinky před rokama dostal od rodiny k padesátinám... -----------------------------------------------V Dolomitech jsem potkal na horském chodníčku borce s dřevěnou holí a vintážními pepsinami (vyšisované) na president tahu - vypadalo naprosto bombasticky A v Riva del Garda asi stopadesátikilový holohlavý borec ve svítivě růžovém tričku s nějakými U-Boaty - byly velké i na tu jeho medvědí pracku
Ondras_CZ Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Dneska v Poděbradech, když jsem si šel pro naší poděbradku si přišel načepovat nějakej kravaťák a nemohl jsem si nevšimnout pěkných Edox v réalu vypadají líp, než na fotce
Kazaam Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 Dnes ráno v kauflandu u pokladny...pán si šel pro pivečko a na ruce Heuer Autavia..tak jsem mu je pochválil a rázem se rozpovídal, že už je má 25 let a stále přesné..potom prozradil, že za ně tehdá dal 4000 korun :-)
financ Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 Dnes ráno v kauflandu u pokladny...pán si šel pro pivečko a na ruce Heuer Autavia..tak jsem mu je pochválil a rázem se rozpovídal, že už je má 25 let a stále přesné..potom prozradil, že za ně tehdá dal 4000 korun :-) Tehdy to byl balík.
furo Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 video ktoré stojí za pozretie http://vimeo.com/71379537
quest987 Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 video ktoré stojí za pozretie http://vimeo.com/71379537 hodně luxusní video, trochu sem si poslintal klavesnici.
pebe Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 dnes v Orlických horách na výletu na Velkou Deštnou měl pán od Horské služby Prim sport II automat, pochválil jsem mu je, chvilku jsme povídali a zase šli dál....
Ondoni Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Taky PAM s uchem, ale pro změnu v pátek v Harrachově na countryparádě na koupáku...tam bych to ale koštoval na origo...
F.B. Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Dnes v prispatej diere menom Akranes :-) F.
SCIFI Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 (upraveno) párek íček s párkem rolád u oběda. nemohl jsem z ní i nich spustit oči. mám raděj pepsi ale musím uznat že i tyhle mají koule Upraveno 5. srpna 2013 uživatelem SCIFI
SCIFI Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 a hádanka za 2 bludišťáky co jsem to vyfotil? já myslel že iztapovi JLC ale nevím nevím... a tím moje šmírovací fotky končí
travex Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 párek íček s párkem rolád u oběda. nemohl jsem z ní i nich spustit oči. mám raděj pepsi ale musím uznat že i tyhle mají koule a hádanka za 2 bludišťáky co jsem to vyfotil? já myslel že iztapovi JLC ale nevím nevím... No nevím, připadá ti chytrý tajně fotit lidi v restauraci a pak jejich fotky prásknout na net? Mě bys tím docela nasral.
EDYMI Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 (upraveno) a hádanka za 2 bludišťáky co jsem to vyfotil? já myslel že iztapovi JLC ale nevím nevím... a tím moje šmírovací fotky končíTissot Seastar 1000. Za to tajné fotenie si ťa raz niekto podá. Upraveno 5. srpna 2013 uživatelem EDYMI
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se