Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nebyla to nějaká takováhle nádhera? Na fejkařskejch stránkách to stojí okolo 300 dolarů a je v tom jakási čínská kopie valžuku 7750.

Dobrej tip, těsně vedle... našel jsem ještě podobnější, u kterých nesedí jen ta barva (a je to King Power, ne Classic - to byla ale spíš moje chyba):

f_6080.jpg

Každopádně se dají sehnat za ohromujících 140$... :)) A tím s tím končím, nevěřil bych, kolik času strávím prohledáváním replik Hublotů...

Odesláno

Včera na kamošově svatbě, člověk z rodiny od nevěsty s Monacama na ruce, všiml jsem si toho hned v kostele, tak jsem si řekl, že večer posonduju a nahodím kozu, strejda byl už ale na večírku celkem v ráži, i tak jsem za ním přišel a zeptal se, jestli koza dojí krev, nejdřív nerozuměl, napodruhé odpověděl, že to hned zjistí a začal se sápat na ňadra nevěstiny matky, která v ten okamžik stála vedle, takže hned po tom, co dostal od svatební matky facana, jsem se dozvěděl, že chronomag nezná a že hodinky před rokama dostal od rodiny k padesátinám...

Odesláno

Včera na kamošově svatbě, člověk z rodiny od nevěsty s Monacama na ruce, všiml jsem si toho hned v kostele, tak jsem si řekl, že večer posonduju a nahodím kozu, strejda byl už ale na večírku celkem v ráži, i tak jsem za ním přišel a zeptal se, jestli koza dojí krev, nejdřív nerozuměl, napodruhé odpověděl, že to hned zjistí a začal se sápat na ňadra nevěstiny matky, která v ten okamžik stála vedle, takže hned po tom, co dostal od svatební matky facana, jsem se dozvěděl, že chronomag nezná a že hodinky před rokama dostal od rodiny k padesátinám...

myslím, že tento zážitek pomalu vydá za sraz Chronomagu... :)

Odesláno

Včera po páté u Hájka v Průhonicích lížu zmrzlinu (s béčkama) a říkám otci (s béčkama), hele támhle je někdo s béčkama! Bílý SuprerAvengery s bílejma subciframa na Pro2, přiznejte se!

Odesláno

Dneska u nás byla na servisu paní a na ruce měla tyto Edoxy. Hodinky jsem jí pochválil a dali jsme řeč o hodinkách. Preferovala baterkáče, protože jich má více na střídání a nechce kupovat winder.

post-23824-0-69605800-1375268403_thumb.jpg

Odesláno

V Parku jsou k videni rolady, heuerky, franc mullery, iwc, oris,atp... Jak pises staci prijit i na kafe a je na co koukat

Tak to asi dělám chybu, že si většinou vařím vlastní kafe v kuchyňce a nevystrkuju nos ven  :tomato:

:lol2:       :speak_cool:

-----------------------------------------------

V Dolomitech jsem potkal na horském chodníčku borce s dřevěnou holí a vintážními pepsinami (vyšisované) na president tahu - vypadalo naprosto bombasticky  :speak_cool:

A v Riva del Garda asi stopadesátikilový holohlavý borec ve svítivě růžovém tričku s nějakými U-Boaty - byly velké i na tu jeho medvědí pracku  :blink:

Odesláno

Dneska v Poděbradech, když jsem si šel pro naší poděbradku :D si přišel načepovat nějakej kravaťák a nemohl jsem si nevšimnout pěkných Edox ;) v réalu vypadají líp, než na fotce

5e4a6da968ef525c1a09f3663d8db785.jpg

Odesláno

Dnes ráno v kauflandu u pokladny...pán si šel pro pivečko a na ruce Heuer Autavia..tak jsem mu je pochválil a rázem se rozpovídal, že už je má 25 let a stále přesné..potom prozradil, že za ně tehdá dal 4000 korun :-)

Odesláno

Dnes ráno v kauflandu u pokladny...pán si šel pro pivečko a na ruce Heuer Autavia..tak jsem mu je pochválil a rázem se rozpovídal, že už je má 25 let a stále přesné..potom prozradil, že za ně tehdá dal 4000 korun :-)

Tehdy to byl balík.

Odesláno

dnes v Orlických horách na výletu na Velkou Deštnou měl pán od Horské služby Prim sport II automat, pochválil jsem mu je, chvilku jsme povídali a zase šli dál....

Odesláno (upraveno)

párek íček s párkem rolád u oběda. nemohl jsem z ní i nich spustit oči. mám raděj pepsi ale musím uznat že i tyhle mají koule

post-24237-0-27390700-1375728777_thumb.jpgpost-24237-0-42321700-1375728790_thumb.jpg

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

párek íček s párkem rolád u oběda. nemohl jsem z ní i nich spustit oči. mám raděj pepsi ale musím uznat že i tyhle mají koule

a hádanka za 2 bludišťáky co jsem to vyfotil? já myslel že iztapovi JLC ale nevím nevím...

No nevím, připadá ti chytrý tajně fotit lidi v restauraci a pak jejich fotky prásknout na net? Mě bys tím docela nasral.

Odesláno (upraveno)

a hádanka za 2 bludišťáky co jsem to vyfotil? já myslel že iztapovi JLC ale nevím nevím...

a tím moje šmírovací fotky končí

Tissot Seastar 1000. Za to tajné fotenie si ťa raz niekto podá.

post-11853-0-17324100-1375734277_thumb.jpg

Upraveno uživatelem EDYMI

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...