honza71 Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Včera na oslavě narozenin měl kamarád zrenovonané Prim Sport s červeným ciferníkem, průhledem na strojek a na červeném řemenu. S manželkou se o ně přetahují, oba je chtěj nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) Ales Michl, ekonom Raiffeisenbank, ktery byl pred chvilkou ve strihu v OVM, mel na ruce Orliky ! Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Dnes cca kolem 13:00 před budovou Senátu, vchod 2C stála stříbrná octavia a na ni nálepka chronomag...majitele jsem nezahlédl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Ales Michl, ekonom Raiffeisenbank, ktery byl pred chvilkou ve strihu v OVM, mel na ruce Orliky ! Starý nebo nový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Dneska v jedné kavárně, mladá slečna a na ruce měla Panerai PAM104. A co mne úplně zarazilo, že jí hrozně slušely . A ani jí nebyly velký 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Starý nebo nový? Novy a myslim, ze to byly open edition, zdalo se totiz, ze mely centralku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 dneska jsem drzel v ruce Bondovky OMEGA Seamaster 300M - bezne se nepohybuji mezi hodinkama teto cenove kategorie-coz pro nekoho zde kdo ma doma klidne dvoje,troje mnohem drazsi nemusi byt az takova vyjimecna udalost-ale me potesilo je na par minut mit na ruce-jsou fakt moooc pekny,tezce se mi s nima loucilo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 (upraveno) před čtrnácti dny na třídním srazu, spolužák ze školy<BR><BR>Patek Philippe<BR><BR>cena prý necelých 60tis dolarů Upraveno 30. listopadu 2010 uživatelem sodik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Ve čtvrtek při ranním letu z Prahy do Mnichova měl pán přes uličku na ruce IWC Portofino Chronograph. Fakt nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Minulý týden, mezinárodní školení a tam Vám bylo přeTissotováno. Asi patery Tissotky. No a dneska na vánočním poháru akvabel sták kousek ode mně pán s kamerou na stativu a měl na ruce něco jako Submariner. Neviděl jsem, jestli je to opravdu Rolex, ale asi jo...pupek na to měl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Dnes v Praze, tram. č. 9 kolem 9:30 u stanice Hlavní nádraží svítily na dálku bíle samuraie, že to nešlo přehlédnout.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 (upraveno) Dnes v praci na v Praze na Zlicine zakaznik kolem 20:40 mel Prim Orlik,jsou to nadherne hodinky Upraveno 11. prosince 2010 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 právě jsem viděl na kanálu Z1 reklamu na Prim! Docela pěkně udělaná, takový trošku retro styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Včera v hospodě PRIM Tiger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 sakra chlapi, když vidíte tak unikátní hodinky jako je tiger, orlík, samurai, tak je jasný, že to bude někdo od hodinek (byť možná ne z fóra) - to chce okamžitý kontakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 (upraveno) Taky že byl... ale třeba se tu přizná sám Upraveno 15. prosince 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Dnes v Jihlavskym Boschi ve výrobní hale pán s Moonwatchema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Dneska jsme na firmě řešili nové telefony a tarify, zástupce O2 měl na ruce nádherné Breitlingy Chronomat, černé na hnědé kůži. Pořád jsem mu na ně koukal a cukalo mi oko. Při odchodu jsem teda "kozu" nedal, ale optal se ho na Chronomag. Řekl, že o něčem takovém ví, ale není členem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Dnes - BA - tak asi 14:40 - plavaren pasienky - v drahe plaval jeden pan s pravdepodobne Breitling Super Avenger chrono, lesteny tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Pan co cekal vedle me na chodbe v nemocnici mel moc pekne Tag Heuer chronografy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se