Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Nepředpokládám, že bych objevil Ameriku, ale tahle knajpa v Lucemburský na Vinohradech mě dneska dostala. Neměl jsem bohužel čas tam nakouknout.

To je Wings Club. Cca ve 2004 mě tam prvně zavedl známý, co je velkej fanda do létání. A hospoda je (tedy byla) prima, jídlo moc dobrý. Bohužel jsem tam nebyl tak rok, možná dva, takže aktuální

info nemám.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je Wings Club. Cca ve 2004 mě tam prvně zavedl známý, co je velkej fanda do létání. A hospoda je (tedy byla) prima, jídlo moc dobrý. Bohužel jsem tam nebyl tak rok, možná dva, takže aktuální

info nemám.

Byl jsem tam na jidle cca pred pul rokem. Vse, co popisujes, stale plati. :)

Edit: Omluva za OT.

Upraveno uživatelem Thomass
Odkaz ke komentáři

V neděli v obchodě s japonskými potravinami - XEMEX Piccadilly "CHRONOGRAPH RESERVE" - limitovaná edice....krásný hodinky

pán nejdřív nechápavě koukal, ale ukázal :D

škoda že jsem neměl svý Piccadilly "HOURS" na porovnání, který mají stejný dýnko i velikost :crying_anim02:

post-9679-021760100 1297794697.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

dnes jsem viděl v polích u Tachova četníka a on viděl mně - stálo mně to stokorunu za zhasnutý světla

jinak wings mohu doporučit - kromě dobré krmě tam mají spoustu nicotných artefaktů pro potěchu oka

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nepředpokládám, že bych objevil Ameriku, ale tahle knajpa v Lucemburský na Vinohradech mě dneska dostala. Neměl jsem bohužel čas tam nakouknout.

tam jsem párkrát shodou okolností na jídlo byl? hodinářské artefakty jsou trochu zaprášené, ale jídlem jsem otráven nebyl, normální hospoda.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...