zrno Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Kolega z práce buď Panerai lumina .. pořád mu na ně slintám .. a pak má ještě nějaký , ale tojsem nezjistil co jsou zač :-) ja se svejma Casiama a Seikama připadam jak chudej příbuznej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Kolega z práce buď Panerai lumina .. Prosimtě je to "luminor". Jestli tam má kolega napsáno "lumina", tak mu je místo slintání radši poblej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Nepředpokládám, že bych objevil Ameriku, ale tahle knajpa v Lucemburský na Vinohradech mě dneska dostala. Neměl jsem bohužel čas tam nakouknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 (upraveno) Nepředpokládám, že bych objevil Ameriku, ale tahle knajpa v Lucemburský na Vinohradech mě dneska dostala. Neměl jsem bohužel čas tam nakouknout. To je Wings Club. Cca ve 2004 mě tam prvně zavedl známý, co je velkej fanda do létání. A hospoda je (tedy byla) prima, jídlo moc dobrý. Bohužel jsem tam nebyl tak rok, možná dva, takže aktuální info nemám. Upraveno 10. února 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Prosimtě je to "luminor". Jestli tam má kolega napsáno "lumina", tak mu je místo slintání radši poblej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 (upraveno) To je Wings Club. Cca ve 2004 mě tam prvně zavedl známý, co je velkej fanda do létání. A hospoda je (tedy byla) prima, jídlo moc dobrý. Bohužel jsem tam nebyl tak rok, možná dva, takže aktuální info nemám. Byl jsem tam na jidle cca pred pul rokem. Vse, co popisujes, stale plati. Edit: Omluva za OT. Upraveno 10. února 2011 uživatelem Thomass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Nepředpokládám, že bych objevil Ameriku, ale tahle knajpa v Lucemburský na Vinohradech mě dneska dostala. Neměl jsem bohužel čas tam nakouknout. Ty vole kdy tam udelame sraz? Pavle to by bylo idealni dokud mame vsichni brajtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Ty vole kdy tam udelame sraz? Pavle to by bylo idealni dokud mame vsichni brajtle To bylo první, co mě napadlo. Ideální flek pro Breitling sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Hehe, to je dobrý. I když Breitle nemám, rád se přidám, tam to je hodne stylový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Včera měl jeden zákazník na ruce Hubloty, ale model, který jsem ještě neviděl, vypadaly jako oblekovky a byly to quartzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobák Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 V neděli v obchodě s japonskými potravinami - XEMEX Piccadilly "CHRONOGRAPH RESERVE" - limitovaná edice....krásný hodinky pán nejdřív nechápavě koukal, ale ukázal škoda že jsem neměl svý Piccadilly "HOURS" na porovnání, který mají stejný dýnko i velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 dnes jsem viděl v polích u Tachova četníka a on viděl mně - stálo mně to stokorunu za zhasnutý světla jinak wings mohu doporučit - kromě dobré krmě tam mají spoustu nicotných artefaktů pro potěchu oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 A ty jsi určitě doufal, že on tě neuvidí, když máš ta zhasnutá světla, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 dnes jsem viděl v polích u Tachova četníka a on viděl mně - stálo mně to stokorunu za zhasnutý světla Hodný polda...a co tak trestný bodík...byl, byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Při focení pro jednu pekárnu v Kutné Hoře mi asistovala sličná managerka s Cartier Santos quartz na ruce Kozu jsem se zkusit neodvážil :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Londýn - Broadcast video expo, asi deset rolexů od submarinerů po GMT, nějaké bondovky a speedmastery. A při letu nazpět, spolucestující vedle měl Breitling Aerospace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 jen tak, nevim, jak moc je to běžné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Nepředpokládám, že bych objevil Ameriku, ale tahle knajpa v Lucemburský na Vinohradech mě dneska dostala. Neměl jsem bohužel čas tam nakouknout. tam jsem párkrát shodou okolností na jídlo byl? hodinářské artefakty jsou trochu zaprášené, ale jídlem jsem otráven nebyl, normální hospoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Dnes to bylo v práci hodinkově na úrovni, jeden zákazník Rolex DSSD, další moonwatche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Slečna sedící ve škole předemnou na semináři na 90% Rolexky. Ale máchá tím pořád ciferníkem ode mě pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se