Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

cely tyzden na gynde: 2 x rolex submariner jedny s dierovanymi nozickami druhe tiez stare, ale bez dier, 2 x rolex datejust starsie vintage jedny strieborny dial, druhe cierny, 2 x Breitling superavenger chrono jedny cierne druhe modre, SMP 300 cierne bondovky s vlnkami, a jedny starsie oblekovky som nespoznal znacku, mali rucicku na ukazovanie datumu, mesacnou fazou a nazov dna a mesiaca..

primarzt neviem co ma.. skusim buduci tyzden vystriehnut

Odesláno

cely tyzden na gynde: 2 x rolex submariner jedny s dierovanymi nozickami druhe tiez stare, ale bez dier, 2 x rolex datejust starsie vintage jedny strieborny dial, druhe cierny, 2 x Breitling superavenger chrono jedny cierne druhe modre, SMP 300 cierne bondovky s vlnkami, a jedny starsie oblekovky som nespoznal znacku, mali rucicku na ukazovanie datumu, mesacnou fazou a nazov dna a mesiaca..

Dobrý obor sis vybral. :D

Jestli jsou to hodinky pacientek, tak to asi nebude nízkej věkovej průměr, takže za mne žádná závist. 

Odesláno

Kde to bylo? Většinou se mí kolegové drží na úrovni Citizen, Casio, Pulsar... 

Odesláno

ja neviem, ale hodinkami sa to v Bratislave v poslednom čase dosť rozbehlo, dneska Hublot Classic Fusion Chronograph v zlate  :eek:  :eek:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...