Jakubisko Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Včera kolem 16 hod v Praze na hl. nádraží, chlapík v čepici Breitling a po každém boku jedna holka. Někdo odsud, ze slovenských kolegů? :-)
SCIFI Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Dnes kolem 18 na magistrale jsem jel za cernou hondou asi akord se samolepkou chrononag. Poprve jsem ji videl.
FiXilVer Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 cely tyzden na gynde: 2 x rolex submariner jedny s dierovanymi nozickami druhe tiez stare, ale bez dier, 2 x rolex datejust starsie vintage jedny strieborny dial, druhe cierny, 2 x Breitling superavenger chrono jedny cierne druhe modre, SMP 300 cierne bondovky s vlnkami, a jedny starsie oblekovky som nespoznal znacku, mali rucicku na ukazovanie datumu, mesacnou fazou a nazov dna a mesiaca..primarzt neviem co ma.. skusim buduci tyzden vystriehnut
FiXilVer Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Dobrý obor sis vybral. Nevybral Som tam len na dvojtyzdnovej stazi.Ak sa mi podari zistit co ma primar, pripisem to sem.
JR_2010 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 cely tyzden na gynde: 2 x rolex submariner jedny s dierovanymi nozickami druhe tiez stare, ale bez dier, 2 x rolex datejust starsie vintage jedny strieborny dial, druhe cierny, 2 x Breitling superavenger chrono jedny cierne druhe modre, SMP 300 cierne bondovky s vlnkami, a jedny starsie oblekovky som nespoznal znacku, mali rucicku na ukazovanie datumu, mesacnou fazou a nazov dna a mesiaca..primarzt neviem co ma.. skusim buduci tyzden vystriehnut Dobrý obor sis vybral. Jestli jsou to hodinky pacientek, tak to asi nebude nízkej věkovej průměr, takže za mne žádná závist.
VitekB Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Byl jsem před chvílí na MÚ-P15 přerušit živnost, nemohl jsem si nevšimnout kolemjdoucího s pilotkami, Steinhart, myslím.
vanderB. Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) http://youtu.be/6clF4E-hvmY podívejte se na střechu ve 2:33 Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem vanderB.
VitekB Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Super objev ! I video, jako takové, je nádherné na pohled - ach, ty šaty .
Chosef76 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 cely tyzden na gynde: 2 x rolex submariner jedny s dierovanymi nozickami druhe tiez stare, ale bez dier, 2 x rolex datejust starsie vintage jedny strieborny dial, druhe cierny, 2 x Breitling superavenger chrono jedny cierne druhe modre, SMP 300 cierne bondovky s vlnkami, a jedny starsie oblekovky som nespoznal znacku, mali rucicku na ukazovanie datumu, mesacnou fazou a nazov dna a mesiaca..primarzt neviem co ma.. skusim buduci tyzden vystriehnutKde to bylo? Většinou se mí kolegové drží na úrovni Citizen, Casio, Pulsar...
People Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) Co to ma na ruke? Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem People
Martyp Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 V tuten moment by šly hodinky stranou...doslova..
MR1990 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 ja neviem, ale hodinkami sa to v Bratislave v poslednom čase dosť rozbehlo, dneska Hublot Classic Fusion Chronograph v zlate
tommas4 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 No a takový obrázky nikdo do "co máte dnes na ruce" nedává. . .
zhrado Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Konečne poriadne fotky! A štandardná otázka. Niekto odtiaľto?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se