Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

k nám chodí jeden člověk, většinou má krásné brogue oxfordky, košili s monogramem, hraje si i s ponožkama a tkaničkama :) a z pod manžety "nenápadně vykukují" nepřehládnutelné flieger chrono od invicty.

Odesláno (upraveno)

Pěkné Invicty, měl k tomu borec i oblek ?

Nechtěl jsem to rozvyřovat, ale pán měl samozřejmě šálu uvázanou na provlékací uzel, na sobě celou dobu jednání a luxusní kabelku od Gucci - šedohnědou. Takovou kdybych koupil manželce, tak je na mne měsíc hodná.

Jsou věci, kterým prostě nerozumím a ani rozumnět nechci. Kdyby to byl teplouš, což nebyl, tak bych to pochopil, ale masivní hodinky z růžového "zlata" a holčičí kabelku(rozměr tak 25x15cm)?

Jezdil k nám dealer s nářadím, náušnice v obou uších a čelenka ve vlasech. Toho jsem nedával vůbec. Ale to byl vykroucenej gay, tam to šlo pochopit.

Tolerantní jsem, ale když můžu, tak se takovým týpkům vyhnu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

tohle jsou přesně ony, i s tím řemenem

Upraveno uživatelem gunman
Odesláno (upraveno)

Po dlouhe dobe nejaky ulovek. V regiojetu z prahy se mnou ted celou cestu sedel pan s Tag Heuer Monaco Gulf. Ted na googlu koukam ze to je limitka 4000ks. Mel k tomu i kozenou tasku se "zavodnimi" pruhy ve stejne barve jako cifr. Pekne :)

....fotka mi nejak nejde na mobilu vlozit...

Upraveno uživatelem El Nano
Odesláno

Co jsem kde viděl ?

Včera na Motosalonu Zděňka Polreicha s rodinou.
Jsou to fajn lidi .
A samozřejmě že své Breitlingy měl na ruce.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Titulní fotka s lunetou nakřivo, cenu jsem nenašel a ten nápis na pouzdře je teda hnus, za mě nic moc

Tady je ....

Základní cena: 82.000,-Kč s DPH

Cena pro Vás s exkluzivní slevou 15% : 69.700,-Kč s DPH

Odesláno

Pár fotek z IWA: KHS, Leatherman, Luminox a Taser, další případně na http://alfaphoto.zonerama.com/Album/574949

Odesláno

Ta story je asi dva měsíce stará. Ale můžeme mu jen závidět. U nás na blešáku se jako největší rarita z vlhkýho snu chronomagora najdou tak maximálně orlíky (a vlastně ani ty ne :)). 

Odesláno

Dnes, Galerie Fénix Praha 9, chlapík vedle u stolu tak 40 let a na ruce pravděpodobně Breitling Avenger II na PROIII tahu..Někdo zdejší...? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...