gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Pěkné Invicty, měl k tomu borec i oblek ?hmm, košile na míru, pán se má (osobně bych předpokládal spíš krátký rukáv a kravatu :D )
Anela Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 k nám chodí jeden člověk, většinou má krásné brogue oxfordky, košili s monogramem, hraje si i s ponožkama a tkaničkama a z pod manžety "nenápadně vykukují" nepřehládnutelné flieger chrono od invicty.
gunman Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 (upraveno) Pěkné Invicty, měl k tomu borec i oblek ?Nechtěl jsem to rozvyřovat, ale pán měl samozřejmě šálu uvázanou na provlékací uzel, na sobě celou dobu jednání a luxusní kabelku od Gucci - šedohnědou. Takovou kdybych koupil manželce, tak je na mne měsíc hodná. Jsou věci, kterým prostě nerozumím a ani rozumnět nechci. Kdyby to byl teplouš, což nebyl, tak bych to pochopil, ale masivní hodinky z růžového "zlata" a holčičí kabelku(rozměr tak 25x15cm)?Jezdil k nám dealer s nářadím, náušnice v obou uších a čelenka ve vlasech. Toho jsem nedával vůbec. Ale to byl vykroucenej gay, tam to šlo pochopit. Tolerantní jsem, ale když můžu, tak se takovým týpkům vyhnu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tohle jsou přesně ony, i s tím řemenem Upraveno 4. března 2015 uživatelem gunman
JaRooN Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Nádhera neskutečná: http://www.coroflot.com/clementgaud/watches-design-watch
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Nádhera neskutečná: http://www.coroflot.com/clementgaud/watches-design-watchto ano, ale vyrobil už aspoň jedny? Nebo se jen nechal inspirovat Graham Orrey Tourbillon.
Kid_A Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Po světě nám lítá všelijaká pakáž. pekne:)))
Sláva Kelly Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Dnes na jednání se stavební firmou měl jeden ze zástupců dodavatele na ruce tohle invicta_mens_subaqua_noma_iii_swiss_18k_gold___plated_case_blue_dial_strap_watch_1_lgw.jpg ale v růžovém zlatě, jinak totožné. Takhle si představuju hodinkové peklo.Hmm mě se líbí... jen ve zlatě bych je nebral.
JaRooN Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 to ano, ale vyrobil už aspoň jedny? Nebo se jen nechal inspirovat Graham Orrey Tourbillon. To netuším. Jen jsem to náhodou objevil, tak jsem se podělil, ať se můžou pokochat i další hračičkové
El Nano Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 (upraveno) Po dlouhe dobe nejaky ulovek. V regiojetu z prahy se mnou ted celou cestu sedel pan s Tag Heuer Monaco Gulf. Ted na googlu koukam ze to je limitka 4000ks. Mel k tomu i kozenou tasku se "zavodnimi" pruhy ve stejne barve jako cifr. Pekne ....fotka mi nejak nejde na mobilu vlozit... Upraveno 5. března 2015 uživatelem El Nano
Sláva Kelly Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Co jsem kde viděl ?Včera na Motosalonu Zděňka Polreicha s rodinou.Jsou to fajn lidi .A samozřejmě že své Breitlingy měl na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Dnes v emailu novinka Prim za "lidovou" cenu............http://www.prim.cz/k...k-ii-tobruk.htm
Liqid Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Dnes v emailu novinka Prim za "lidovou" cenu............http://www.prim.cz/k...k-ii-tobruk.htm Titulní fotka s lunetou nakřivo, cenu jsem nenašel a ten nápis na pouzdře je teda hnus, za mě nic moc
doktor584 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Titulní fotka s lunetou nakřivo, cenu jsem nenašel a ten nápis na pouzdře je teda hnus, za mě nic mocTady je ....Základní cena: 82.000,-Kč s DPH Cena pro Vás s exkluzivní slevou 15% : 69.700,-Kč s DPH
A_J Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Pár fotek z IWA: KHS, Leatherman, Luminox a Taser, další případně na http://alfaphoto.zonerama.com/Album/574949 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Pohadka na dobrou noc na Hodinkee. Jeste jsem necet.
organic Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Tak ještě link na dobrou nochttp://www.hodinkee.com/blog/found-vintage-lecoultre-deep-sea-alarm-worth-over-35000-for-599-at-phoenix-goodwill
prischera Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Ta story je asi dva měsíce stará. Ale můžeme mu jen závidět. U nás na blešáku se jako největší rarita z vlhkýho snu chronomagora najdou tak maximálně orlíky (a vlastně ani ty ne ).
organic Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Jestli to tu už bylo sorry. Ale zaslintal jsem si.
Martyp Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Dnes, Galerie Fénix Praha 9, chlapík vedle u stolu tak 40 let a na ruce pravděpodobně Breitling Avenger II na PROIII tahu..Někdo zdejší...?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se