Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Doktoři taky nosí oficiální časomíru:

Na té fotce vypadá Ondra docela děsivě, ještě že je to jen džem...

jampalk-2_galerie-980.jpg

forky stranou, ať je brzy v cajku!

Odesláno

Další americký důchodce a tentokrát 1680. Dnes foto jen mobilem.

Edit : ty blaho, teď na to koukám a to jsou snad red suby... Nebo se mi to jen zdá?

Zase super úlovek! Až teda na ten americkej platfus na té druhé fotce...

Odesláno

To jsi kupoval RR ne?

Já dnes pouze certiny na klientove ruce..jinak nic zajímavého a kolegyni jsem ukecal z fashion značek na tissot

Dnes na predajni kde som bol kupovat, obaja pani co tam robia AP Royal Oak Offshore :)

Odesláno

To jsi kupoval RR ne?

Já dnes pouze certiny na klientove ruce..jinak nic zajímavého a kolegyni jsem ukecal z fashion značek na tissot

Jo jo :)

A chlapik predomnou kupoval Pateky Nautilus :)

Som sa citil blbo s mojimi 2 krabicami /iwc, rolex/

Odesláno

V lednu u nás servisní technik pro chladicí věže technologii a na ruce Deep Blue, model nevím. Pochvalu slyšel rád, ale odtud asi není.

Odesláno

Včera na školení měl italský technik, co školení vedl, TAG Heuer Carrera Calibre 16 Day-Date na gumě. Říkal, že je dostal za 10 let práce pro firmu. Pak se chtěl pochlubit, že toho má doma víc, ale připletl se k tomu někdo další a rozhovor se začal ubírat zpět ke školení a na hodinky už bohužel nedošlo. 

Odesláno

Jsem zmaten...Dnes na obědě pán u společného stolu Seiko Monster al Dr.Acula ale korunku měly nějakou jinou...indexy klasicky zuby, ale ta korunka vypadala jak ze staré verze (vroubky)...sakryšsakryš...no alespoň ten řízek byl ňamka

Odesláno (upraveno)

Mala bilance z tydenni dovolene:

1x SKX007 na super oyster wjean

2x Omega PO 2500 s oranzovou lunetou

1x Omega Ploprof na meshi

1x Hydrocongesty

1x Omega Constellation

"obycejne" Submariner Date jsem ani nepocital, mel je na ruce snad kazdy druhy mlady amik a i to me utvrdilo v tom, ze pro me osobne kdyz Submariner, tak jedine No date ale jeste lepe radsi nejake Explorery. 

Na zaver tu mam vyrocni Yellow Gold Rolex GMT Master II, 50th Anniversary . Ty bych si nechal libit, nejlepe do komba se zlatymi moonwatch :)

2015_0212_15323300_1.jpg

2015_0212_15324300_1.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Debilniho Ostravaka s beckama kterej nas prudil v nasem domovskym podniku na Praze 10 ze hulime doutniky, nekdo odsud?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...