Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Debilniho Ostravaka s beckama kterej nas prudil v nasem domovskym podniku na Praze 10 ze hulime doutniky, nekdo odsud?

v jaký ste byli sestavě? doufám, že ste ho umravnili;-)))
Odesláno

Ja, Junior a jeste jeden kamos, no vysvetlili jsme mu ze jsme v domovsky restauraci a na navsteve je tam on, akorat blb furt oteviral a zaviral okno a me z toho zacina rymicka :-( 

Odesláno (upraveno)

To byl přece Manta :lol2:

Vždyť já vím, kdo to byl. Mřížě na zadním okně, na kterých tak rád fotil hodinky, nenechávají prostor na pochybnosti. Jen čekám, zda se ohlásí :)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Dnes navecer v potref huse v olmiku nejaky fliegry na panovi. Byl v druznem hovoru s damou, tak jsem s kozou nechtel votravovat. Bylo malo svetla, ale tipuju Laco nebo Archimedy. Nekdo vocad? :-)

Odesláno

Konečně jsem na RUGu objevil chronomagora. Obřadně sejmul své Seiko SNA411P1 ze zápěstí, odložil je na sešit se zápisky a vrhal na ně zamilované pohledy. Občas přeleštil náramek rukávem. Sice tohle vlákno souží spíše k identifikaci kolegů, ale mě to potěšilo. A v UB jsem možná zahlédl UNION GLASHÜTTE Viro, ale jinak tu hodinky nikdo nenosí. Když už narazím na hodinky, je to Armani/Festina/[doplň módní značku]. Bohužel i ty nosí tak 1 z 25 lidí.

Největší radost mi ovšem udělal pohled na zápěstí Němky Christine - Casio F91W :wub: :lol2: :lol2: :lol2:. Mezi hipsterskou komunitou ovšem velmi oblíbený model, včetně jiných (zlatých) Casio digitálek.

Odesláno

Predajca náhradných dielov do embéčiek na 99% fake brajtlingeny. ( Navtajmer bez AR, na pohľad nie pekné, subciferníky stáli, centrálna ručička išla ako keby boli mechaniky.) a potom večer na lyžovačke origoš Breitling, fakt pekné, to už vyzeralo ako šperk.

Odesláno

Včera na přiblblým školení dawn-raidu jeden nováček ve firmě měl na ruce obludnost ze žlutého kovu tvaru polštáře (rozuměj hranaté hodinky se stranami pouzdra s konusem dovnitř) a pseudotourbillonem ala fake Breitling (sakryš, kde je ten blijící smajlík?). Jeho šéf nosí Reversa.

Odesláno

HN dne 19.2.2015, priloha Proc ne...

Az mi nekdo rekne, ve kterem casovem pasmu den trva 31 hodin, tak budu spokojenej... ;)

Koukám, že reklamu zadával "odborník", když si dokázal splést Triple Date s GMT :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...