Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Safra, co lidi vede k tomu nosit dobrovolně takovýhle "puky/poklopy od kanálu" na ruce? Že je to vidět z dálky? Asi nezvládám dnešní hodinkový mainstream... :death:

Něco podobnýho jsem si říkal minulý týden, když jsem viděl na ípáku přesně takový Diesel poklop akorát v celozlatém provedení na ruce docela pěkné slečny. Na chlapovi to vypadá šíleně a co teprv na drobném ženském zápěstí...holt je to asi trend no nebo nevim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera v NY v metru, chlapek v obleku a pilotky na ruce - rekl bych, ze to byly Steinhart ve verzi 44mm. Zdala se mi korunka takova trosku vic couhajici, presne jak to delaji Stajny. Hodinky pekne, ale k tomu obleku mi to moc neslo. Asi to delaly ty cvoky na pasku plus jeste jakym stylem je nosil. Nejenze se je nesnazil ani schovat pod manzetu kosile, dokonce i rukav saka mel tak, aby je neprekryval...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Vcera v NY v metru, chlapek v obleku a pilotky na ruce - rekl bych, ze to byly Steinhart ve verzi 44mm. Zdala se mi korunka takova trosku vic couhajici, presne jak to delaji Stajny. Hodinky pekne, ale k tomu obleku mi to moc neslo. Asi to delaly ty cvoky na pasku plus jeste jakym stylem je nosil. Nejenze se je nesnazil ani schovat pod manzetu kosile, dokonce i rukav saka mel tak, aby je neprekryval...

Njn, v Nymburce to sou hrozny repaci.

Odkaz ke komentáři

Ja prave ted v rychliku z Brna do Prahy asi 2 dve sedacky za mnou pan ve strednim veku na ruce longines s bilym cifernikem a datem. Tipl bych to na nejakou master collection. Kozu nezkousim bo tam neni sam a ja se stydim:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Dnes cca 16:00 OC Letňany, nějakej divnej týpek v modrý košili s bradkou. Na ruce měl něco velkýho a blejskavýho (že by Festiny?). Asi to byl nějakej křupan. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...