Locky Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Safra, co lidi vede k tomu nosit dobrovolně takovýhle "puky/poklopy od kanálu" na ruce? Že je to vidět z dálky? Asi nezvládám dnešní hodinkový mainstream... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Dneska klient pěkný SDéčka s patinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Safra, co lidi vede k tomu nosit dobrovolně takovýhle "puky/poklopy od kanálu" na ruce? Že je to vidět z dálky? Asi nezvládám dnešní hodinkový mainstream... Něco podobnýho jsem si říkal minulý týden, když jsem viděl na ípáku přesně takový Diesel poklop akorát v celozlatém provedení na ruce docela pěkné slečny. Na chlapovi to vypadá šíleně a co teprv na drobném ženském zápěstí...holt je to asi trend no nebo nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacoh Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Kto bol dnes na vratnici v TPCA a mal cez rameno peknu kozenu tasku zn. Tag Heuer? Uvazoval som nad kozou, ale bolo vela ludi okolo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacoh Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 (upraveno) https://shop-us.tagheuer.com/en/leather-messenger-bag-r12bag2620-mes.html 1120$ ? Upraveno 1. října 2015 uživatelem Lacoh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugic11 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tvl, to šijou z předkožky vorvaně ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Minimálně z pandy Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Vcera v NY v metru, chlapek v obleku a pilotky na ruce - rekl bych, ze to byly Steinhart ve verzi 44mm. Zdala se mi korunka takova trosku vic couhajici, presne jak to delaji Stajny. Hodinky pekne, ale k tomu obleku mi to moc neslo. Asi to delaly ty cvoky na pasku plus jeste jakym stylem je nosil. Nejenze se je nesnazil ani schovat pod manzetu kosile, dokonce i rukav saka mel tak, aby je neprekryval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Vcera v NY v metru, chlapek v obleku a pilotky na ruce - rekl bych, ze to byly Steinhart ve verzi 44mm. Zdala se mi korunka takova trosku vic couhajici, presne jak to delaji Stajny. Hodinky pekne, ale k tomu obleku mi to moc neslo. Asi to delaly ty cvoky na pasku plus jeste jakym stylem je nosil. Nejenze se je nesnazil ani schovat pod manzetu kosile, dokonce i rukav saka mel tak, aby je neprekryval...Njn, v Nymburce to sou hrozny repaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Jo, fakt? Taky máte v Pardubicích metro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Dnes po obědě na chirurgické ambulanci v Rychnově měl doktor na ruce tohle jenom datum nebyl na 3, ale pod nápisem IWC ve dvojitém okénku. Chvíli jsem hledal, ale tohle provedení jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Njn, v Nymburce to sou hrozny repaci. Presne tak, horsi uz jsou akorat Gecka v vecerni toalete! (pro hnidopichy radeji upresnuji, ze myslim damsky odev a ne vecerni ulevovani si na WC) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Presne tak, horsi uz jsou akorat Gecka v vecerni toalete! (pro hnidopichy radeji upresnuji, ze myslim damsky odev a ne vecerni ulevovani si na WC)Gecka a opera, na to bol alergicky aj Jirka Ludera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Dnes po obědě na chirurgické ambulanci v Rychnově měl doktor na ruce tohleiwcdoktor.jpg jenom datum nebyl na 3, ale pod nápisem IWC ve dvojitém okénku. Chvíli jsem hledal, ale tohle provedení jsem nenašel. Nebyly to Big Date? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Právě že ne. Nápis IWC byl pod 12 a pod tím 2 okýnka s datumem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Ja prave ted v rychliku z Brna do Prahy asi 2 dve sedacky za mnou pan ve strednim veku na ruce longines s bilym cifernikem a datem. Tipl bych to na nejakou master collection. Kozu nezkousim bo tam neni sam a ja se stydim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Minuly tyden dva úlovky... Tah heuer carrera GT a pak Breitling cockpit b50.. Pěkný obojí .. Jen bych mel obavu o ten cerny titan, ze to za chvíli bude pekne jety.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Dnes cca 16:00 OC Letňany, nějakej divnej týpek v modrý košili s bradkou. Na ruce měl něco velkýho a blejskavýho (že by Festiny?). Asi to byl nějakej křupan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Ty si debil :-))))) Proc si na me nehouknul, ja valil do kina :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Dnes v metru na lince B pan s tetováním na levém rameni a na ruce nějaké prťavé Rolady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se