bandicoot Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Dneska v Globusu u masa. Týpek s Bondovkama, limitka s vývrtem hlavně na cifru. Ale přišly mi nějaký divný. Větší, až moc leštěný a takový plechový včetně tahu. Netroufám si ale vynést ortel.
Dee Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Možná trochu low-end, ale dneska okolo oběda jsem viděl v Karlíně (na Sokolovské) nové Orient, pravděpodobně Big Mako - zaujalo mě to, protože to byly první co jsem v Praze viděl.
skalis Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 V 19. 6. 2011 v 12:28, 'bandicoot' napsal: Dneska v Globusu u masa. Týpek s Bondovkama, limitka s vývrtem hlavně na cifru. Ale přišly mi nějaký divný. Větší, až moc leštěný a takový plechový včetně tahu. Netroufám si ale vynést ortel. Do jidelny, kam chodim na obed zase chodi chlapik se zlatyma Portugalcema od IWC s komplikacema. Nosi spicaty boty, lehce extravagantni kosile, celkove ma vizaz cloveka, co chce, aby vypadal, ze na to ma (mozna je to majitel, skoro se vsema se dava do reci). Ortel rovnez nedokazu vyrknout, mohl bych se asi mylit v obou pripadech...
bandicoot Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Odesláno 21. června 2011 Konecne slusnej podnik......dnes ve Schweizerhausu GO Sport Evo Panodatum, Navitimer na tahu, B1 na tahu, Seadweller, cerny Bondovky.To vse jen na dohled v dosahu peti metru.
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Odesláno 21. června 2011 Jakej Švýcarskej dům a jak vypadají ty GO naživo?
bandicoot Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 (upraveno) Kamil: To se ptas na ty spravny, ty mel nas hostitel, takze je uz par let dobre znam. Vypada to jako moc pohodlny hodinky. Velikostne i tvarem pouzdra, nozek a zalomeni tahu. Byl to model se stribrnym cifrem na tahu. Zpracovani perfektni. Na divery jsou to dost zdobny hodinky (a co teprv ten pruhled na vymazleny rotor), presto nepostradaji nemeckou chladnost. Byt jsou objektivne perfektni, mne tim ze nejsou ani ryba ani rak prijdou zvlastni. Takovy chladnejsi styl ala UN. Proste kancldajvry pro sportovne aktivni financniky http://www.jameslist.de/advert/278687/for-sale-glashutte-4593 edit: Schweizerhaus, hospoda ve Vidni, s ceskym pivem, drstkovkou a kolenem Upraveno 22. června 2011 uživatelem bandicoot
gougy Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Dnes v Norimberku JLC Reverso (a FAKT jsou oboustranný!)
fendelik Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 (upraveno) Tak jsem se byl o víkendu podívat na ModelBrno 2011 a jeden šikovný pan modelář který tam stavěl model, měl pro mě podezřele známé ukazatele... Ihned po přizumování mi byloo jasné odkud vítr fouká. Popravdě řečeno na živo vypadají Damaska moooc pěkně, a NATO jim taky moc sluší... EDIT: A tak mě napadá, nebyl to nějaký zdejší člen ? Upraveno 23. června 2011 uživatelem fendelik
Gilius Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Schválně se optám na modelforu ModelBrno mi uteklo,páč furt marodím (kua, prej bylo hodně výživný !!!! )....ale optám se.
fendelik Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 V 23. 6. 2011 v 8:35, 'Gilius' napsal: Schválně se optám na modelforu ModelBrno mi uteklo,páč furt marodím (kua, prej bylo hodně výživný !!!! )....ale optám se. Rozhodne bylo na co koukat, jen mě trošku mrzel malý počet Diorámat, a válečné lodě taky nic moc.... Ovšem motorky a letadla to hooodně vykompenzovali
Gilius Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 njn...nenaděláš nic. Už jsem hodil dotaz do placu .....
jankoxxx Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 vcera v DARTe cestou domov - Rolex Explorer II potvrdzujem ze sa naozaj hodia aj k obleku
shag Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 V 23. 6. 2011 v 8:35, 'Gilius' napsal: Schválně se optám na modelforu ModelBrno mi uteklo,páč furt marodím (kua, prej bylo hodně výživný !!!! )....ale optám se. chalani, jeden z najlepsich borcov na wwI a miestny clen...
Gilius Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 no vidíš, Ty o něm víš. Ale chytaj se tam chlapi,chytaj
Tommy_PP Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 22.6.2011 Corfu, Acharavi starší pán z Nemecka - pri obsluhovaní v 5 hviezdickovom rezorte som si nemohol nevsimnut Rolex Daytona white dial
Jakubisko Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Corinthia Hotel Praha, dnešní lékařský kongres: Rolex Submariner 3x, Sub nový 1x, Daytona 2x, Datejust asi 8x, Panerai 4x, Patek Nautilus 1x a spóóósta neidentifikovaných zlatých oblekovek.
FiXilVer Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 dnes BA - Eurovea - bar na prvom poschodi nad hlavnym vstupom. o par stolov vedla sedel pan v sedom obleku a na ruke mal breitling s chronom, modry dial, asi to bol windriderno a kukal aj po mne, ale skor si myslim, ze pozeral po NATO strape ako po suboch nebol to niekto odtialto?
FiXilVer Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 dnes - 14.30 - BA - Billa v mlinskej - rolex submariner bicolor, breitling montbrillant
adamo Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Dnes na parkovišti ve vaňkovce sedal do X5 vietnamec s datejusty v bikoloru na ruce. Docela bych i věřil, že byly pravé
organic Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Nevim, kam to dat, ale dneska jsem narazil na TENTO clanek o byvalem clenu chronomagu WatchFan1...Tomu rikam pecka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se