Jaryn02 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Já viděl moc hezký hodinky jako z kinder vajíčka.:-D Radši jsem to nezkoumal víc, ale dost jsem se divil, co si jsou schopný lidi vzít.. Zase pak jsem naopak viděl fakt pěkný černý komona, jednoduchý, klasika.
Bells Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 A já zase vidím, že chce někdo nahonit příspěvky, ovšem to ti bude ještě nějaký ten pátek stejně k ničemu
Robero79 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Dnes skoleni, pravnik z materske firmy, Sved, krasne Piaget Altiplano pink gold, tohle se jen tak kazdy den nevidi... Sent from my iPad using Tapatalk
VitekB Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Dneska jsem něco probíral se slovenskou recepční, když v tom jsem si všiml SEIKO SKZ325. Tak jsem jí je pochválil a ona na to, že nosí jen mechanické hodinky a že má troje . To je o 3 víc, než já . Ještě dodala "kamarád má eshop s NATO strapy". Jsem se zeptal "a chronomag, vlastně hodinkomanie znáš?" A ona na to "nie, prečo? Já chodím rovnou na WatchUSeek"
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Dobre borka Mne prijde desktopova verze WUS strasne neprehledna a nikdy nevim, jak se dostat na spravne misto. Tak tam chodim pres tapatalk...
Ruiz.aw Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Pro neznalého. Jaká je vlastně výhoda tapatalku?VitekB: mě by spadla brada :-)
sejkoram Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Dneska jsem něco probíral se slovenskou recepční, když v tom jsem si všiml SEIKO SKZ325. Tak jsem jí je pochválil a ona na to, že nosí jen mechanické hodinky a že má troje . To je o 3 víc, než já . Ještě dodala "kamarád má eshop s NATO strapy". Jsem se zeptal "a chronomag, vlastně hodinkomanie znáš?" A ona na to "nie, prečo? Já chodím rovnou na WatchUSeek" zadost o ruku byla?
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Pro neznalého. Jaká je vlastně výhoda tapatalku?VitekB: mě by spadla brada :-)Tapatalk je na pouziti na mobilu a tabletu, kdy je to rychlejsi a prijemnejsi, nez surfovat na strankach na mobilnim prohlizeci. Rychly upload fotek, rychle odpovedi atd. Ale zase je funcionalita trosku limitovana. Ale ja treba 80% casu na CHM jedu pres tapatalk
Ruiz.aw Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Tapatalk je na pouziti na mobilu a tabletu, kdy je to rychlejsi a prijemnejsi, nez surfovat na strankach na mobilnim prohlizeci. Rychly upload fotek, rychle odpovedi atd. Ale zase je funcionalita trosku limitovana. Ale ja treba 80% casu na CHM jedu pres tapatalk Diky, už jsem taky tapa...něco
Liqid Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Včera KFC v HK, pán venčil sviště a na ruce měl 7002 na gumě.
AndyAaron Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Dnes opet NYC metro: chlapik a na ruce mel neco jako Nomos. Klasicky design, svetly cifr, mimostredka na sestce. Jeste to mohlo byt neco od Stowy, Tisellu nebo Rodiny Na tu dalku jsem nebyl schopnej to poznat. Ale mel na sobe i bundu Barbour, takze pokud to nebyla jen nahoda a byl to chronomagor, tak to vypada, ze WUS se odebira stejnym smerem jako Chronomag. RW teda nemel...
moravep Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 fotka z knížky Šik jako francouz by mě zajímalo, jestli jsou funkční. praktický to asi moc nebude
VitekB Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 zadost o ruku byla? Ne, už jednoho chronomagora doma má .
bizzydko Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Dnes som bol behat pri nasom jazierku a chalanisko mal na ruke biele Gshocky a pouzival chrono, ano a teraz chcem jedny aj ja :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
xbraj19 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Páteční návštěva Londýna a pár Pateků.
xbraj19 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 A k tomu trocha vintage Rolexu v "akci"
stosi Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Ty Pateky 5960 (pokud se nepletu), jsou naprosto fantastické, klasika střižená moderně, dovedu si je představit jako jediné univerzálky.
vikinho Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Já nevím, kam s tím, ale zaujalo mě to.. občas tady někdo shání "něco na zeď". Brno, Kristkův dům
VitekB Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Kamarád nadřízené měl Certina DS-4 Big Size s černým cifrem. Celou dobu oběda jsem si v duchu nadával, že jsem tenkrát koupil tu bílou verzi .
JaRooN Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Ruční NIXIE hodinky Zdroj: eBay
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se