Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já viděl moc hezký hodinky jako z kinder vajíčka.:-D Radši jsem to nezkoumal víc, ale dost jsem se divil, co si jsou schopný lidi vzít.. Zase pak jsem naopak viděl fakt pěkný černý komona, jednoduchý, klasika.

Odesláno

A já zase vidím, že chce někdo nahonit příspěvky, ovšem to ti bude ještě nějaký ten pátek stejně k ničemu :)

Odesláno

Dnes skoleni, pravnik z materske firmy, Sved, krasne Piaget Altiplano pink gold, tohle se jen tak kazdy den nevidi...

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Dneska jsem něco probíral se slovenskou recepční, když v tom jsem si všiml SEIKO SKZ325. Tak jsem jí je pochválil a ona na to, že nosí jen mechanické hodinky a že má troje :D. To je o 3 víc, než já :). Ještě dodala "kamarád má eshop s NATO strapy". Jsem se zeptal "a chronomag, vlastně hodinkomanie znáš?" A ona na to "nie, prečo? Já chodím rovnou na WatchUSeek"  :clap:

Odesláno

Dneska jsem něco probíral se slovenskou recepční, když v tom jsem si všiml SEIKO SKZ325. Tak jsem jí je pochválil a ona na to, že nosí jen mechanické hodinky a že má troje :D. To je o 3 víc, než já :). Ještě dodala "kamarád má eshop s NATO strapy". Jsem se zeptal "a chronomag, vlastně hodinkomanie znáš?" A ona na to "nie, prečo? Já chodím rovnou na WatchUSeek"  :clap:

zadost o ruku byla? :D

Odesláno

Pro neznalého. Jaká je vlastně výhoda tapatalku?

VitekB: mě by spadla brada :-)

Tapatalk je na pouziti na mobilu a tabletu, kdy je to rychlejsi a prijemnejsi, nez surfovat na strankach na mobilnim prohlizeci. Rychly upload fotek, rychle odpovedi atd. Ale zase je funcionalita trosku limitovana. Ale ja treba 80% casu na CHM jedu pres tapatalk
Odesláno

Tapatalk je na pouziti na mobilu a tabletu, kdy je to rychlejsi a prijemnejsi, nez surfovat na strankach na mobilnim prohlizeci. Rychly upload fotek, rychle odpovedi atd. Ale zase je funcionalita trosku limitovana. Ale ja treba 80% casu na CHM jedu pres tapatalk

Diky, už jsem taky tapa...něco
Odesláno

Dnes opet NYC metro: chlapik a na ruce mel neco jako Nomos. Klasicky design, svetly cifr, mimostredka na sestce. Jeste to mohlo byt neco od Stowy, Tisellu nebo Rodiny Na tu dalku jsem nebyl schopnej to poznat. Ale mel na sobe i bundu Barbour, takze pokud to nebyla jen nahoda a byl to chronomagor, tak to vypada, ze WUS se odebira stejnym smerem jako Chronomag. RW teda nemel...

Odesláno

Dnes som bol behat pri nasom jazierku a chalanisko mal na ruke biele Gshocky a pouzival chrono, ano a teraz chcem jedny aj ja :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...