Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera na "pracovní" schůzce měl právní zástupce druhé strany Omega De Ville Chronometer St. Moritz.

Chvíli jsem je nemohl najít a už jsem ho začal podezřívat z .....

post-7085-043969600 1310230171.jpg

Odesláno
  V 9. 7. 2011 v 16:49, 'honza71' napsal:

Včera na "pracovní" schůzce měl právní zástupce druhé strany Omega De Ville Chronometer St. Moritz.

Chvíli jsem je nemohl najít a už jsem ho začal podezřívat z .....

Ale ty jsou hodně dobrý, vůbec jsem tenhle model neznal.
Odesláno

Vcera hodne COOL cernoch s doutnikem v puse a Datejusty bicolor na ruce.

A pak pan kolem padesatky s AP Royal Oak. Na ruce vypadaji uzasne. Fiky to nebyly, vystupoval z Vipera :-)

Odesláno

Včera na Bláhovce toho bylo zase hodně k vidění, nejvíc mi zůstaly v paměti Seamastery PO s oranžovým řemenem a Navitimery na tahu, pán byl takovej obr, že menší hodinky by ani mít nemohl :D

Odesláno (upraveno)

dnes v jedalni jednej nemenovanej poistovne Portuguese Automatic (5001) ... sice zlate rucky nemusim, ale v tomto kombe s ocelovym puzdrom vyborne:clap:

edt: konkretne Reference IW500114

edt II: a minuly tyzden na Maximilianstrasse centralne turbo od omegy v skeletone, FF turbo a potom nejake tie pateky, ap a spol. ... samozrejme v butikoch :) ale vypytat si tie omegy za 200k eciek som odvahu nemal :)

Upraveno uživatelem TomasP
Odesláno
  V 10. 7. 2011 v 12:00, 'Mirek24' napsal:

Včera na Bláhovce toho bylo zase hodně k vidění, nejvíc mi zůstaly v paměti Seamastery PO s oranžovým řemenem a Navitimery na tahu, pán byl takovej obr, že menší hodinky by ani mít nemohl :D

Jooo, tak ty jsi jeden z těch "dobráků" co mi zevlují, chlastají a řvou pod oknama :D

Odesláno

Kolega z prace chronbundem nenakazeny a hodinky leta nenosici dostal tyto MPM Primky. Musim uznat, ze jsem si jich hned vsiml a vypadaji (hlavne z dalky) velmi elegantne a ani zblizka neudelaji ostudu - proste decentni oblekovky, co si na nic moc nehraji a nesnazi se mit hyper-super-moderni-design. V designu vidim stopu vintage Seamasteru :).

Odesláno

Dnes v hotelu v Maroku, arabka, decentne odena do cernych satu, mela zlato-bile Hublot se sutrama. A pokud se nepletu, mistni kral tu ma na ofiko obrazech VC Overseas, sympaticky monarcha:-)

Odesláno (upraveno)

Včera v Drážďanech za výlohama na malém kousku snad vše na co si člověk vzpomene. Největším překvapením jsou pro mne Nomos ... to je dokonalost, naopak největším zklamání jsou Patek Philippe ... sice krasný ale pro starý dědky a Panerai ... na fotáach se mi strašně líbí, ale ty jsou prostě na živo tak nějak bez šťávy. Sice jedinečnej design, ale vypadaj jak budik na stolek :-) Jinak asi nejvíc se mi líbily IWC a Glashutte.

Upraveno uživatelem VasekN
Odesláno
  V 12. 7. 2011 v 12:09, 'azeppelin' napsal:

Jooo, tak ty jsi jeden z těch "dobráků" co mi zevlují, chlastají a řvou pod oknama :D

Nojo, už to tak asi bude :D Pro příště teda budu jen decentně popíjet a hovořit tiše.

Odesláno

Jinak je v Drážďanech zajímavej bazar, viděl jsem tam nějaké takové ty ciferníkově klasické pilotky ale průměr snad 10cm, a vypadaly už poměrně letitě :-)

Odesláno

Včera kavárna v Ufu Trutnov-velice stylový pán,tak 50 a na ruce Breitling Superocean Heritage,černý,na tom pleteným tahu nebo co to je.Hned jsem si jich všiml,vypadadaj bombasticky.Někdo odsud?

Odesláno

Dnes u snidane me v hotelu potesil jeden na pohled zamozny arabsky muz s velkou rodinou, zabirajici pul restaurace. Mel na ruce PP Nautilus :-) Jinak jsem tu potkal dvoje starsi Suby.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...