Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

dnes v jedalni jednej nemenovanej poistovne Portuguese Automatic (5001) ... sice zlate rucky nemusim, ale v tomto kombe s ocelovym puzdrom vyborne:clap:

edt: konkretne Reference IW500114

edt II: a minuly tyzden na Maximilianstrasse centralne turbo od omegy v skeletone, FF turbo a potom nejake tie pateky, ap a spol. ... samozrejme v butikoch :) ale vypytat si tie omegy za 200k eciek som odvahu nemal :)

Upraveno uživatelem TomasP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes okolo 13tej v optike See You Optic v Bratislave bol Vilo Rozboril so svojimi cervenymi Ulysse Nardin... Pani majitelka ako obvykle Omega PO Big Size na oranzovom remienku...

EDIT: A este na zastavke nejaka slecna s Glycine Airman 17

Upraveno uživatelem kilosunky
Odkaz ke komentáři

Včera na Bláhovce toho bylo zase hodně k vidění, nejvíc mi zůstaly v paměti Seamastery PO s oranžovým řemenem a Navitimery na tahu, pán byl takovej obr, že menší hodinky by ani mít nemohl :D

Jooo, tak ty jsi jeden z těch "dobráků" co mi zevlují, chlastají a řvou pod oknama :D

Odkaz ke komentáři

Kolega z prace chronbundem nenakazeny a hodinky leta nenosici dostal tyto MPM Primky. Musim uznat, ze jsem si jich hned vsiml a vypadaji (hlavne z dalky) velmi elegantne a ani zblizka neudelaji ostudu - proste decentni oblekovky, co si na nic moc nehraji a nesnazi se mit hyper-super-moderni-design. V designu vidim stopu vintage Seamasteru :).

Odkaz ke komentáři

Včera v Drážďanech za výlohama na malém kousku snad vše na co si člověk vzpomene. Největším překvapením jsou pro mne Nomos ... to je dokonalost, naopak největším zklamání jsou Patek Philippe ... sice krasný ale pro starý dědky a Panerai ... na fotáach se mi strašně líbí, ale ty jsou prostě na živo tak nějak bez šťávy. Sice jedinečnej design, ale vypadaj jak budik na stolek :-) Jinak asi nejvíc se mi líbily IWC a Glashutte.

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...