bandicoot Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Dneska v Nespressu. Cizinec, 50+ let, na ruce Vacheron Constantin Overseas Chronograph se světlým cifrem. Celkem nenápadný hodinky, ale ten tah je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Včera na "pracovní" schůzce měl právní zástupce druhé strany Omega De Ville Chronometer St. Moritz.Chvíli jsem je nemohl najít a už jsem ho začal podezřívat z ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Včera na "pracovní" schůzce měl právní zástupce druhé strany Omega De Ville Chronometer St. Moritz. Chvíli jsem je nemohl najít a už jsem ho začal podezřívat z ..... Ale ty jsou hodně dobrý, vůbec jsem tenhle model neznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 vcera zakaznik zhodou okolnosti(J.Ďurovčík) Ulysse Nardin asi Hammerhead Shark (bolo to moc rychle) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Dnes, opět Vodičkova - Seiko SKX007 s pepsi lunetou, tentokrát bez stylového oblečení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Vcera hodne COOL cernoch s doutnikem v puse a Datejusty bicolor na ruce.A pak pan kolem padesatky s AP Royal Oak. Na ruce vypadaji uzasne. Fiky to nebyly, vystupoval z Vipera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Včera na Bláhovce toho bylo zase hodně k vidění, nejvíc mi zůstaly v paměti Seamastery PO s oranžovým řemenem a Navitimery na tahu, pán byl takovej obr, že menší hodinky by ani mít nemohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 (upraveno) dnes v jedalni jednej nemenovanej poistovne Portuguese Automatic (5001) ... sice zlate rucky nemusim, ale v tomto kombe s ocelovym puzdrom vyborne:clap: edt: konkretne Reference IW500114 edt II: a minuly tyzden na Maximilianstrasse centralne turbo od omegy v skeletone, FF turbo a potom nejake tie pateky, ap a spol. ... samozrejme v butikoch ale vypytat si tie omegy za 200k eciek som odvahu nemal Upraveno 11. července 2011 uživatelem TomasP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 (upraveno) Dnes okolo 13tej v optike See You Optic v Bratislave bol Vilo Rozboril so svojimi cervenymi Ulysse Nardin... Pani majitelka ako obvykle Omega PO Big Size na oranzovom remienku... EDIT: A este na zastavke nejaka slecna s Glycine Airman 17 Upraveno 11. července 2011 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Dnes, opět Vodičkova - Seiko SKX007 s pepsi lunetou, tentokrát bez stylového oblečení nebyly to spis SKX009, kdyz mely Pepsi lunetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Včera na Bláhovce toho bylo zase hodně k vidění, nejvíc mi zůstaly v paměti Seamastery PO s oranžovým řemenem a Navitimery na tahu, pán byl takovej obr, že menší hodinky by ani mít nemohl Jooo, tak ty jsi jeden z těch "dobráků" co mi zevlují, chlastají a řvou pod oknama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 nebyly to spis SKX009, kdyz mely Pepsi lunetu? No jasně, že byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Kolega z prace chronbundem nenakazeny a hodinky leta nenosici dostal tyto MPM Primky. Musim uznat, ze jsem si jich hned vsiml a vypadaji (hlavne z dalky) velmi elegantne a ani zblizka neudelaji ostudu - proste decentni oblekovky, co si na nic moc nehraji a nesnazi se mit hyper-super-moderni-design. V designu vidim stopu vintage Seamasteru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Vcera na Ujezde postarsi american s Gerald Genta Mickey Mouse:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Dnes v hotelu v Maroku, arabka, decentne odena do cernych satu, mela zlato-bile Hublot se sutrama. A pokud se nepletu, mistni kral tu ma na ofiko obrazech VC Overseas, sympaticky monarcha:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 (upraveno) Včera v Drážďanech za výlohama na malém kousku snad vše na co si člověk vzpomene. Největším překvapením jsou pro mne Nomos ... to je dokonalost, naopak největším zklamání jsou Patek Philippe ... sice krasný ale pro starý dědky a Panerai ... na fotáach se mi strašně líbí, ale ty jsou prostě na živo tak nějak bez šťávy. Sice jedinečnej design, ale vypadaj jak budik na stolek :-) Jinak asi nejvíc se mi líbily IWC a Glashutte. Upraveno 14. července 2011 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Jooo, tak ty jsi jeden z těch "dobráků" co mi zevlují, chlastají a řvou pod oknama Nojo, už to tak asi bude Pro příště teda budu jen decentně popíjet a hovořit tiše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Jinak je v Drážďanech zajímavej bazar, viděl jsem tam nějaké takové ty ciferníkově klasické pilotky ale průměr snad 10cm, a vypadaly už poměrně letitě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Včera kavárna v Ufu Trutnov-velice stylový pán,tak 50 a na ruce Breitling Superocean Heritage,černý,na tom pleteným tahu nebo co to je.Hned jsem si jich všiml,vypadadaj bombasticky.Někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Dnes u snidane me v hotelu potesil jeden na pohled zamozny arabsky muz s velkou rodinou, zabirajici pul restaurace. Mel na ruce PP Nautilus :-) Jinak jsem tu potkal dvoje starsi Suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se