AndyAaron Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Na bile daytony jsem mel dnes stesti dvakrat. Tady se mi je podarilo i vyfotit ve stanici metra na Times Square
Fajkus Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Tři lidé, tři mobily. Jako v ČR v restauraci
Kristian.nov Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Tři lidé, tři mobily. Jako v ČR v restauraci Njn, holt realita doby...Ale pikaču realita doby... Dřív se v mhd četli papírový noviny teď to čtou v mobilu...
AndyAaron Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 No a to je prave ta realita doby. Pokrok. Kdo cte papirove noviny je out. Ctou se i ebooky misto knizek, jen hipsteri ctou papirove knizky
Liqid Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Ale pikaču realita doby... Dřív se v mhd četli papírový noviny teď to čtou v mobilu... tak tak
Frostie Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Jabko ma na autě kazdejPředpokládám, že někdo odsud, ne?
Mirek Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Jabko ma na autě kazdejOno to s tím Rolexem není o moc lepší...
guzmic Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Kua drát, co to tam dělají ti dva chlapi?
Povidláček Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Byl jsem s kámošem v hospodě a překecali jsme našeho pingla ke společnému wristshotu. Má asi 160 cm a můžete si tipnout, které hodinky jsou jeho
Mikefux Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Dneska spolusedící na cviku bíle TH v chronu. Po prvním letmém pohledu jsem se zaradoval a chtěl jsem mu je pochválit, jenže pak jsem si všiml, že je to quartz se vteřinovkou na 6. Tak jsem znejistěl. To asi není legit co? Špionážní fotka se moc nepovedla.
Liqid Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Hnusnej fíkus, to bude nějaká vysoká pozérská?
Mikefux Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 to si mám brát osobně? Je to ČVUT FEL Ona ta fotka hodně zkresluje (logo bylo normálně plastické a subdialy taky), takže s tím asi na někoho dojem udělal. A po pravdě, já když jsem viděl Carrery, tak jsem se v první moment taky zaradoval. Ale moc prohlížet jsem si to nechtěl. Ještě jsem si všiml dost bídné kvality kůže.
AndyAaron Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Tenhle si o wristshot vylozene koledoval. To neslo neudelat
little_w Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Az klofnes fotku nekoho nahodnyho v NY na ruce s PRIMkama nebo Vostokama (ne navstevu z Chronomagu), tak to budes teprve spion Suskin! Ber to jako bobrika spehovani
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se