Gustaf Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Je to dobry, nasel jsem tam i svoje Hamiky předposlední radek v pravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Jsem na Sardínii, Rolexů jsem tu viděl za 4 dny asi 50. Číšníci, hosté atd.. do Itálie už bez Rolexů nejedu. Cítím se tu s Breitling Colt méněcenný.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Kat251 - Dobrá fotka, ale jestli to si ty, tak potěš koště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Ne ne, tohle není kat...ten je 2x takovej zrovna sem se ti chtěl zeptat, co máš za hodinky, když jsem viděl fotky. Já odjíždím zítra a beru všechno low-costy co mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Jo, Jo, nejsem to já, to je někdo z 5 lidí co měli něco od Rolex v plážovém baru na ruce... jinak tento pán, je mi dost podobný ač se snažím držet pod 100, tak to moc nejde.. rád žeru, jinak tento pán tam měl nejhezčí babu široko daleko.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 A fotku baby s Rolbama nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Jo, byla hned vedle na lehátku taky jedna, ale vzhledem ke gorila vedle jsem si netroufl.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Jo, byla hned vedle na lehátku taky jedna, ale vzhledem ke gorila vedle jsem si netroufl.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashA4 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Dnes kolem pred polednem manzele s deckem v Hemleys v Praze. Ona 36 Datejust bicolor na Jubilee on podle me eSDecka. Videl jsem jen z boku a pak tah, kdyz jsme odchazeli. Nekdo zdejsi?Pak na Prikopech starsi pani fullgoldy na Presidentu a v Palladiu starsi chlapik s Beckama. Moc se v nich nevyznam. Podle cifrrniku Navitimery ale luneta mi spis prisla na B for Bentley:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 (upraveno) Jo, byla hned vedle na lehátku taky jedna, ale vzhledem ke gorila vedle jsem si netroufl.. Sent from my iPhone using Tapatalksi to měl risknout Upraveno 6. července 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 To bych nedelal. Videl jsem to ve Fantomasovi: "Posledni vystraha pred popravou". Ale treba by to nahodou vyslo a bylo by to pekne stylove posledni foto na chronomag pred popravou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Na dovolene snida pan se zrejme starsima Beckama, pandy se subcifry 9-6-3, luneta ozubena - ale takove ty sirsi 2-3mm zuby, nikoliv klasicke jemne ozubeni. Nemuzu ten konkretni typ nikde vygooglit, nenapada vas nekoho, co by to mohlo byt? Samozrejme se mi zrovna moc libi ;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Majitel plážového baru.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Zhruba 2h zpet v Praze na Hamru obedval tata s plechovymi Pepsiny se synem s nejakymi fashion cosi. Sance na nekoho mistniho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Kat251 - to se mi líbí, furt jenom v báru. A tak je to spravne, tak to ma byt ! ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Kat251 - to se mi líbí, furt jenom v báru. A tak je to spravne, tak to ma byt ! ;o)Kdyby v každém baru nebyl někdo s Rolexama, tak bych byl ve vodě! Ale tam je manželka s dětmi, tak to jistím z břehu.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Dnes modré navitimery na snídani na kuzi..a pak u trampolin myslím tentýž člověk s manželkou a potomkem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Tady na Mallorce je to bída...ti Němci už snad rozdali i ty hodinky "uprchlíkům"... Lotus, Lorus, Fossil, nějaké plastové mrtky a pak už na pazourách jen kompy - Suunto, Sigma, iWatch. Minulý rok, jak jsem tu potkal Huna s Sinn U1, tak mi pomalu vyhrkly slzy do očí. V moři jsem potkal akorát jednoho borce s PAMama (takže to asi fejky nebyly), bohužel - do árijské rasy měl daleko ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 tak teraz je toho vo vlaku z KE do BA viac Oproti mne je postarší pán s nejakými B na gume, netuším ale čo to je a na fotke sú rozmazané. Potom v jedálenskom vozni opäť starší pán v košeli s peknými manžetovými gombíkmi a na ruke IWC marky no a pred chvíľlou som sa zakecal trošku s jedným týpkom čo má Pelagosy:D Ja na ruke dnes B takže zaujímava groupa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se