Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Jo, Jo, nejsem to já, to je někdo z 5 lidí co měli něco od Rolex v plážovém baru na ruce... jinak tento pán, je mi dost podobný ač se snažím držet pod 100, tak to moc nejde.. rád žeru, jinak tento pán tam měl nejhezčí babu široko daleko..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes kolem pred polednem manzele s deckem v Hemleys v Praze. Ona 36 Datejust bicolor na Jubilee on podle me eSDecka. Videl jsem jen z boku a pak tah, kdyz jsme odchazeli. Nekdo zdejsi?:)

Pak na Prikopech starsi pani fullgoldy na Presidentu a v Palladiu starsi chlapik s Beckama. Moc se v nich nevyznam. Podle cifrrniku Navitimery ale luneta mi spis prisla na B for Bentley:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tady na Mallorce je to bída...ti Němci už snad rozdali i ty hodinky "uprchlíkům"... Lotus, Lorus, Fossil, nějaké plastové mrtky a pak už na pazourách jen kompy - Suunto, Sigma, iWatch. Minulý rok, jak jsem tu potkal Huna s Sinn U1, tak mi pomalu vyhrkly slzy do očí. V moři jsem potkal akorát jednoho borce s PAMama (takže to asi fejky nebyly), bohužel - do árijské rasy měl daleko ;o)

Odkaz ke komentáři

tak teraz je toho vo vlaku z KE do BA viac :D Oproti mne je postarší pán s nejakými B na gume, netuším ale čo to je a na fotke sú rozmazané. Potom v jedálenskom vozni opäť starší pán v košeli s peknými manžetovými gombíkmi a na ruke IWC  marky no a pred chvíľlou som sa zakecal trošku s jedným týpkom čo má Pelagosy:D Ja na ruke dnes B takže zaujímava groupa... :D 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...