Povidláček Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 V Lidlu v Pruhonicich maj dva posledni kusy zlevnenych hodinkovnic, kdyby nekdo shanel
Moty Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 V Lufthanse asi dobře platí, minulej tejden stevard z PRG-FRA plechový suby a z FRA-MRS SDDS, tak se mu je aspoň pochválil
Hector Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 v plzni dneska bondovky v centru na křižovatce, foto sem nestih
Anela Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 ostravska trznice v obedove pauze zacina byt docela zajimava, dneska u vedlejsiho stolu suby nebo neco jim velmi podobneho.nedavno jsem tam zahledl longines chrono z rady master collection
Kachna Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Strašná zkušenost. Viděl jsem vedle sebe origoš a fake Glashütte Original Sixties. Po dvaceti letech vášně pro hodinky konstatuju, ze jsem rozdíl poznal jen podle reminku, ten fake neměl pravej aligator. Jinak zdrcující. Kam tohle povede...
AndyAaron Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Ja jsem byl v patek posedet s kamarady a nejaky slovensky bratr vedle u stolu mel Julisky...
foldes Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Dneska jsem na Cku v metru okolo pul sedme mezi muzeem a Pankracem videl pana na ruce s Omega PO. docela mu sedly.
AndyAaron Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 To jsem mohl byt ja. Linka souhlasi, cas i hodinky. Jen jsem jel dnes mimoradne autem...
RND Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Dnes sauna spot okolo 17h - postarsi pan na ruke Seamastre. Moc si z toho hlavu nerobil, ci im teplo vadi alebo nie
Garminak Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 RZ xxxSEIKO na Octavii. Tak kdopak je zde fanda teto znacky? :-)
prischera Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Paní doktorka co nám přišla do firmy dělat odběry krve měla midsize bondovky se sword hands. Moc dobrý.
bandicoot Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 "Pacoš" na veterině dneska starší velký čistě černý PO na hnědým "hodinkee" kožaku (s tím kontrastním bočním šitím u stěžejek). Nevypadalo to blbě, mělo to takovej vintage nádech.
malda Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 V 3. 3. 2018 v 1:20, Garminak napsal: RZ xxxSEIKO na Octavii. Tak kdopak je zde fanda teto znacky? :-)Už se to tu párkrát řešilo. Na Uherskohradišťsku jich jezdí víc. Já jsem viděl bílou trojkovou oktávku a dával jsem sem i fotku. Tuto značku mají i jiná auta. Jsou to služební auta snad společnosti SEIKO Flowcontrol, spol. s r.o. Taky jsem na to čumněl. Bohužel s hodinkama to fakt nemá nic společného.
Garminak Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 V 5. 3. 2018 v 20:07, malda napsal: Už se to tu párkrát řešilo. Na Uherskohradišťsku jich jezdí víc. Já jsem viděl bílou trojkovou oktávku a dával jsem sem i fotku. Tuto značku mají i jiná auta. Jsou to služební auta snad společnosti SEIKO Flowcontrol, spol. s r.o. Taky jsem na to čumněl. Bohužel s hodinkama to fakt nemá nic společného.Dik za info
little_w Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 V 5. 3. 2018 v 19:59, bandicoot napsal: "Pacoš" na veterině dneska starší velký čistě černý PO na hnědým "hodinkee" kožaku (s tím kontrastním bočním šitím u stěžejek). Nevypadalo to blbě, mělo to takovej vintage nádech. Pacos na veterine? Takze pejsek? Nebo snad neco vetsiho? Promin, neslo odolat...
bandicoot Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 V 5. 3. 2018 v 21:11, little_w napsal: Pacos na veterine? Takze pejsek? Nebo snad neco vetsiho? Promin, neslo odolat...Kdybych napsal Páníček, co tam přišel s pejsáčkem, tak mě šoupnou do vlákna k těhulkám
Potkan Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Vcera vecer Anglan perfektne sladene vlnkace s manzetakama i kravatou.
AndyAaron Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Pekny, ale kdyz uz ma manzetove knoflicky, tak bych k tomu asi nevolil potapky. I kdyz muzeme byt radi, ze je nema na nato
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se