Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Lufthanse asi dobře platí, minulej tejden stevard z PRG-FRA plechový suby a z FRA-MRS SDDS, tak se mu je aspoň pochválil

Odesláno

ostravska trznice v obedove pauze zacina byt docela zajimava, dneska u vedlejsiho stolu suby nebo neco jim velmi podobneho.

nedavno jsem tam zahledl longines chrono z rady master collection

Odesláno

Strašná zkušenost. Viděl jsem vedle sebe origoš a fake Glashütte Original Sixties. Po dvaceti letech vášně pro hodinky konstatuju, ze jsem rozdíl poznal jen podle reminku, ten fake neměl pravej aligator. Jinak zdrcující. Kam tohle povede...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dneska jsem na Cku v metru okolo pul sedme mezi muzeem a Pankracem videl pana na ruce s Omega PO. docela mu sedly.

Odesláno

"Pacoš" na veterině dneska starší velký čistě černý PO na hnědým "hodinkee" kožaku (s tím kontrastním bočním šitím u stěžejek). Nevypadalo to blbě, mělo to takovej vintage nádech.

Odesláno
  V 3. 3. 2018 v 1:20, Garminak napsal:

RZ xxxSEIKO na Octavii. Tak kdopak je zde fanda teto znacky? :-)

Už se to tu párkrát řešilo. Na Uherskohradišťsku jich jezdí víc. Já jsem viděl bílou trojkovou oktávku a dával jsem sem i fotku. Tuto značku mají i jiná auta. Jsou to služební auta snad společnosti SEIKO Flowcontrol, spol. s r.o. Taky jsem na to čumněl. Bohužel s hodinkama to fakt nemá nic společného.
Odesláno
  V 5. 3. 2018 v 20:07, malda napsal:

Už se to tu párkrát řešilo. Na Uherskohradišťsku jich jezdí víc. Já jsem viděl bílou trojkovou oktávku a dával jsem sem i fotku. Tuto značku mají i jiná auta. Jsou to služební auta snad společnosti SEIKO Flowcontrol, spol. s r.o. Taky jsem na to čumněl. Bohužel s hodinkama to fakt nemá nic společného.

Dik za info

Odesláno
  V 5. 3. 2018 v 19:59, bandicoot napsal:

"Pacoš" na veterině dneska starší velký čistě černý PO na hnědým "hodinkee" kožaku (s tím kontrastním bočním šitím u stěžejek). Nevypadalo to blbě, mělo to takovej vintage nádech.

Pacos na veterine? Takze pejsek? Nebo snad neco vetsiho? :lol2: Promin, neslo odolat...

Odesláno
  V 5. 3. 2018 v 21:11, little_w napsal:

Pacos na veterine? Takze pejsek? Nebo snad neco vetsiho? :lol2: Promin, neslo odolat...

Kdybych napsal Páníček, co tam přišel s pejsáčkem, tak mě šoupnou do vlákna k těhulkám :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...