Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Při dnešní procházce s kočárem po ulicích Liberce jsem zjistil, že všichni houmlesáci maj hodinky. Sice žádná HH, ale přeci..

Odesláno

K...a já vám závidím,že vidíte někde nějaký hodinky,tady v Trutnově mi připadá,že hodinky nosím jen já,pár lidí tady má Festiny a to sou samozřejmě králové

Odesláno
  V 25. 9. 2011 v 15:22, 'panedge' napsal:

K...a já vám závidím,že vidíte někde nějaký hodinky,tady v Trutnově mi připadá,že hodinky nosím jen já,pár lidí tady má Festiny a to sou samozřejmě králové

Mám to podobný, bydlím v Kutné Hoře a o žádný pořádný hodinky ne a ne zakopnout

Odesláno

Sef marketingu jedne z nejvetsich bank: falesne cerne IWC Portuguese (quartzky s bilou vnitrni lunetou :-D

Clovek by cekal, ze takovej clovek bude mit ke znackám vrelejsi vztah :-/

Odesláno

Včera v rýchliku z Bratislavy do Košíc som si všimol, že čas nie je podstatný :D . Oproti sediaci študent mal veľké módne čierne hodinky Puma, vedľa sediaca študentka veľké biele hodinky neznámej značky. O aké hodinky išlo, nebolo podstatné. Študentovi ukazovali čas 9:40 a dievčine zas 9:15. Najprv som sa naplašil, čo je z mojimi Omegami, ukazovali 9:32. Potom som si všimol že obidvom mojim spolucestujúcim hodinky stáli, vlastne, dievčine sa sekundovka mykala na jednom mieste. Vtedy som si spomenul, že keď dcéra mala na Seikách zaseknutý rotor, tak to vôbec neriešila, a hodinky nosila ďalej, dokým som to nezaregistroval a nedal opraviť. Takže zabudnite na problém, či vám idú hodinky denne o desať sekúnd dopredu či dozadu, budúce generácie sa s tým ľahko vysporiadajú :smile_anim: .

Odesláno
  V 26. 9. 2011 v 7:26, 'Klabrdon' napsal:

Mám to podobný, bydlím v Kutné Hoře a o žádný pořádný hodinky ne a ne zakopnout

Hehe, pod to se podepíšu :) Nicméně se snažím to občas zachraňovat.

Odesláno
  V 27. 9. 2011 v 11:26, 'Jakubisko' napsal:

Hehe, pod to se podepíšu :) Nicméně se snažím to občas zachraňovat.

V 27. 9. 2011 v 12:04, 'Chumpus' napsal:

Já tam jsem občas o víkendu :)

Tak snad na Vás někdy někde narazim :D

Odesláno
  V 27. 9. 2011 v 4:38, 'Jeremy' napsal:

Sef marketingu jedne z nejvetsich bank: falesne cerne IWC Portuguese (quartzky s bilou vnitrni lunetou :-D

Clovek by cekal, ze takovej clovek bude mit ke znackám vrelejsi vztah :-/

Něco podobnýho, obchodní ředitel jedné velké pojišťovny a na ruce fíky Bretling s turbem.

Odesláno (upraveno)

tak dnes byl plodný den: jeden námý hublot big bang, druhý známý zlatý zenithy vintage, ale nevím jaký typ, jeden manager ČS černé iwc portuguese chrono, a nemluvím o dnešní vipce na spartě

Upraveno uživatelem igor261069
Odesláno

ČT2 - Literární revue 333 - moderátor Jan Lukeš měl zdá se na zápěstí iwc portuguese chronograph s bílým ciferníkem a černým páskem s bílým prošitím (ne kroko). Vzhledem k výskytu na ČT2 tento post neumisťuji do vlákna celebrit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...