Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Udělat špionské foto jedněch hodinek bejvá kumšt samo o sobě, ale dnes se mi podařilo blejsknout rovnou troje hodinky naráz... na loďce, která vás vezme až přímo pod Rýnské vodopády, dnes byla početná skupina indických turistů a drahýma hodinkama se to jen hemžilo.

Tady mladej Ind nějaká béčka v chronu, starej Ind s výrustkem na ruce nějaké Longines a jeho paní taky Longines. Pak jsem tam ještě viděl Hubloty, keramické Rado, TH...

post-32970-1531428970,02.jpg

Odesláno
  V 12. 7. 2018 v 20:57, Povidláček napsal:

Udělat špionské foto jedněch hodinek bejvá kumšt samo o sobě, ale dnes se mi podařilo blejsknout rovnou troje hodinky naráz... na loďce, která vás vezme až přímo pod Rýnské vodopády, dnes byla početná skupina indických turistů a drahýma hodinkama se to jen hemžilo.

Tady mladej Ind nějaká béčka v chronu, starej Ind s výrustkem na ruce nějaké Longines a jeho paní taky Longines. Pak jsem tam ještě viděl Hubloty, keramické Rado, TH...

attachicon.gifIMG_8715.JPG

Jsi dobry spion!

Vcera jsem predjizdel nejaky cerny Mercedes bus s prazskou znackou u Winterthuru... Nebyla to nahodou vase vyprava?

Odesláno
  V 13. 7. 2018 v 7:10, Topkan napsal:

Jsi dobry spion!

Vcera jsem predjizdel nejaky cerny Mercedes bus s prazskou znackou u Winterthuru... Nebyla to nahodou vase vyprava?

Jsem tady soukromě, s přítelkyní bez výpravy :) ale kdybys viděl červenou oktávku se samolepkou chronomagu tak to jsem já :)

Odesláno

Tak alespoň Breitling k tomu Colnagu sedí líp, než Ferrari.

Odesláno
  V 13. 7. 2018 v 23:59, spiderer napsal:

Akorat mi unika to spojeni Breitling a cyklistika, ale svet se meni :)

letis na nem, jak v letadle:))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...