Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na oslavě po úspěšných státnicích měl  borec na sobě Tissoty automaty chrona, jaký model ale nemám tušení neb žádné modely neznám :D

Odesláno

Dnes jsem videl tohle a nemohl jsem se nepodelit. 100 kacek za malou vodu na Prazskem hrade. Uz jsem nebyl dlouho tak nasr...... to snad ani ty cizinci uz nepijou, ne

e0227ab1e237185ab37671c457ffac24.jpg

911e7b50f92aa27867a2ca32aa03e69c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

V Auronzu (IT) na ME v rychlostní kanoistice juniorů a do 23 let telefonující Italka s plechovejma Subama

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Pan na pokladne na shellce svehlova ulice praha hostivar prim sport se zlutymi indexy.

Upraveno uživatelem martigen
Odesláno

Auronzo, Itálie.

Francouzský kanoista čekající na autobusový rozvoz a jeho SKX007 na vlnkaté Z22 gumě musím říct, že 99 % závodníků zde má různe sport testery a smartwatche jako Garmin apod., takže vidět na někom mechanický potápky, to je jako spatřit jednorožce

Odesláno

A pan v ruzovem triku ma co?

V realu jsem to nevidel, koukal jsem az na te fotce, ze se mi nahodou podarilo odfotit i jeho zapesti. Hodinky bohuzel identifikovat nedokazu.
Odesláno (upraveno)

Auronzo, Itálie.Francouzský kanoista čekající na autobusový rozvoz a jeho SKX007 na vlnkaté Z22 gumě

Ten kanoista se snad chystá fotit wristshot v tombed stylu... :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Nechapu ty Daniel Wellington v Asii na stancich s fejkama. Kdo a jakou motivaci muze mit, ze si koupi zrovna tohle? Uz tak to neni znacka, ktera je cenove nedostupna, nebo po ktere by mel nekdo extra touzit. I tak jsem videl v letadle z Bangkoku dvoje.

Odesláno

Na chodbě jednoho košického hotelu docela slušná sbírka katalogů

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...