Delapancha Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Odesláno 21. června 2018 Určitě to jsou hodinky se silným příběhem a stejně jako pan už něco zažily
Dreak Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Odesláno 21. června 2018 Na oslavě po úspěšných státnicích měl borec na sobě Tissoty automaty chrona, jaký model ale nemám tušení neb žádné modely neznám
Povidláček Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Ne co, ale koho. Je možný, že jsem Tě Sphinxxi dnes viděl v 16:45 na benzince Ono v Praze Petrovicích? S černým Volvem?
Nestler Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Odesláno 24. června 2018 Dnes jsem videl tohle a nemohl jsem se nepodelit. 100 kacek za malou vodu na Prazskem hrade. Uz jsem nebyl dlouho tak nasr...... to snad ani ty cizinci uz nepijou, ne Sent from my iPhone using Tapatalk
mats Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Odesláno 24. června 2018 radsej ruksak a 1,5 L vodu od vietnamca z centra
martigen Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Dnes golf konopiste: gmt master 2, seamaster, navitimer. Good
Povidláček Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 V Auronzu (IT) na ME v rychlostní kanoistice juniorů a do 23 let telefonující Italka s plechovejma Subama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nooski Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Malokdy neco ulovim, ale dneska se mnou ve vlaku ze Salingradu mlady klucina s SKX009 na NATU.
MR1990 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 starsi pan Rolex Datejust Bicolor Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
martigen Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 (upraveno) Pan na pokladne na shellce svehlova ulice praha hostivar prim sport se zlutymi indexy. Upraveno 29. června 2018 uživatelem martigen
Povidláček Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Auronzo, Itálie. Francouzský kanoista čekající na autobusový rozvoz a jeho SKX007 na vlnkaté Z22 gumě musím říct, že 99 % závodníků zde má různe sport testery a smartwatche jako Garmin apod., takže vidět na někom mechanický potápky, to je jako spatřit jednorožce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Jedny keramicke pepsiny A jedny citizeny
Tom4 Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 A pan v ruzovem triku ma co?K němu sladěný růžový ponožky . . .
AndyAaron Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 A pan v ruzovem triku ma co?V realu jsem to nevidel, koukal jsem az na te fotce, ze se mi nahodou podarilo odfotit i jeho zapesti. Hodinky bohuzel identifikovat nedokazu.
martar Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 (upraveno) Auronzo, Itálie.Francouzský kanoista čekající na autobusový rozvoz a jeho SKX007 na vlnkaté Z22 guměTen kanoista se snad chystá fotit wristshot v tombed stylu... Upraveno 1. července 2018 uživatelem martar
rodrigez Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 Nechapu ty Daniel Wellington v Asii na stancich s fejkama. Kdo a jakou motivaci muze mit, ze si koupi zrovna tohle? Uz tak to neni znacka, ktera je cenove nedostupna, nebo po ktere by mel nekdo extra touzit. I tak jsem videl v letadle z Bangkoku dvoje.
Effe Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 Na chodbě jednoho košického hotelu docela slušná sbírka katalogů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se