Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V neděli v letadle z Fuerteventura za mnou seděl teenager s Rolex Submariner....v quartzu :D Jak jsem zahlídl vteřinovku skákat, udělalo se mi šoufl, i když s letadly nemívám problém.

Odesláno

Dneska před polednem v Makru na Jeremiášový postarší pán v kraťasech s SDDS. Byl o hlavu menší jak já, ale hodiny mu sedly parádně. Na fotku nebyl čas, jen jsme kolem sebe prošli. Počítám že to nikdo z mísního osazenstva nebyl.

Odesláno

Rano nastupim do vytahu a tam typek v monterkach co rozvaza vodu v tych velkych mega galonoch. Breitling SOH. Vedla neho typek s dodacim listom od tych galonov, a na ruke mal omega smp. Ja na ruke nomos tangomat.

Odesláno

Tohle jsem dnes nafotil v hospode u jednoho Libanonce. Rikal, ze to je za 50.000 USD... Dost pil:-DD15fd4d1840934e0f3e84ec9ba8f61fcf.jpg83abc5879eb53fa3f54abd99308c4cf5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Musi byt dost blby shanet ty upadeny sroubky u tak drahych hodinek...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Takže v tom žlutým budou o něco málo levnější.Teda pokud to je aspoň AAA quality.

Jinak,já do libanonskejch hospod nechodim.

Ne kvůli arabáčum,ale kvůli tomu,že je to daleko.

Odesláno
  V 11. 8. 2018 v 18:02, Emiliano napsal:

Dneska Kočičí hrádek pán s holčičkou a nějaký černý hodinky na bond NATU. Někdo odsud? Co to bylo za hodinky?

Myslíš tyhle?

Odesláno
  V 12. 8. 2018 v 6:17, M.K. napsal:

Andy, pokud se chystáš na Chodský i dneska a uvidíš oranžový Monstra, neváhej s "Kozou" :-)

Aj, tak to jsem vybral spatnej den. Dnes uz bohuzel ne. Prekvapilo me, kolik tam bylo lidu. Tak cirka pulka republiky :D
Odesláno

Pokud vím, pořád je to největší akce tohohle druhu v ČR. Návštěvnost byla co pamatuju kolem 100 tisíc člověků.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...