Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

FINANC:

ty ses vuuul, drzim palce pri vybere... dufam, ze to je pozicia, na zaklade, ktorej bude schopny zarobit... aby si mu mohol posunut Breitlingy - co so mal na sraze alebo aspon na zaciatok Seika mod.FF...

Upraveno uživatelem Giovany21
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

FINANC:

ty ses vuuul, drzim palce pri vybere... dufam, ze to je pozicia, na zaklade, ktorej bude schopny zarobit... aby si mu mohol posunut Breitlingy - co so mal na sraze alebo aspon na zaciatok Seika mod.FF...

Viděl jsi ten hnus někdy naživo? S turbem.

Kluk byl v pohodě, pohovor taky. Jen si chudák myslel, že výhodně koupil skvělý hodinky. U nás si vydělá

Odkaz ke komentáři

Krizí bičovaní Řekové prodávájí své zápěstní miláčky za velmi příznivé ceny...

http://www.chrono24.cz/omega/planet-ocean-seamaster--id1883844.htm?dosearch=true&manufacturerIds=187&models=65&picnum=2&query=omega+planet+ocean&sortorder=1&tab=pics&urlSubpath=%2Fomega%2Fseamaster-planet-ocean--mod65.htm

šiš já to dal do blbýho vlákna... ach jo...

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

Hrozne by me zajimalo, co ma nadrizenej moji pritelkyne.. Zatim vsechno nasvedcuje tomu, ze jsou to tyhle Citizen :), coz by bylo vtipny, jeho rocni plat je mezi 200 a 300k EUR. Jsou specificky trema subdialama, necim jako moonsphase na tom vlevo dole, zlatym (nebo pink gold) pouzdrem, kozenej remen, malej, ale delsi nazev mezi jednickou a dvojkou...

Posted Image

Nemate nekdo nejakej tip na obdobnej design, ale trosku z vyssich cenovych sfer ?

Odkaz ke komentáři

Tenhle týden jsem na Floridě (Miami) a Rolády má na ruce snad každej. Buď nic, nebo Rolexky.

A v obchoďácích jsou vystavené ocelové Daytony, takže čekačka asi žádná nebude. Konkrétně třeba v Aventura Mall je mají.

Díval jsem se na zelený Milgaussy a cena vyšší než u nás. Nějakých 7.600 dolarů bez daně.

Odkaz ke komentáři

Dnes popoledni, na rondlu u Glóbusu v Ostravě, mladý muž v bílém bouráku s rukou ležérně vystrčenou z okénka, na které se něco neuvěřitelně do dálky lesklo. Podle mne to mohly být jedině Seika Marinemastery......nebyl to NÁHODOU někdo z tadyma :whistling: ?

Odkaz ke komentáři

Dnes popoledni, na rondlu u Glóbusu v Ostravě, mladý muž v bílém bouráku s rukou ležérně vystrčenou z okénka, na které se něco neuvěřitelně do dálky lesklo. Podle mne to mohly být jedině Seika Marinemastery......nebyl to NÁHODOU někdo z tadyma :whistling: ?

dík za kompliment mladý muž :) , jinak tys byl zahleděný do brajtlí tak, že bys mě přehlédl

ale leskly se co? to mi dělají furt...

post-3584-034397600 1322679717.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...