Georf Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Chudák, místo poslouchání jsi se mu koukal na ruku Dnešní výběrové řízení a kandidát na ruce Graf von Monte Vehro s černým dialem. To byl fujtajbl. Do druhého kola postoupil s doporučením, aby příště nechal hodinky radši doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) FINANC:ty ses vuuul, drzim palce pri vybere... dufam, ze to je pozicia, na zaklade, ktorej bude schopny zarobit... aby si mu mohol posunut Breitlingy - co so mal na sraze alebo aspon na zaciatok Seika mod.FF... Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem Giovany21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 FINANC: ty ses vuuul, drzim palce pri vybere... dufam, ze to je pozicia, na zaklade, ktorej bude schopny zarobit... aby si mu mohol posunut Breitlingy - co so mal na sraze alebo aspon na zaciatok Seika mod.FF... Viděl jsi ten hnus někdy naživo? S turbem. Kluk byl v pohodě, pohovor taky. Jen si chudák myslel, že výhodně koupil skvělý hodinky. U nás si vydělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Starsi pani prodavacka u Blazka v Olympii mela na ruce hodinky LIP. Byl jsem tak vykulenej, ze jsem je ani nepochvalil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Teď měl jeden chlapík na ruce pozlacený Tissoty, který jsem měl taky. Moje první lepší hodinky a první hodinky, který jsem na chronomagu prodal... To bylo hezký deja vu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 (upraveno) Krizí bičovaní Řekové prodávájí své zápěstní miláčky za velmi příznivé ceny...http://www.chrono24.cz/omega/planet-ocean-seamaster--id1883844.htm?dosearch=true&manufacturerIds=187&models=65&picnum=2&query=omega+planet+ocean&sortorder=1&tab=pics&urlSubpath=%2Fomega%2Fseamaster-planet-ocean--mod65.htm šiš já to dal do blbýho vlákna... ach jo... Upraveno 21. listopadu 2011 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Hrozne by me zajimalo, co ma nadrizenej moji pritelkyne.. Zatim vsechno nasvedcuje tomu, ze jsou to tyhle Citizen , coz by bylo vtipny, jeho rocni plat je mezi 200 a 300k EUR. Jsou specificky trema subdialama, necim jako moonsphase na tom vlevo dole, zlatym (nebo pink gold) pouzdrem, kozenej remen, malej, ale delsi nazev mezi jednickou a dvojkou... Nemate nekdo nejakej tip na obdobnej design, ale trosku z vyssich cenovych sfer ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 (upraveno) [quote name='JanBeles' timestamp='1322247564' post='671095' Nemate nekdo nejakej tip na obdobnej design, ale trosku z vyssich cenovych sfer ? PP? edit: dělají se i ve zlatě (PP 5085) Upraveno 25. listopadu 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 PP? edit: dělají se i ve zlatě (PP 5085) Tak jsem myslel, ze je vyhrano, ale pritelkyne tvrdi, ze maji vroubkovanou lunetu (podobne, jako to dela napr. Chronoswiss). Zapeklite . Stejne nakonec zjistim, ze ma ty Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Tenhle týden jsem na Floridě (Miami) a Rolády má na ruce snad každej. Buď nic, nebo Rolexky.A v obchoďácích jsou vystavené ocelové Daytony, takže čekačka asi žádná nebude. Konkrétně třeba v Aventura Mall je mají.Díval jsem se na zelený Milgaussy a cena vyšší než u nás. Nějakých 7.600 dolarů bez daně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Dnes na obědě, týpek mezi 25 -30, žlutá géčka a kšiltofku á la Ken Block, kterou nesundal ani v restauraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Dnes 10:00 v kooperativě IWC big pilot. Milej pán ve výtahu když jsem šel na pohovor , nedalo mi to a musel jsem prohodit slovo , ale kozu jsem nezkoušel. Není to někdo odsud z chronomagu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Dnes 10:00 v kooperativě IWC big pilot. Milej pán ve výtahu když jsem šel na pohovor , nedalo mi to a musel jsem prohodit slovo , ale kozu jsem nezkoušel. Není to někdo odsud z chronomagu? Na Templovce? Ten sem nechodí :-). Jestli tě vezmem, dej vědět:cheers: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Dnes popoledni, na rondlu u Glóbusu v Ostravě, mladý muž v bílém bouráku s rukou ležérně vystrčenou z okénka, na které se něco neuvěřitelně do dálky lesklo. Podle mne to mohly být jedině Seika Marinemastery......nebyl to NÁHODOU někdo z tadyma ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Na Templovce? Ten sem nechodí :-). Jestli tě vezmem, dej vědět:cheers: No tak místo by bylo jisty , ale tenhe "system" nabízení produktů je mi proti srsti, takže to s poděkováním odmítnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 u nas v praci je to rozne. jeden z riaditelov vacherony, predseda predstavenstva sa s tym neserie, suby s datumom a kolega daytony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 No tak místo by bylo jisty , ale tenhe "system" nabízení produktů je mi proti srsti, takže to s poděkováním odmítnu. SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Dnes popoledni, na rondlu u Glóbusu v Ostravě, mladý muž v bílém bouráku s rukou ležérně vystrčenou z okénka, na které se něco neuvěřitelně do dálky lesklo. Podle mne to mohly být jedině Seika Marinemastery......nebyl to NÁHODOU někdo z tadyma ? dík za kompliment mladý muž , jinak tys byl zahleděný do brajtlí tak, že bys mě přehlédl ale leskly se co? to mi dělají furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Houby zahleděný, přehlédl bych Tě, protože se ti tak leskly, že nic jiného kolem vidět nebylo........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Houby zahleděný, přehlédl bych Tě, protože se ti tak leskly, že nic jiného kolem vidět nebylo........ Za dávných časů se prý dávaly na hole a oslepovali se jimi protivníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se